הממ.. סבתא?
E Extraordinary Girl 8 New member 5/8/05 #35 את החברה המסתורית שלי אני אחות של מיכלי אבל אף אחד מהמשפחה לא יודע על הרומן שנוצר ביני לבינך
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #36 הו! ישלי אחות לסבית...../images/Emo2.gif ../images/Emo15.gif XD זה אומר שדני הומו, או שאין קשר?
E Extraordinary Girl 8 New member 5/8/05 #37 שששש את לא אמורה לדעת מזה!!! ו.. בקשר לדני מי יודע.. מי יודע....
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #40 הממ.../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif טוב, אני דיי בטוחה שהוא סטרייט... אבל זה חשאי בנתיים.. כי, אחרי הכל, הומוסקסואליות זה לא תורשתי, למרות שיש לנו אמא הומו
הממ.../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif טוב, אני דיי בטוחה שהוא סטרייט... אבל זה חשאי בנתיים.. כי, אחרי הכל, הומוסקסואליות זה לא תורשתי, למרות שיש לנו אמא הומו
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #42 לא היא סתם ../images/Emo15.gif רוצה לקחת את לוסי לפני שמישו אחר יקח.. שייעה כמה רמזים נשתרים היו בהודעה הזאת
לא היא סתם ../images/Emo15.gif רוצה לקחת את לוסי לפני שמישו אחר יקח.. שייעה כמה רמזים נשתרים היו בהודעה הזאת
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #50 <צאי מהארון!> ../images/Emo15.gif אני אוהבת את הסימנייים האלה <>
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #54 איכזה הגיוני? ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif שאת לסבית, ובעצם אני זאת שנשואה לאישה?
E Extraordinary Girl 8 New member 5/8/05 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M ManRed New member 5/8/05 #45 פשש, איזה השקעה. נראה לי הענין פה מובהר בעצם בוא נרחיב עוד קצת את המשפוחה שלנו, נעשה טנלובלה שלמה..
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #55 חכה, חכה... ../images/Emo15.gif הטלנובלה עוד לא התחילה. לוסי עוד לא נכנסה לתומנה... אז אני מכניסה אותה עכשיו לוסי היא אחותי השלישית |וזהו!מספיקודיי! איניותרחאים! חרמניםהרזבצההאלה>.>| והכוסית
חכה, חכה... ../images/Emo15.gif הטלנובלה עוד לא התחילה. לוסי עוד לא נכנסה לתומנה... אז אני מכניסה אותה עכשיו לוסי היא אחותי השלישית |וזהו!מספיקודיי! איניותרחאים! חרמניםהרזבצההאלה>.>| והכוסית
A AvtipuS New member 5/8/05 #56 אבל אבל אבל את לא היית אמורה לדעת על זה! מסרנו אותה לאימוץ לפני שנולדת! ואל תדברי ככה ("חרמנים") על ההורים שלך
אבל אבל אבל את לא היית אמורה לדעת על זה! מסרנו אותה לאימוץ לפני שנולדת! ואל תדברי ככה ("חרמנים") על ההורים שלך
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #57 לא נכון../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif אני רוצה 2 אחיות כוסיות זה לא פייר!!!!!!!!11111111 לא מסרתם אותה לאימוץ!
לא נכון../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif אני רוצה 2 אחיות כוסיות זה לא פייר!!!!!!!!11111111 לא מסרתם אותה לאימוץ!