חחחחחח הוא מאומץ??
M ManRed New member 5/8/05 #75 אני מאומץ../images/Emo153.gif טוב לפחות משפחה של עשירים לקחו אותי אני נהנה עם הטלוויזיה של בר 90 אינץ' ושולחן פינגפונג מה אכפת לי להיות מאומץ? עכשיו גם אני יכול לשכב עם הכלב וזה יהיה בסדר כי זה לא אותו דם...
אני מאומץ../images/Emo153.gif טוב לפחות משפחה של עשירים לקחו אותי אני נהנה עם הטלוויזיה של בר 90 אינץ' ושולחן פינגפונג מה אכפת לי להיות מאומץ? עכשיו גם אני יכול לשכב עם הכלב וזה יהיה בסדר כי זה לא אותו דם...
מ מכשפופלה קטנה New member 5/8/05 #92 למה זה מפליא אותך? ../images/Emo15.gif זה היה ברור שיהיה גילוי עריות מתישו... עוד מעט גמני ואת נצטרך לשכב. סתם לא
למה זה מפליא אותך? ../images/Emo15.gif זה היה ברור שיהיה גילוי עריות מתישו... עוד מעט גמני ואת נצטרך לשכב. סתם לא
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #48 ../images/Emo6.gif אבל ../images/Emo2.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif בנצי לא אלוהים! הוא הבן שלי ושל הדרי!
../images/Emo6.gif אבל ../images/Emo2.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif בנצי לא אלוהים! הוא הבן שלי ושל הדרי!
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #58 אוקיי, אז ככה זה נראה בנתיים..../images/Emo15.gif (שוב, מהעיינים שלי.) סבא- כפיר אבא- רז אמא- בצה אחתשלעי- טובי אחשלעי- דני אחותשלעי- לוסי אישתי- הדרי בתשלעי- רותמה בנשלעי- בנצי XD הכלב - עידן החתול - חזי סתם, לא בטוח. וחיפושע - כמובן החיפושעית ואסנת כמובן, היא החברה מהצד של טובי מיעוד צריך להיכנס למשפחת פ"ש מוזריה?
אוקיי, אז ככה זה נראה בנתיים..../images/Emo15.gif (שוב, מהעיינים שלי.) סבא- כפיר אבא- רז אמא- בצה אחתשלעי- טובי אחשלעי- דני אחותשלעי- לוסי אישתי- הדרי בתשלעי- רותמה בנשלעי- בנצי XD הכלב - עידן החתול - חזי סתם, לא בטוח. וחיפושע - כמובן החיפושעית ואסנת כמובן, היא החברה מהצד של טובי מיעוד צריך להיכנס למשפחת פ"ש מוזריה?
מ מכשפופלה קטנה New member 5/8/05 #63 הכנתי משו ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif אוסנת אני מחקה אותך