סתם פוחלץ גמד- שחכת לציין
מ מכשפופלה קטנה New member 5/8/05 #97 אבל הוא כבר לא גמד... ../images/Emo15.gif אם הוא היה גמד עם קול כזה זה היה ממש מצחיק
מ מכשפופלה קטנה New member 5/8/05 #98 דני יא פוחצץ. אני צריכה לדבר איתך. + אולי תענה לטלפון פור גאד סייקט >>>>>.<<<<<
מ מכשפופלה קטנה New member 6/8/05 #103 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif לא התקשרת אליי להגיד לי "איניומולדת."
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif לא התקשרת אליי להגיד לי "איניומולדת."
מ מכשפופלה קטנה New member 6/8/05 #106 לא רק אדרך על הפצעים 'שך, ../images/Emo15.gif אני גם אסובב למה כי אני יכולה להתקשר אלייך? ישלי רק 4 מספרים, ולצערי אתה לא ברשימה..
לא רק אדרך על הפצעים 'שך, ../images/Emo15.gif אני גם אסובב למה כי אני יכולה להתקשר אלייך? ישלי רק 4 מספרים, ולצערי אתה לא ברשימה..
E Extraordinary Girl 8 New member 7/8/05 #107 ../images/Emo4.gif מתי הם יחזירו לך? בע, מה זה להחרים.. לפחות שינתקו שיחות יוצאות ואסאמאסים יוצאים, ושיתירו שיחות נכנסות!!!! תגיד להם :\ רציתי להתקשר אליך
../images/Emo4.gif מתי הם יחזירו לך? בע, מה זה להחרים.. לפחות שינתקו שיחות יוצאות ואסאמאסים יוצאים, ושיתירו שיחות נכנסות!!!! תגיד להם :\ רציתי להתקשר אליך