חייגו 100 למשטרה...לאן תגיעו?

חייגו 100 למשטרה...לאן תגיעו?

ניסיתם לאחרונה להתקשר למשטרה? תהיתם לאיזה תחנה תגיעו במצב חירום אזי התשובה היא: לתחנת משטרה "מרכז" (=שרון)!!! תארו לעצמכם מצב חירום, שבו כל מה שזכור לכם זה מספר טלפון אחד בלבד - 100. ואז במקרה זה תחנת המשטרה שעונה לטלפון היא תחנת מרכז, ואז נא הכינו דף וכלי כתיבה ורישמו את מספר הטלפון של תחנת המשטרה בגבעת זאב, כי זה הדבר היחידי שהמוקדן יכול לעשות עבורנו - לתת את המספר הטלפון הנכון. נשמע הגיוני? כנראה שאצלנו בישוב כן! חשוב לי לציין שמצב זה שונה מהמצב שהיה לפני כ-4 שנים, אז חייגנו 100 למשטרה והגענו למשטרת מודיעין, אבל מאחר והם לא יכולים להיכנס לישוב מחוץ לקו הירוק, הם עזרו בכך שנתנו לנו את מספר הטלפון של משטרת גבעת זאב. האם זה בעיה כל כך מורכבת, לסדר במרכזיה שחיוג 100 מהישוב שלנו יוביל לתחנה הנכונה? או שכדאי להסתמך על המזל שלא יקרה כלום?

אני שמתי אצלי בחיוג מקוצר את מספר

רכב הבטחון. אגב, שמתי בספרה 5 מלשון SOS...

watcher3

New member
אולי תוכלי לתת את מס הטלפון

של תחנת גבעת זאב? לכל מקרה.

ziav1

New member
תוכל להשיג את הטלפון הזה בקלות

הכן דף ועיפרון, חייג 100 (זו שיחת חינם), תגיד שאתה מכפר-האורנים (וודא שהם לא חושבים שמדובר ביישוב אורנים) ושברגע זה אתה עד לאיזה פשע חמור, נגיד רצח, ושאתה מבקש שהם ישלחו ניידת דחוף. הם יגידו לך שהם לא יכולים לשלוח ניידת כי כפר-האורנים לא שייך אליהם ויציעו לך לרשום את מספר הטלפון של תחנת המשטרה "הנכונה" (זו שהיישוב שלנו שייך אליה, התחנה בגבעת זאב). מזל שהמספר של המשטרה כזה קצר ופשוט לזכור, ככה אין בעיה של מספר טלפון במצבי חירום.

משטרה

תחנת המשטרה האחראית עלינו היא תחנת בינימין. תחנת גבעת זאב היא בעצם נקודת סמך של משטרת בינימין. במקרה הצורך כדאי להתקשר לתחנת בינימין ששם ממוקם היומן. הטלפון המבוקש:02-9706444

להעלב?????????

לשם שינוי אצלי או בכלל?

watcher3

New member
נהפוך הוא.

הכוונה שלי הייתה, שאיזה כיף שיש מישהו כמוך שנותן תשובה עניינית עם מס' הטלפון של תחנת בנימיןכפי שביקשתי, ולא כמו ziav1, עם התשובה הצינית שלו לצלצל ל 100...... . את זה אני יודע , אז אם ביקשתי כבר לשתף את כולם עם הטלפון, תשובות כמו שלו סתם מייאשות. תודה, מראש וסליחה על אי ההבנה.

מה לגבי פתרון הבעיה?

זה טוב ויפה לתת תשובה מהירה לגבי מספר הטלפון של תחנת בנימין, אבל מה לגבי פתרון הבעיה - לחבר את המרכזיה כך שחיוג 100 יוביל לתחנה הנכונה? אני חוזרת על דברי המקוריים - במקרה חירום אני לא בטוחה שאני אזכור מספר טלפון שונה מ- 100, והרי זו המטרה של חיוג מקוצר, לא? כדי שבזמן מצוקה לא יהיה צורך בשום מאמץ מיותר. (בעיקר זיכרון טוב)

watcher3

New member
בהחלט צודקת. מקווה שהכפר יצורף ל

חיוג המקוצר. אי אפשר לדעת בפאניקה מה יקרה, ואיך נתנהג.

ziav1

New member
זה טוב בתור פיתרון זמני

אייל, ברור שעדיף במצב הנוכחי לדעת את מספר הטלפון של תחנת המשטרה הנכונה, אבל ברור שזה רק פיתרון זמני. צריך לסדר את העניין כך שחיוג 100 מהבית יוביל לתחנת המשטרה הנכונה, וחבל שזה לוקח שנים.

למעלה