חיידק בהשתלת מח עצם.מישהו מכיר?

סניאלה

New member
חיידק בהשתלת מח עצם.מישהו מכיר?

חבר שלי התחיל טיפולים ביום חמישי שעבר.ביום שבת התחילו לו בערב רעידות בכל הגוף והחום שלו הגיע ל40.1.זה כנראה מהטיפול שהוא מקבל בבוקר,זה מעלה את החום.אתמול קרה אותו דבר אבל הוא היה גם זקוק לחמצן והחום הגיע ל40.7. יש לו חום קבוע של 38.6 אבל בבוקר אין לו כלום.מישהו מכיר?. עבר משהו דומה? האם זה עלול לפגוע בהשתלה שלו שתהיה ביום רביעי? לעכב אותה? תודה.זה דחוף ומלחיץ אותי מאוד.

מיכלי56

New member
מיכל..

החבר שלך מאושפז לא? למה שלא תשאלו את הצוות הרפואי? זכותכם לקבל תשובות לכל שאלה שעולה בדעתכם. אל תחששו ל"נדנד" ולחקור. ידע נותן כח וגורם לכך שהכל יהיה ברור יותר. בהצלחה

מיליתו

New member
מסכימה איתך... לשאול את הצוות

אחרי שמתחילים טיפול כימו כהכנה להשתלה לא מעכבים את ההשתלה כי הגוף נשאר חשוף... חוץ מזה, אמרת בעצמך שזה בגלל הטיפול ועובר בבוקר, לא? מחזיקה לכם
שהכל יעבור במהרה בשלום.

gorck

New member
לסניאלה -מיכל

כל שאלה שתשאל היא לגיטימית והצות הרפואי יענה ויסביר לך.פני לד"ר שמעוני או ד"ר ירושלמי ואפילו לפרופ נגלר ובקשי הסבר-תמיד תוכלי להביא עמך רופא מבחוץ שאת בוטחת בו והוא יקבל הסבר ויעביר אותו לך. איש בפורום זה לא מסוגל לתת לך תשובה למצוקתך. כמו כולם גם אני מחבק ומאחל לבן זוגך ולך החלמה מלאה-האמיני כי על כל הקשיים תכסה האהבה ויכול תוכלו לה למחלה הארורה ועוד נרקוד בחתונתכם.

סניאלה

New member
חיידק

היום המצב יותר טוב.בזכות האנטיביוטיקה שהוא מקבל.הערב עבר בשלום וחום יציב של 38 שזה בסדר.דברנו עם אחת האחיות ואני אישית קצת נרגעתי למרות שרופא אמר שיש חיידק ונותנים טיפול כי זה יכול להגיע למסתמים של הלב, שמענו את זה נלחצנו. מחר היום האחרון של הטיפול ויומיים לפני ההשתלה.הבנו שלא דוחים השתלה בשום מקרה וזיהו איזה חיידק זה ואיזו אנטיביוטיקה בדיוק לתת.אני מקווה שיעבור בשלום ובסדר תודה לכולכם על התמיכה.אנחנו זקוקים לה.אפילו שהוא החולה אניזקוקה לזה לא פחות.

סניאלה

New member
היום הייתה ההשתלה

היום עשו לו את ההשתלה וגם הכניסו אותו בערב לבידוד בשלב מוקדם. מחר הוא אמור להוציא את הפיקליין שיש בו חיידק וצריכים להכניס לו חדש בצד השני. ממש זוועה.היה לו היקמן והוא חטף זיהום,עכשיו החיידק הזה. איך אני מרגישה?לא משהו.ההתמודדות קשה במיוחד שהוא קצר רוח ולחוץ ומוציא עליי את העצבים שלו.לא עוזר במיוחד.אני כבר מחכה שהכל יגמר כדי להחזיר את הקשר הזה למסלול שלו. גם תמיד יש אנשים וזה משגע שאין לי כמעט זמן לבד איתו.

דגנילי

New member
הסבלנות וההתמדה שלך תשתלם..

וזה הרבה הרבה הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. אני גאה בך מאוד!

מיליתו

New member
הימים הקרובים

הולכים להיות הכי קשים. הימים של הבידוד ואחרי ההשתלה קשים מאוד פיזית. הוא יהיה תשוש וירגיש לא משהו רוב הזמן. אבל אולי בגלל זה, וכמויות נדיבות של מורפיום דווקא נרגעים... גם לא יהיו אתכם אנשים כל הזמן כי אסור בבידוד להביא את כל העולם (לדעתי, גם קודם זה לא היה רעיון טוב להביא יותר מדי מבקרים, אין סיבה להיחשף לחיידקים של אנשים לפני השתלה. בעוד שבוע שבועיים יהיה הרבה יותר טוב.

סניאלה

New member
תודה לכולם

היום הוא היה חלש ושמו לו פיקליין חדש ונראה לי טפו טפו שהוא יותר מוצלח מהקודם. אני מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר כי היא פשוט קשה.

lili the one

New member
סניאלה מצדיעה לך על הסבלנות והתמיכה

קבלי
חזק לתמיכה. וזיכרי שהתקופה הקשה הזו תחלוף במהרה.

למעלה