חיידק בקיבה

bar00

New member
חיידק בקיבה

זה כבר 3 שנים שאני סובלת מכאבי בטן והתכווצויות בטן חזקות מאוד. לאחרונה החלטתי לגשת ולבצע בדיקות מקיפות. ממצאי הבדיקות הראו כי אני סובלת מחיידק בשם helikubaktor filory וניתנו לי תרופות אנטיביוטיות נגד החידק. את התרופה אני אמורה לבלוע 4 פעמים ביום לאחר הארוחה. (אני אוכלת ארוחה אחת ביום לכל היותר וגם היא קטנה מאוד) אני כעת ביום השלישי ללקיחת התרופה וההתכווציות רק גוברות. אשמח למידע על החיידק והאם יש דרך נוספת שבעזרתה אוכל להבריא . תודה מראש בר

sayv

New member
זהו החיידק שגורם לאולקוס

היה לי אותו לפני כמה שנים, כאבי בטן- בלתי נסבלים! עד כמה שאני זוכרת- ניתנה לי אנטיביוטיקה וכן- כדור המוריד את חומציות הקיבה. אחרי הטיפול-זה עבר, הקיבה חזרה לנורמל. מציעה לאכול אפילו פרוסת לחם עם משהו, רק כדי לא לקחת את האנטיביוטיקה על בטן ריקה- מה גם שהאנט' עצמה מחלישה מאוד!, ויש הגיון בכך שתזדקקי למזון רב יותר. בכל מקרה- חבל שגילית רק עכשיו, היו יכולות להחסך לך שנות הסבל, אך טוב שגילית. לדעתי כדאי למהר ולטפל- שכן החיידק- מנקב את הקיבה- יוצר אולקוס..

הליקובקטר

זהו חידק שאחראי לאולקוס בטרויסריון - חשוב לטפל בו בצורה נכונה על מנת לפתור את בעית הכיב - העלמות החידק בדרך כלל גורמת לנסיגת הסימפטומים - זה מחייב טיפול משולב ושלם - כדאי לנסות !

למעלה