חיידק הסטרפטוקוק

לבנת123

New member
חיידק הסטרפטוקוק

הי התגלה אצלי סטרפטוקוק בגרון ולמרות שהצלחתי להתגבר עליו בלי אנטיביוטיקה (אחרת אני משלמת את המחיר עם הקנדידה ..) רופאת המשפחה טוענת שזה מסוכן ואני יכולה להדביק את הילדים ומציעה שניתן לכולם אניטיביוטיקה למניעה ולהרחיק את הסטרפטוקוק מהמשפחה. היא סיפרה לי על כל מיני סיבוכים של החיידק שהפחידו אותי מאוד. מצד שני אני לא רוצה לתת לבן שלי אנטיביוטיקה בשום אופן, הוא השתפר פלאים אחרי השינוי התזונתי והתוספים. לא יודעת מה לעשות.. יש עצות? תודה מראש..

סטרפטוקוק

אני אישית הייתי נותנת אנטיביוטיקה. מתספת אחר כך עם המון המון פרוביוטיקה איכותית, ומקווה לטוב. לפעמים מתן אנטיביוטיקה לילדינו הוא מוצדק מבחינת מאזן סיכון-סיכוי. לדעתי האישית והלא מקצועית (זו בחירה של כל הורה) סטרפטוקוק הוא אחד המקרים האלה. אני מצרפת דף בנושא מהאתר באופן טבעי. קיראי והחליטי מה מתאים לך לעשות.

razgalili

New member
בתור פשרה אולי כדאי

לטפל בך באנטיביוטיקה ובמקביל לבדוק את שאר בני המשפחה לסטרפטוק, אולי הם לא צריכים.

בדיקות

עד כמה שהבנתי, חלק מהבעיה הוא: 1. שהבדיקות לא פוסלות את נוכחות החיידק 2. שעד שתוצאות הבדיקה מגיעות פספספים את חלון ההזדמנויות לטפל.

לבנת123

New member
תודה רבה רבה

תודה רבה רבה על התגובות והקישור. זו אכן אחת הדוגמאות ל"ניהול סיכונים" שלנו בתור הורים. כמו בהרבה תחומים אחרים. שוב תודה.

בבקשה

נשמח אם תשתפי אותנו בהחלטה, ואם החלטת לתת אנטיביוטיקה - איך זה עבר.

go bananas

New member
הרופא שלי דוקא לא בעד לטפל...

הוא אומר שאצל 25% מהאוכלוסיה יש בכל רגע נתון סטרפ ללא סימפטומים, ושכדי למנוע סטטיסטית מקרה אחד של סיבוכים רציניים צריך לתת אנטיביוטיקה ל 10000 אנשים. לדעתו הנזק ממתן אנטיביוטיקה לכל כך הרבה אנשים לא שווה את זה.

למעלה