חייו ומותו של ג'ורג'

r o n i a

New member
חייו ומותו של ג'ורג'

בשיטוט אקראי מצאתי את הכתבה הזו שנכתבה אחרי שג'ורג' האהוב נפטר זהו.. רוצה לשתף אתכם כתוב בעט נוקבת ובאהבה לג'ורג'

גרמה

New member
מממ...

נחמד מאוד..יש פה הרבה אהבה להריסון אבל יש שם כמה עקיצות מכוונות למקרתני שיתכן שחלקן נכונות, אבל לדעתי אלבומו האחרון של מקרתני "Driving Rain" הוא מעולה, ובהחלט מהווה חזרה לשורשים. לבדיקתכם..:)

r o n i a

New member
טוב אולי מגיע לו....

ובהקשר הזה- שאלה פילוסופית- למה פעם פול היה כזה יפה, ועכשיו ... הממ.. נעלם החן. (כשהאחרים דווקא נוסף להם חן עם השנים) (לפחות עד שהם מתו) זה בטח אומר עליו משהו

Another Girl

New member
יש כאלו שיגידו שזה בגלל שהוא..הממ..

מת?
אבל ברצינות,לא כולם מזדקנים יפה ונשארים יפים לנצח. במקרה שלו רואים את זה בבירור,למרות שיש מקרים גרועים ממנו...

r o n i a

New member
עדיין

אני חושבת שג'ורג' - שדווקא היה חי עד לא מזמן ואפילו חולה מאד - עדיין נראה מלא חן ממנו (והם היו בני אותו הגיל בערך) אבל אולי אני סתם כועסת על פול שלא נשאר צעיר לנצח....

nowhere woman

New member
אממ..

פול לא עבר פעם מתיחת פנים או משהו? אני זוכרת ששמעתי את זה איפשהו, מתישהו... יכול להיות שזה עיוות אותו מעט... בנוגע לכתבה- מעניינת מאוד, תודה רוניא(או רוניה?). לדעתי פול עדיין חמווד:) ודרך אגב- רינגו עבר השבוע ניתוח, בכתף אני חושבת...[ואולי כדי להוריד את היד השלישית
]

דקלה9

New member
פול נראה מצויין

וגם במציאות הוא נראה טוב מאוד, בעיני. הנה תמונה שאולי תשנה את דעתכם/ן. ובקשר לרינגו- תוכלי לתת קישור לכתבה בענין הניתוח שהוא עבר?

nowhere woman

New member
אני לא קראתי את זה...

אבא שלי(שאגב עבר היום ניתוח) שמע את זה ברדיו והודיע לי... אני אשאל אותו מחר או מחרתיים לגבי זה ואדווח לך:)

למעלה