חייו של סטלן לפני גיוס...

מאור007

New member
חייו של סטלן לפני גיוס...

בואו אני אספר לכם את סדר היומיום שלי כבר חודשיים חחח עד שאני מתגייס שזה יוצא עוד חודשיים! בגרויות סיימתי כבר הכל :] -קם ב11 בבוקר כל יום. -על הבוקר שומע מוזיקה, קורא עיתון -לוקח חיזוקית(ראש קטן) של חום(רק חום, אני מזכיר!) -טוחן משהו טוב לבוקר -רואה טלוויזיה, משחק במחשב וכו.. -ב2 או 3 בצהריים אני נוסע למכון.. (כן כן, לא פדלעה כמוכם :] ) -חוזר הביתה ב5 ככה... -רואה סרט טוב עד הערב, אוכל... -כבר 9 בערב -חברים באים, ישיבה פנאנית, צחוקים, פלייסטיישן וכמובן - חום. הרבה חום. -הולכים ב2-3 לנאפיס, טוחנים משהו וחוזרים הביתה... -4 בבוקר, רואים טלוויזה עד שנרדמים וכך זה חוזר על עצמו... ותשמעו, וואלה חיים טובים :) עד הצבא כמובן...

מאור007

New member
ולכל המתחכמים

היום קמתי מוקדם במיוחד בשביל לעשות ראש קטן לפני הצפירה

NoShadow

New member
וואלה גבר, אני מאחל לך שתוכל לעשות

אותו דבר אחרי הצבא גם... אני העברתי עכשיו תקופה כזאת בערך 8 חודשים בנסיבות בריאותיות (היום הכל בסדר כבר) ומתחיל לעבוד שוב בקרוב

humus666

New member
איך אתה הולך למכון כושר ומעשן?

זה לא נשמע הגיוני...

אני מעשן מגיל שתיים עשרה ...

למרות שבאותה תקופה הייתי בג'ודו, בגיל ארבע עשרה וחצי עד חמש שערה וחצי ככה עישנתי פול פול פול כל יום כל היום בכלל לא התאמנתי ולא כלום.. זה כנראה היה ממשיך ככה אבל הסבכתי קצת עם המשטרע וחבר טוב מת ממנת יתר ובאלגנים.... אני מתאגרף מגיל שש עשרה.. עכישו אני שבע עשרה... אבל עכשיו אני כמעט ולא מעשן...

NoShadow

New member
תנסה ותגלה...

פעמיים שעתיים בשבוע זה בר-עשייה... בייחוד כשיש לך סיבה טובה להשקיע בזה. יצא לי גם להגיע לאימון מסטול שזה אפשרי לעשות אבל סתם בזבוז כי אתה לא מאוד נהנה מהסטלה והאימון גם פחות אינטנסיבי לעומת לבוא סאחי..

Hatsil yam

New member
למה?

גמאני בחדר כושר בלאגנים כמעט כל יום ומסתדרים... זה מקשה קצת אבל בקטנה

קום יותר מוקדם

לך לים! אני כל יום בים. זה בריא. ואני בכלל לא רואה טלוויזיה. אני רוב היום לא בבית. לדעתי אני פחות פדלעה ממך. אני גם יוצאת בערב. נהנהנהנהנה :)

למעלה