חייזרים או לא ?

destar

New member
חייזרים או לא ?

גלשתי באתר ufocasebook ונכנסתי לאזור שבו מציגים לכאורה תמונות של חייזרים , אני יודע שהאתר מציג גם חומרים שהוכח לאחר מכן שהם תופעות שאינם "חוצניים " אבל האם בתמונות שהצגו כאן: http://www.ufocasebook.com/bestalienpictures.html יש תמונות שהם לא זיופיים אלה הוכח שבאמת מדובר בתמונה של "חייזר" ?

Another Girl

New member
מעניין,אבל

רובם נראים כזיוף של ממש (חייבת לציין במיוחד את לונדון,'99 והחייזר ש"משקיף" לו מהחלון
) וכמה אחרים שנראים די מעורפלים מכדי לדעת.

destar

New member
נכון ! גם אני חשבתי כמוך

הם באמת נראים זיוף של ממש ! , חלקם אני גם זוכר שראיתי אותם במגזינים בעבר ...

לא.

תמונות של חייזרים קשות יותר להוכחה מתמונות של עב"מים. תמונות של עב"מים אנחנו מוכיחים על דרך השלילה: קודם אנחנו אומרים שזה לא זיוף, אחר כך שזה לא מטוס וכו' עד שפוסלים את כל האפשרויות - ואז - אם הוכחנו שזה באמת "נמצא שם" וזה לא משהו שמוכר לנו, אז זה עב"ם. בתמונות של חייזרים, אחרי שעשינו את כל זה, אנחנו גם צריכים להוכיח שמה שצילמנו באמת חי, ולא בובה מפלסטיק. את זה אנחנו כמעט לא יכולים להוכיח, ובגלל זה תמונות של חייזרים קשות יותר להוכחה.

כלומר...

יש כמובן תמונות שאתה ישר יכול לראות שזה זיוף. מה שלא נראה כזיוף, עדיין לא יכול להיות אמיתי - פשוט אין דרך לקבוע זאת.

Majestic12

New member
אם היה לי הזמן והמקום

הייתי שמח לפרט על כל תצלום ותצלום שמופיע בקישור ל- UFOCASEBOOK. בגדול המצב הוא כזה: 1. חלק מסוים מהצילומים הם זיופים. 2. חלק מהתמונות מתארות צילומים אמיתיים, בהם הופיעו מראות בלתי מוסברים - הצילומים עצמם אותנטיים. חלקם מעולם לא הוסבר. חבל שבאתר הם פשוט עשו סלט אחד גדול, ושמו צילומים שידועים כזיוף, בסמוך לצילומים שמעולם לא הוכחו כזיוף.

scriewy

New member
ןסתם נקודה לוגית לכם

מה שהוכח כזיוף סבבה לכם, אתם חיים בשלבה. מה שלא הוסבר - אצלכם גם סבבה אתם חיים בשלבה, יענו זה שזה אותנטי ולא הוסבר לא מספיק לכם כמו לצד הנגדי - מוכח כזיוף) עכשיו אתם רואים לאיזה כיוון הראש שלכם נוטה מאז שהתחלתם להתעסק בנושא ? אם אתם עדיין לא מבינים שיש חוצנים ב 100%, והם ביקרו כאן וממשיכים לבקר. אז הפורום הזה לא יתן לכם כלום, פה תמיד יהיו רק סרטים ותמונות ועדויות שלכם לא מספיקים.

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון

להשתמש בתמונות כהוכחה שיש חוצנים? אני לא חושב שצריך להבין שיש חוצנים רק בגלל התמונות. הן לא צריכות להיות בכלל כלי בשביל לנסות ולהוכיח.

scriewy

New member
אני לא יודע מה אתה רוצה

בסופו של דבר זה נתח גדול מפסיכולוגיה, אתה רוצה להאמין אתה תאמין. תמונות וסרטים לא מספיקים לך, אז אתה לא תאמין. אתה מחכה בטח לאיזה שידור חדשות גרנדיוזי שישודר בכל פלסטין. מצד שני תזכור שהאמת לא בא לדפוק לכל 1 בדלת ! וכל 1 עושה תחשבון שלו. למה שמישו יזיז תתחת שלו לבוא אליך ולהגיד הינה תירא אני חי וקיים ? תרא לי חוק פיזיקלי 1 שבא למדען ואמר לו תירא הינה אני קיים ? אתה צריך לחפש\להסתקרן. וזה שאתה לא מוכן לקבל משו כי גדול מדי לקבולת שלך לא הבעיה של אותו נושא. כי בסופו של דבר זה לא התירוץ שבו רבים משלים תצמם "הא אין מספיק ראיות בשבילי עדיין" אלה זה יכולת הקליטה של משו מעבר "לרגיל". וכל הגישה של האנושות לנושא זה מכתוצא של שטיפת מוח של עידנים, והבעיה שלנו לקבל דברים שיוצאים מפרופורציות תפיסתינו. לא הבנתי איך אתה מציעה להוכיח חוצנים לאנשים פשוטים ?

scriewy

New member
אני מתכוון ש

כשאומרים לך זיוף, אז אתה מקבל עם לב רגוע. כשאומרים לך לא מוסבר אז אתה מחכה אם לב רגוע עד שיוסבר, אבל לב רגוע על לא מוסבר, שזה בעצם באמצע ולא צד החלטתי, לא אמור להיות רגוע. אתה יכול להרגע רק כשיהיה לזה צד. בגלל הפסיכולוגיה האנושית יש מאות ראיות שבגדר לא מוסבר, אבל האנשים רגועים במקום לשלאול שאלות ולחפש אמת, מי אמר בכלל שמישו מאלה שמחליטים מה מזוייף ומה לא ממהרים בכלל להעסיק מסקנות לגבי הלא מוסבר ? הוועדות האלה משאירים תיקים תלוים באויר שנים. ואז תשאל מה אינטרס שלהם. אתה יודע כמה בסיסים תת קרקעים אפשר לבנות ב 5 שנים ? או להתקדם מדעית ? לי מספיק שמחסלים כמה אנשים שדיברו על הנושא כדי להאמין שמשו מסריח מתרחש מתחת לאפינו כבר עשרות שנים. דוגמא אחרת, נולד דור חדש, הם הולכים לראות סרטים בקולנוע, אבל הם לא מתענינים איזה סרטים היו בעבר, בגלל שהם לא מתענינים, למפיקי סרטים זו הזדמנות לדחוף גרסא מחודשת של איזה שהו סרט שכבר קיים, למרות שהקיים הרבה יותר טוב. הילדים שמחים מהגרסא החדשה, בלי להסתכל אחורה ולשאול שאלות ולחפש מה היה. זה הכל דברים קטנים, בעינך זה אולי לא משמעותי אפילו.

destar

New member
אז שאלה לי אליך

האם יש אתר שמציג רק תצלומים של עבמ"יפ\חייזרים שבוודאות לא ניתן להסביר אותם או לא קיים חיה כזאת עדיין ?

Majestic12

New member
הצילומים באתרים

ברשת ישנם אלפי אתרי עבמי"ם - בכל השפות. ישנם אתרים איכותיים, וישנם אתרים הזויים לחלוטין, המלאים בחומר שלא היה מבייש אף כינוס של פסיכיאטרים. אתר UFOCASEBOOK הינו אתר מהימן ואיכותי מאד, אך גם שם נופלות לעיתים טעויות, ולעיתים מתפרסם חומר שגוי (אך לא בצורה מכוונת). חלק מהצילומים היה נחשב למקורי לפני כמה שנים, אך בזמן שעבר מאז, הוכח כי צילומים שנחשבו למקוריים היו לא יותר מזיופים שונים ומשונים - ואני מתייחס לצילומי חוצנים. במקרה של צילומי עבמי"ם, הרי שרובם אותנטיים - אך לא בהכרח מצולם בהם עב"ם (לעיתים זו ציפור, מטוס, בלון, וכיו"ב). למען האמת, קשה ליצור ספריה של צילומי חוצנים איכותית, מכמה סיבות - מספר הצילומים הנחשבים למקוריים, שאינם מזוייפים בכוונה תחילה, או שמעולם לא הוכח כי זוייפו הוא קטן ביותר. UFOCASEBOOK עשו את המכסימום, אך גם הם פרסמו (ומפרסמים) תצלומים שגויים ומזויפים. מנהל האתר עסוק מאד, וכמעט שאינו מטפל במאגרים העצומים שנמצאים שם. זהו מפעל של אדם אחד, ומאד קשה "לעמוד על המשמר" כל הזמן. לכן, מדי פעם, מסתננים גם צילומים כאלו. אם שמת לב, אני מאד נזהר לפרסם צילומים של חוצנים באתר המרכז, אלא אם כן מדובר בצילומים שכעדיין לא הוסברו - אך גם הם מתפרסמים בהסתייגות. לגבי צילומי עבמי"ם, הרי שמאחר ומדובר בצילום (ובדרך כלל זהו אירוע חד-פעמי), הרי שמאד מאד קשה לדעת מה צולם בחלק מהם. אני עצמי מתייחס (כשאני מתבקש), רק לאותם צילומים ששם ניתן בבירור להוכיח כי אין מדובר במטוס או בעצם מוכר. אסור לשכוח כי חומר על עבמי"ם מתפרסם כל הזמן. לא ניתן לבדוק כל צילום במשך חודשים, אחרת היינו ממתינים שנים עד שהיינו מפרסמים צילום. אנו מנסים לסנן, אך ברור שלעיתים מתגנבים צילומים מוטעים וכאלו שבהם לא מצולם עב"ם. אם עולים על זה, הבהרה מתפרסמת. אם לא - אז לא - הצילום נותר כבלתי מוסבר.

Majestic12

New member
ואם כבר מדבררים על צילומים..../images/Emo97.gif

אתם זוכרים שלפני כמה חודשים, קבעו זואולוגים כי נמצא זן חדש של יונקים בבורניאו. החוקרים טענו כי העניין הוכח לחלוטין מבחינה מדעית, וזאת רק על-סמך שני צילומים חלקיים של היצור. איש לא חשב לבוא ולטעון שהצילומים זוייפו בפוטושופ; איש לא טען שמדובר במדענים מתוסכלים ששמו בובה ביער וצילמו אותה בכוונה; איש לא טען שזהו חתול, שבטעות חשבו שהוא זן חדש. כל מהדורות החדשות והעיתונים חגגו על "מציאתו של זן חדש"...והשאלה היא - היכן ההוכחה? האם משני צילומים כבר ניתן להוכיח מדעית כי ישנו יצור חדש? עכשיו זכרו מה קורה כשמישהו מציג תצלום של עב"ם - מיד באים אותם אנשי מדע "ממוסד", וטוענים שהצילום זוייף בכוונה תחילה, שכולנו נוכלים וזייפנים, שאין לנו כישורים להבין מה אנחנו מצלמים, שמדובר בסך הכל בבלונים או בכוכבי לכת, ושאין צורך לבדוק מה שאינו קיים...

destar

New member
יש משהו במה שאתה אומר

נקודה מחשבה מאוד מעניינת

s n s 7

New member
ואפרופו זן חדש

מאמרים במדע וטבע גם לפני שבוע וגם השבוע לגבי החוליה החסרה.

Another Girl

New member
../images/Emo45.gif צודק מאוד

לא אומרת שצריך להגיד אמן על כל תיעוד כביכול של חייזר, אבל החשדנות כלפי כל תמונה של חייזר כביכול גדולה פי 10,000.

scriewy

New member
קאקי מאסטר Majestic12 הסביר בצורה

פשוטה את מה שלא הבנת אצלי. DESTAR יש משו בדבריו ? כל העיקרון הזה נשען על חלק פסיכולוגי עצום בבהירות השיפוט שלכם. אחרי 4 חודשים של מחשבה על איך העולם מנוהל צריכים להגיעה למסקנה הזאת. ורק אז הלאה. אתם צריכים פילטרים. זה אבל משו שבא כמו אחריות, רק עם גיל. לא מספיק טכניקה ושינון כללי המשחק.

destar

New member
הצטבר אצלי המון בילבולציה מכל הנושא

הזה של החייזרים , כשחוקרים את זה לעומק כפי שעשיתי ב4 שנים האחרונות הצטברו אצלי יותר שאלות מאשר תשובות , כל הנושא הזה הוא כאב ראש אחד גדול ...

scriewy

New member
ופה בא ההתבארות

אם אתה סקרן, אתה שואל מאיפה בא האדם הראשון, ומי פיתח תשפה הראשונה, ולמה שהדי.אן.אי. של יצור חד תאי פתאום ישנה את מבנו בצורה דרסטית, ואיך היה איזון בממלכת החי כשלא היה איום לטורפים, איך כל אוכלי עשב לא נטרפו, ומפסיקים לשאול תשאלה החכמולוגית אחרי שלומדים ביולוגיה מי בא קודם התרנגולת או הביצה, מי האדם הראשון שהחליט להחזיק חיות בחווה, מה פשר כל החורים בתאוריית האיבולוציה של דרווין, מה זה ארכילוגיה אסורה, מי אמר שחיים חייבים להיות מבוססים על מים, ועוד הרבה שלא עולות לי בראש. אבל צריכים קודם כל לדעת שיש נשמות\רוחות, תבונה בצורת אנרגיה, משו מעבר לגוךינו הפיזי, וזה גם נושא הכי נגיש מאשר לרדוף אחר חוצנים. לעשות סיאנס ולקוות שמישו יבוא, ואז יפתחו דלתות לאפשרויות עצומות יחסית להבנה הפיצית שלנו.

למעלה