חייזרים בתנ"ך- הסבר מעניין:

חייזרים בתנ"ך- הסבר מעניין:

"ה-נ-פ-ל-י-ם היו בארץ בימים ההם וגם אחרי כן אשר יבאו בני האלהים אל בנות האדם וילדו להם המה הגברים אשר מעולם אנשי השם" (בראשית ו,פסוק ד) שורש המלה נפיל הוא נפלא = ענק (גדול / נהדר). בנוסף נפיל זה גם התרגום ל-"כסיל" שגם מוזכר בתנ"ך והוא בעצם קבוצת הכוכבים "אוריון" המוכרת, החטופים הראשונים בטי ובארני היל טענו שהחייזרים האפורים שחטפו אותם הגיעו ממערכת הכוכבים "זטה רטיקולן" שמיקומה בקבוצת הכוכבים אוריון...ומאז יש עוד עדויות מחטופים שטוענים שמשם האפורים הרעים מגיעים. ועוד: מתוך סיפור המרגלים שתרו את ארץ כנען יותר מאוחר ונטען שהם שיקרו (למרות שלפי דעתי זו אמת פשוט לא ידעו איך לפרש אותם), מופיע עוד רמז מעניין לזהותם של הנפילים והקשר שלהם לאיך שרואים אותם בהווה אנשים שנחטפו ע"י חייזרים אפורים. "ושם ראינו את ה-נ-פ-י-ל-י-ם בני ע-נ-ק מן הנפלים ונהי בעינינו כחגבים וכן היינו בעיניהם" (במדבר יג, פסוק לג) ההסבר שלי למשפט הזה הוא שהצורה החיצונית שלהם הזכירה למרגלים חגבים או חרקים, ברוב סרטי המדע בדיוני כיום ותרבות הפופ רוב החייזרים הרעים האפורים מונצחים כבעלי עיניים שחורות גדולות שקדיות ומבני גוף רזה מוארך שמזכיר חרק... בנוסף המרגלים אמרו שהם נראו לנפלים גם כחגבים...הכוונה לפי דעתי שאולי הם דיברו איתם בטלפתיה וכך המרגלים ידעו מה הם חושבים עליהם, האפורים פשוט צחקו עליהם מבחינת נחיתות טכנולוגית: "לא אנחנו החגבים, אתם החגבים בעיננו...אנחנו אלה שנרמוס אתכם..."

royassis

New member
לא ניראה לי

שלמדנו את הפרקים האלה אמו לנו שנפילים זה פשוט ענקים בשפת התנ"ך לא נהדרים פשוט גדולים. וכל הקטע כחגבים זה רק הגודל כאילו אנחנו כל כך קטנים כחגבים לעומתם אבל אני לא בטוח במאה אחוז ממש כי אני לא מבין לגמרי את הפסוק, כאילו "נהי בעינינו כחגבים" אני לא מבין את הפרוש של הפסוק ואני לא בטוח שאתה צודק בו, אולי מתכוונים גם הם ראו אותנו כחגבים וגם אנחנו ראינו את עצמנו כחגבים. חוץ מזה מאיפה לאנשים לדעת שהם באו מקבוצת הכוכבים הזאת ועוד שהארץ הייתה מלאה בהם, אז הייתי חושב שיהיה עוד תזכור שלהם, חוץ מזה אם הם היו באמת חייזרים היינו מקבלים הרבה יותר פירוט.

Majestic12

New member
אני מציע לכם...

אני מציע לכם לקרוא את ספרו של ד"ר רמי שקלים, "פתרון חידת האלים", וכן לקרוא את ספריו (חלק תורגמו לעברית) של זכריה סיטשין... המידע בספרים האלו, יתן לכם השקפת עולם רחבה יותר על התנ"ך, הספרים החיצוניים, הברית החדשה, ושאר ספרי הדת... פרטים מלאים על הספרים תמצאו באתר המרכז לחקר עבמי"ם, בדף הספרים.

Majestic12

New member
מה שלמדתם בבית הספר

מה שלמדתם (אם נקרא לזה כך) בבית הספר, הינו קצה קצהו של המבוא להכרת התנ"ך. מה שמלמדים בבתי הספר מקורו בתוכנית לימודים בסיסית ועלובה, מבית היוצר של משרד החינוך. רוב החומר מבוסס על פרשנות מקובלת, ואינו נכנס לתיאוריות חריגות ולפירושים מורכבים. אסור לשכוח כי משרד החינוך מתעלם לחלוטין מלימוד של כתבים החורגים מהיהדות - למשל הספרים החיצוניים, הברית החדשה, וכ"ד. דוקא בחלקמספרים אלו, נמצאים תיאורים מעניינים ביותר על חוצנים ומפגשים מהסוג השלישי (למשל - ספר חנוך מהספרים החיצוניים של התנ"ך; הצלתו של פטרוס ע"י מלאך מהברית החדשה וכ"ד)

למעלה