חייזרים משדרים? הצלילים המסתוריים שמגיעים מהחלל החיצון

pynokyo

New member
כל עוד לא מדובר במפגש פיסי פנים מול פנים ותקשורת מובנת

אלה רק תיאוריות וספקולציות - ליבוי הדימיון והסקרנות
מה זה צלילים? איך מצלילים חסרי פשר מגיעים למסקנות כלשהן?

pynokyo

New member
מה זה אלוהים?

אני מאמינה שאנחנו ברי חלוף בעולם ושרב הנסתר על הגלוי -
מאמינה שאנחנו ממציאים תיאוריות וספקולציות לנסתר מתוך בורות, חוסר ידיעה, אי יכולת להסביר או להבין, והרבה פנטזיות שרובן מבוססות על פחדים מהלא נודע והידיעה שאנחנו ברי חלוף.
חושבת שתפיסת המציאות שלנו היא אשלייתית ואנחנו נאחזים בכל מיני אמונות ותיאוריות כדי להעניק משמעות לחיים.

קראתי

אהבתי את הרעיון לרקוד על פי תהום לא מסכימה שצריך לתת לילדים לגדול פרא אבל גם בית ספר במתכונתו השמרנית זה פגיעה חמורה שמסיטה את הילד מהמשמעות שלו או מהיכולת שלו ליצור אותה. גם אם יש משמעות עילאית וגם אם לא אני חושבת שזה בלתי נמנע שהאדם יחפש משמעות כלשהי (גם אם לא תכלול גורם אלוהי כלשהו), בסופו של דבר חיפוש אחרי משמעות זה צורך קיומי. יש משהו משחרר בלרקוד על פי תהום בסגנון ניטשה ואולי זה התחליף לאימרה לחיות את הרגע ועדיין חיים נעדרי משמעות כלל נראים לי ריקים מתוכן

pynokyo

New member
מי אמר שצריך אמונות?

אפשר לבחון את הקיים בעולמנו דרך תובנות אישיות
להבין שכל התובנות מתקיימות דרך מסננת של ההיגיון, הרגש, והחושים המוגבלים
להבין שלעולם לא נדע בוודאות כלום - למעט מה שניתן לדעת או להבין דרך המוגבלות המוחית/חושית שלנו.
יחד עם זאת - אפשר להתחבר לתיאוריה כלשהי ולקוות שיש בה שמץ אמת -
כל אדם בהתאם לאישיותו ומה שעוזר לו לחיות את חייו בשלווה ובנועם ובסיפוק ובעניין - מה שממלא אותו.

רותי 11

New member
את יודעת אמונה ולא משנה במה

מאוד מחזקת אותנו וכאילו נותנת לנו
סוג של בטחון שאנחנו לא תלושים
שיש משהו מעבר לקיום שלנו ולא משנה
ההגיון או שלא זה נותן סוג של בטחון

pynokyo

New member
אשליה - אמונה זו אשליה ובטחון זה אשליה

היקום והקיום נמצאים כל הזמן בתנועה ושינוי - רק היכולת להשלים ולקבל את הקיום והיקום כפי שהוא בלי לרצות לשלוט בבלתי נשלט.

למעלה