חייייייב לדעת פעם אחת ולתמיד

Vdrums

New member
שמיניסטית, הבחור בא וכתב את מה

שהיה לו לומר, וחיכה לתגובות, והוא קיבל אותן, אני מאמין שהוא לא ציפה שכל הבנות יפלו לרגליו, כל אחת הגיבה כראות עיניה, ולדעתי צריך להגיב בפורומים בצורה הזאת, לזרוק את ההשקפה שלך על הנושא המדובר לטוב ולרע, שמי שפותח שירשור ומבקש עצה שיראה את מגוון הדעות עליו ועל הנושא. אין מה להיעלב ולהרגיש כאילו שמישהו בא נגדך, זה פאקינג אינטרנט. על איזה סלנג וביטויים גבוהים דיברת?

חייייייב לדעת פעם אחת ולתמיד

למה אף פעם אני לא מוצא מישהי מושלמת בשבילי?? טוב לא ממש מושלמת אבל לפחות אחת שתתאים לי.. יצאתי עם הרבה(קשרים רציניים,סטוצים,כלום) ופשוט לא מצאתי אז זאת שראויה לי באמת. אני לא כזה בררן ואינני מחפש נסיכה מהאגדות ובכל זאת.. אני יודע שאני כמעט הגבר המושלם לכל בחורה(כן אני גם צנוע אבל יש דברים שאני עומד מאחוריהם עד הסוף!) שימו לב לרשימת התכונות הקצרה הזו שמשקפת רק חלק ממני: רומנטיקן(חסר תקנה) רגיש(גם גברים בוכים..) נאה(אבל לא דוגמן) בשלן(מה שעולה לך בראש) מתחשב(מאד) מפנק(הרבה) טוב במיטה(רק מקבל מחמאות) קשוח כשצריך(אבל ותרן לפעמים) והרשימה עוד ארוכה... תמיד אבל תמידדדד אמרו לי שמי שתיפול בחלקי תהיה הבחורה המאושרת בעולם(והיו מעטות כאלה אבל זה פשוט לא הלך ולא רק בגללי..) אין לי הרבה דרישות(רק שתהיה נאת מראה,חכמה ויציבה) אבל אני פשוט לא מוצא אחת כזו!!! כן אני כולה בן 24 אבל עדיין... האם זה באמת רק עניין של מזל?? מה אתם חושבים??

דנטל

New member
לפי איך שזה נראה

אתה הבחורה המושלמת לעצמך. אתה פשוט מאוהב בעצמך. מזל טוב, מצאת.

אם אתה כזה נסיך קסום...

אולי אתה מחפש את היפהפיה הנרדמת? אין לך מושג מה אתה דורש מהבחורה, שאיתך! - נאת-מראה (קודם כל החיצוניות) טוב, אתה גם מדגיש "כן אני כולה בן 24 אבל עדיין..." אין בך בגרות, וזה מה שאתה מבקש אצלה - יציבות=בגרות. תלמד תכונות אופי נשיות, תלמד צורות התנהגות וביטוי עצמי של נשים, אז תדע להגדיר עם מה טוב לך ועם מה לא. בחורה יכולה להיות סופר חכמה, אבל לא אחת שיודעת להתבטא, מה תעשה איתה? בתכלס, אתה מציג את עצמך, כאדם גאוותן (למרות הצניעות, שאתה מציין), אתה מציע הרבה דברים של חומר... אבל האם אתה יכול להציע הקשבה, הבנה, סבלנות, סובלנות, הדדיות והתחשבות? - האם תהייה מוכן לקבל, אם היא תציע לתת לך? רומנטיקה, נתינה וסקס טוב, הם לא מתכון למערכת-יחסים מוצלחת וארוכת טווח, הם רק חלק קטן מהמרכיבים!!!

Vdrums

New member
אחי, עשית ת'פאדיחות...

תיסגר על עצמך אח"כ תחזור...

אוקי.....

מסכים ולא מסכים עם כמה הדברים שציינת. קודם כל,אני יותר מידיי צנוע. אני מאד נבוך שמדברים עליי(אפילו אם זה טוב) ובכלל אני לא אחד שאוהב להתבלט בשטח וכאלה. מוזר לי שקיבלתם רושם כזה. אני בן אדם בוגר מאד רק הדגשתי את הגיל כי חשבתי שאולי יהיו כאן תגובות בסגנון "יאללה אתה כולה בן 24 מה אתה כל כך נשמע מתוסכל כאילו אתה איזה זקן שכבר נגמרו לו הזדמנויות להכיר". יש דברים שאני בטוח בהם ואלה בעיקר באו מהאנשים שמכירים אותי הכי טוב. אני לא איזה נסיך מהאגדות(נו אל תתפסו על הכינוי..) וכמובן לא מושלם אבל יודע טוב מאד מי אני ומה אני שווה. בן אדם חייב לאהוב את עצמו ולהיות בטוח במה שהוא כי אם הוא לא כזה,הוא יחיה חיים נטולי אושר ושמחה ויחסוך מעצמו את תענוגות החיים. ההקשבה היא אצלי תכונת ברזל ולפעמים נדמה לי שאני איזה פסיכולוג ללא תעודה כי שמתי לב שאני פשוט נהנה מזה ופשוט מחפש את השיחות נפש האלה רק כדי להוציא את הבחורה מדיכאון או מה שיושב לה בפנים עמוק בבטן. יהיה מצחיק להגיד שכל התכונות שציינת הם חלק ממני ודווקא בהם אני מאד בולט. טוב נו אולי זה באמת כבר ישמע כחירטוט או גאוותנות. לפחות אני כנה(עוד תכונה חשובה למערכת זוגיות תקינה!) אבל בהחלט אני אולי מתחיל להבין שיש דברים מעבר למה שחשבתי עד עכשיו ואולי זה שוב עניין של מזל... טוב איך הולך השיר של זוהר ארגוב? "יש דברים נסתרים...לא נבין לא נדע..."

דנטל

New member
אתה יודע כמה פעמים היתה המלה "אני"?

13 פעמים. זהו מספר הפעמים שכתבת "אני" בהודעה שאני מגיבה לה. אתה בהחלט אוהב את עצמך. מסכימה איתך שזה טוב, אבל צריך להיות גבול. כמו כזו של פעמים בשימוש במלה הזו ממש לא רומזת על "אני מאד נבוך שמדברים עליי(אפילו אם זה טוב) ובכלל אני לא אחד שאוהב להתבלט בשטח וכאלה", אלא על ההפך. אני מתאפקת לא לכתוב שאתה עוד צעיר, כי ביקשת, אבל זה קצת קשה בהתחשב בעובדה שזה כל כך נדרש. בשביל מה למהר? זה יבוא. אם אתה באמת מה שכתבת (וזה לא סתם נרקיסיזם), אז לא צריכה להיות לך בעיה להשיג נשים. לגבי הדרישות שלך - יש גם נשים כאלה ותאמין לי שכל כך הרבה פעמים מסתבר שגם מי שלא עונה לדרישות עלולה להיות מושלמת. פשוט קח את הזמן.

לבחור מהאגדות ../images/Emo140.gif

סליחה, אם פגעתי, אבל ניתחתי את שכתבת. אתה מציג את עצמך בדרך מסויימת, אתה מציג את הרצון שלך באותה דרך. לא טרחתי, במקרה שלך, לנתח את הניסתר, אלא בחרתי להראות לך, את איך שאתה נראה.

avi385679tapuz

New member
עם רציתה לדעת מדוע, אז הנה התש..

פשוט אתה מחפש יותר מדי ולא שם לב שאתה שקוע בעצמך יותר מדי,ולכן סביר להניח שבנות המין היפה שמו לב לזה. כך לתשומת ליבך והפסק לחפש כל כך חזק,לבסוף כל סיר מוצא את מכסו.

למעלה