חייי נצח - סיפור מ.ד.ב ופנטזיה בהמש

חייי נצח - סיפור מ.ד.ב ופנטזיה בהמש

אתם מתבקשים לא להגיב עד שאני אסיים . אתם יכולים להגיב במסרים חיי נצח הדמיוות גלעד שרון - מדען בתחום המדע הבלתי רציאונלי . פיתח את ההמצאה מיים יבשים . מיים שלא כלים לעולם . הוא אחיו של דקוטור עזריה אבוטבול גידי טאוב - ראש ממשלת ישראל , אדם שנבחר בשנת 2009 . יש לו ראש פתוח למדע בלתי רציונאלי . הוא אוהד את גלעד שרון האחר- טרוריסט בעל שאיפות רחבות . אוהב להתחפש לדמיות שונות . שואף לגנוב את החומר של חיי הנצח . אדם ברוך - אדם מסתורי שעוזר לגלעד שרון . מקומות בסיפור המוסד למדע בלתי רציאולי - מוסד שמפתח תאוריות הזויות ובלתי אפשריות משרד ראש הממשלה - המשרד שמבו שולט ראש הממשלה צוללת - ספינה בלב ים של הטרוריסטים

הסיפור

א גלעד שרון היה מדען . הוא עבד במוסד למדע הבלתי רציונאלי . המדע כל כך התפתח שהוא פרץ את גבולות הבלתי אפשריים . בישראל הוקם מוסד למדע בלתי רציונאלי שמימש כל דבר בעל מדע בדיוני ופנטזיה פרועה . כגווון מכונת זמן ומיים יבשים . בתקופת ראש הממשלה הצעיר גידי טאוב נוסד מוסד בישראל שמו "המכון לחקר המדע הבלתי רציאונלי" מוסד זה עבד בראשות גלעד שרון המדען שהאמין שלמדע אין ולא צריך להיות גבולות עתה אנחנו מוצאים אותו במשרד ראש הממשלה . גידי טאוב הזעיק אותו . ראש הממשלה נבחר ברוב גדול בגלל יאושו מהימין ומהשמאל . גידי הביא תקווה חדשה ורעיונות מהפכניים . הוא אמר שהתקווה לאנושות תבוא רק מהמדע הבלתי רציאונלי . העם האמין לו ולכן בחר בו גידי אמר לו: הטרור מתגבר מיום ליום , אני צריך שתביא לי חומר שעושה חיי נצח כדי שאוכל להקים יחידה שמוגנת מפני כל דבר על מנת להילחם בטרור ולחסלו סודית . עליך לזכור שזאת יחידה סודית ולכן זה נשאר ביננו . אסור לך להתקשר אלי , אני כבר אתקשר אליך . גלעד שרון יצא מהפגישה כשהוא חש שעליו מוטלת שליחות נכבדה . הוא התכונן במרץ לבצע את המשימה . הוא בחר קומץ מדענים שומרי סוד שיעשו את המלאכה . הם עבדו יום ולילה כדי לבצע את המשימה . הנסיינים שנבחרו היו בני אדם שאמרו להם שזאת תרופה נגד סרטן . אבל היו קשיים מרובים , היו תוצאות לוואי קשות , כגון הקאות , התקפי מחלת הנפילה שגרמו לחנק לאחד האנשים . גלעד שרון ניסה להתגבר על זה אבל לא הצליח ואז בא המכשול שטרף את כל הקלפים והותיר את גלעד שרון המום ומתוסכל

Yuli Gama

New member
בחיי, תודה על האישור

אוקי, אני לא אגיב אבל אם זה הפרק הראשון, אני לא בטוחה שאני ארצה לקרוא את השני. למה אני אומרת זאת? חבל, בקשת שאני לא אספר.

Guy24Gold

New member
למרות שהוא ביקש שלא נכתוב הערות

מסיבות שאמרתי לו אני כן אכתוב הערות: 1) כל פעם כשאני רואה את השם גלעד שרון אני ישר חושב על הבן של הראש ממשלה, שהוא לא בדיוק ישר. אם אתה לא רוצה שנחשו ישר על הדמות השאתת מה שאנחנו חושבים על גלעד שרון. עדיף היה לבחור שם אחר. 2) כמעט כל הסיפור שלך מסופר, כלומר שאתה מספר מידע, לא מספר מה קורה. לדוגמה: "גלעד שרון היה מדען . הוא עבד במוסד למדע הבלתי רציונאלי . המדע כל כך התפתח שהוא פרץ את גבולות הבלתי אפשריים." היה יותר טוב עם היית משחיל את הנתונים היבשים האלה תוך כדי העלילה. לקרוא סתם נתונים יבשים זה משעמם, זה כמו לקרוא את התקציב של משרד האוצר-יש תוכן, התוכן אולי מעניין, אבל הוא לא מוצק בצורה ש"כיף" לקרוא. יש לי רעיון לתרגיל כתיבה בשבילך-תחשוב על כמה נתונים יבשים, ותנסה לכתוב אותם באמצעות סיפור. תסתכל על התגובה שלי על התגובה של יולי גאמה בשרשור על הסיפור שלי בשביל למה אני מתכוון. 3) אתה כותב תסריט, לא סיפור. בתסריט כותבים: גיא:שלום משה משה:שלום גיא גיא: ממצב? מזה: בסדר זאת דוגמה לתסריט. עכשיו אותו דבר, אבל כתוב בדרך סיפורית: גיא הילך ברחוב כשלפתע פגש את משה-חברו מהבית ספר. "שלום משה" קרא גיא אל חברו. משה הבחין בגיא המתקדם לעברו. משה השיב לו בקריאת שלום. "ממצב?" שאל אותו גיא בניסיון לקיים שיחה. "בסדר" ענה לו משה. וכו'. כשכותבים סיפור, צריך לכתוב אותו בדרך סיפורית, לא בתסריט. גם החלק הראשון- אתה לא צריך לכתוב איפה ומי הדמויות המשתתפות בסיפור, כשאתה כבר כותב את כל הסיפור אחר כך. כותבים בצורה הזאתי רק כשכותבים תסריט. 4)הרעיון הכללי והעלילה המרכזית היו נחמדים. אבל הסיפור היה כתוב בצורה מתומצתת מדי. אם היית מאריך אותו, היית יכול להוסיף סיפורי משנה, והקורא היה מתעניין יותר בסיפור. 5)תקרא את התגובות לסיפורים הקודמים שלך. רוב ההערות שם מתאימות גם לסיפור הזה.

cwen

New member
אתם אנשים ממש טובים

אני, למשל, בכלל לא טרחתי לקרוא אחרי ה"אתם מתבקשים לא להגיב". אם אני לא אמורה להגיב, אין טעם שאני אקרא.

Guy24Gold

New member
הוא כתב שאפשר להגיב במסרים

אתה לא רוצה שאף אחד ידע מה אנשים חושבים על הסיפור שלך?

תודה על התגובות

התכוונתי שאני רוצה שכל השרשור יהיה רק הסיפור שלי אבל רצונכם במקומו מונח

Yuli Gama

New member
תן לי להבין

אתה רוצה שאני אשרשר את הקטע הזה עם שאר הקטעים שלך? שתי שאלות רציניות: 1) למה אתה כותב 2) למה אתה מפרסם את מה שאתה כותב אודה לך מאוד אם אכן תענה, כי אני בהחלט שוקלת לצרף את הקטע הזה לשרשור הישן.

Rivendell

New member
אני לא קוראת.

אני לא עובדת בשביל אף אחד, ואם הערותיי לא רצויות, אני לא אטריח את עצמי לקרוא. מה גם שאין שום סיבה ש"נרדוף" אחרי מישהו במסרים. המטרה כאן היא למידה של כולם, לא רק של הכותב, והבקשה לטעמי נוגדת מאוד את רוח הפורום. מי שמפרסם לא יכול לדרוש שלא יגיבו. זה פורום, לא בלוג.

cwen

New member
לא ראית שהוא רוצה שכל השרשור

יהיה רק שלו? איך את מעיזה להפריע למלך בקביעת כללים חדשים בפורום?
מי את חושבת שאת? המנהלת? אה... אופס...

למעלה