חייך והחיים יחייכו אליך........

גולוניס

New member
חייך והחיים יחייכו אליך........

כל מי שמכיר אותי קצת , יודע שהמוטו שלי הוא לחייך והחיים יחייכו בחזרה. היום (ולצערי רק היום )ראיתי סרט מאוד מומלץ , שם הסרט "החיים יפים" בבימויו ובכיכובו של רוברטו בניני הגדול. למי שלא מכיר .........הסרט מספר על בחור מצחיק (יהודי) באיטליה של מלחמת העולם ותקופת השואה, שהתחתן עם נוצריה והוא דודו ובנו הגיעו למחנה ריכוז (אחד מהמחנות). במשך כל הסרט רוברטו בניני "מעלים "מעיניו והבנתו של ילדו את הזוועות , ומשכנע אותו שהכל משחק. במשך כל הסרט בניני כהרגלו מחייך רק למען בנו. למי שלא ראה את הסרט אני לא אהרוס ........רק ארמוז שעדיף לחייך , גם במצב קשה. אולי החיים יחייכו אלייך .......ואם לא אז לפחות לקרובים והאוהבים אותך. אני לא משווה את מה שהיה שם לחיים היום ,אני אפילו לא מעז. יש לי כבוד והערכה רבה למי ששרד את השואה וכבוד עצום לניספים בה. מכאן ....בחיינו אנו ...כמה שנידמה לנו שהם קשים ומסובכים...אנו חייבים לחייך ולקוות להכי טוב שאפשר. "חייך והחיים יחייכו אליך" את זה גדולים ממני אמרו.

גולו../images/Emo140.gif

שמעתי על הסרט הזה, יודעת שזכה בפירסי אוסקר רבים. לצערינו החיים הם לא סרט, אני בעד המוטו שלך גולו אבל לפעמים תנועות שרירי הפנים...... פשוט בסירוב לא להפסיק לקוות..אני בעד

טאKילה

New member
../images/Emo9.gifחיוך = אופטימיות..

חיוך ממוסס חיוך כובש חיוך מרגיע חיוך אל החיים חיוך אל העולם.
א-ו-פ-ט-י-מ-י-ו-ת
יום מחוייך לכולם..

Mוניk

New member
../images/Emo42.gifה"חיים היפים" ../images/Emo142.gif

זה באמת סרט מעולה ראיתי אותו כבר בשבוע הראשון כשיצא לאקרנים והספקתי לראותו עוד פעמיים מאז. אבל החיים זה לא סרט יום אנו מחוייכים ויום אנו מודאגים ככה זה פעם למעלה פעם למטה אבל נכון צריך להאחז בחיוך של החיים למרות ש.... זה לא תמיד בשליטה יום טוב גולו יום מלא חיוכים מאמי
מוניק מביטה קדימה

tairon

New member
החיים היפים....אחינועם ניני../images/Emo24.gif

סתם, חיוך ללא סיבה תום, ימים של אהבה שיר ישן לאור ירח וריח משכר שלך וכך אותך אני זוכר גל שוטף את העולם חום הולך ונעלם צחוק מאיר את השמים מזכיר שהמשחק נגמר והחיים יפים כל כך בך אסתכל מתוך עיניו אחבק אותך ויחד ננצח במשחק בין מציאות לחלומות בין האושר לדמעות תמיד אוהב אותך מאוד עם הקסם שבלב בוא נשכח את הכאב רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך.

anizo

New member
אני אתך, מותק..גם במיתון, וגם בשפל

חיוך לא עולה כסף, אבל עושה טוב, לך ולסובבים אותך.

"רואים"את החיוך גם מעברו השני של

קו הטלפון . בנושא זה טיפים מספרי : איך להצליח בחיים : אנחנו צוחקים , לא בגלל שאנו מאושרים , אנחנו מאושרים כי אנו צוחקים . וויליאם ג´יימס אם לא צחקת היום , לא היו לך חיים היום . חשוב חיובי , שחרר את מוחך ממחשבות שליליות . השלילה והפחד עלולים להיות נבואה המגשימה את עצמה . יש גם באתר שלי טיפים וציטטות : בהצלחה

גולו הלוואי ויכולנו....תמיד לחייך

לפעמים אני רואה אנשים מחייכים ובליבם פנימה הם עצובים, אולי זה קורה גם לי לפעמים, שנוכל תמיד לזכור שחיוך מסיר הרבה משקעים ונותן "דלק" להמשך ישנוני

למעלה