חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד

maoz9

New member
ניר - החלטת לאבד את הרסן אז בבקשה

די לכיבוש! די לכיבוש בחיפה , תל אביב , יפו , ירושלים, באר שבע- וגם איך לומר מעין הוד - "עיין חוד" , כפר שמריהו וכו' ועוד מאות כפרים של פלסטינים שחיו פה מאות שנים- (ואם קצת רוצים לדייק מדובר בפליטים מצריים בעיקרם וסוריים בחלקם הקטן שהגיעו הנה במהלך המאה ה-19, דרך אגב הפלא ופלא היו יהודים כמו סב סבו של סבי שהגיעו לארץ לפני אותם מקומיים שנמצאים כאן "מאות שנים".... מכל אלה גורשו ערביי פלסטין שוחרי אהבה ושלום בהמוניהם בימי מלחמת השחרור ע"י פלוגות הסער של הפלמ"ח- אז באמת די לכיבוש וקדימה להחזיר את המפתחות....

חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד

חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד בתוך כל השערוריות והפרשיות החדשות לבקרים, ידיעה קטנטנה בשולי החדשות: חיילי צה"ל נכנסו לעיר רפיח בדרום רצועת עזה, חיפשו שם כל מיני מנהרות, לא מצאו אותן אבל בדרך הרגו ילד בן 12. מה שמו של הילד? איך ולמה בדיוק חיילינו הרגו אותו? אין פרטים, אמצעי התקשורת של מדינת ישראל הדמוקרטית כנראה לא מחשיבים את הריגת הילד כנושא חשוב. את מי זה מענין? למי זה אכפת? כנראה לאף אחד במדינתנו הנאורה. מה קורה כאן? הרי ההחלטה למעשה כבר נפלה, תוך חצי שנה או שנה כבר לא נהיה ברפיח וברצועת עזה בכלל (באיחור של עשרים שנה לפחות, אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא!). אנחנו נצא, צה"ל כבר לא יהיה שם, אבל בשביל הילד האומלל הזה, שאת שמו כנראה לא נדע לעולם, זה כבר יהיה מאוחר מדי. אנחנו נצא, אבל בינתיים חיילינו משאירים מאחוריהם עוד טיפה ועוד טיפה של שנאה, כאילו אין כבר די והותר.

ניר נגר

New member
ליבי ליבי על אותו ילד, אבל לך אין

מושג מה היה שם, ומה חיילינו הגיבורים עברו, אז יקירה אין לך זכות דיבור. קל לשבת מול המחשב, על הטוסיק, בנוחות ולמתוח ביקורת. נקודת ההנחה שלי היא שחיילי צה"ל לא יהרגו ילד בכוונה, נקודת ההנחה שלי היא שהם נכנסו ירו עליהם, הם השיבו אש וכך נפגעים חפים מפשע. ברפיח ישנם מנהרות שדרכם נכנסים מחבלים, אמצעי לחימה, סמים ועוד מריעין מבישין, כל האמצעים האלה נכנסים דרך המנהרות רק בשביל שלא תשבי בנוחות ניחוחה על אותו כיסא שלך. אז למטבע תמיד יש שני צדדים. בהוקרה ממני וממיצג החיילים הגיבורים באשר הם. הציניות שלך לא הייתה במקום! כלל וכלל לא!

maoz9

New member
הכורסאות האלה כמה שהם מרופדות

וחמימות.....

רטוש

New member
אני מסכים כמובן עם ההסתייגות

הנחרצת אבל גם מסתייג מהפומפוזיות מוגזמת "חיילנו הגיבורים" - נשמע כמו איזה פטריוטיזם אמריקאי מזויף. אני חושב שמדובר בסך הכל שחיילי צה"ל בסדיר וכמובן מילואים הם אזרחים הגונים שעושים כל מה שנדרש מהם על מנת להגן על חברתם ומדינתם. דרך אגב אלה שחושבים שבזה שבסיום שירותם הסדיר, גמרו את שירותם למדינה אינם אלא עלבון לאינטליגנציה העברית-ציונית כולה.

זה לא מוגזם הם גיבורים../images/Emo104.gif

ומשרתים את המדינה ויודעים שבכול פעולה עלולים גם להיפגע חס וחלילה ומי ששירת יודע שאנחנו לא פוגעים ללא הבחנה...

רטוש

New member
מצטער אני לא קורא לעצמי

גיבור גם כשאני נכנס לפעילות בג'נין/ שכם/ עזה וללוע הארי. רק מה שאזרח הגון שמבין היכן הוא חי ולא טומן את ראשו בחול כבת יענה מסיבה זו או אחרת.

רטוש

New member
כן ולמי ששאל אותי בפרטי

ביצעתי גם ביצעתי סיכולים ממוקדים. האסקפיסטים שאינם מבינים כי מדובר גם במישור של לוחמה כוללת אינם אלא בנות יענה.

למעלה