חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד

חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד

חיילינו הגיבורים שוב הרגו ילד בתוך כל השערוריות והפרשיות החדשות לבקרים, ידיעה קטנטנה בשולי החדשות: חיילי צה"ל נכנסו לעיר רפיח בדרום רצועת עזה, חיפשו שם כל מיני מנהרות, לא מצאו אותן אבל בדרך הרגו ילד בן 12. מה שמו של הילד? איך ולמה בדיוק חיילינו הרגו אותו? אין פרטים, אמצעי התקשורת של מדינת ישראל הדמוקרטית כנראה לא מחשיבים את הריגת הילד כנושא חשוב. את מי זה מענין? למי זה אכפת? כנראה לאף אחד במדינתנו הנאורה. מה קורה כאן? הרי ההחלטה למעשה כבר נפלה, תוך חצי שנה או שנה כבר לא נהיה ברפיח וברצועת עזה בכלל (באיחור של עשרים שנה לפחות, אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא!). אנחנו נצא, צה"ל כבר לא יהיה שם, אבל בשביל הילד האומלל הזה, שאת שמו כנראה לא נדע לעולם, זה כבר יהיה מאוחר מדי. אנחנו נצא, אבל בינתיים חיילינו משאירים מאחוריהם עוד טיפה ועוד טיפה של שנאה, כאילו אין כבר די והותר.

שאלה

למה את לא מספרת את זה שהילד הזה זרק אבנים? למה את לא מספרת את זה שהילד היה עסוק בהברחת חומרי חבלה ממצריים לעזה באמצעות "כל מיני מנערות"?

שלוש שאלות

) מה מקור האינפורמציה שלך? (אני כבר 24 שעות מנסה לברר עם עיתונאים זרים וארגוני זכויות אדם בינלאומיים מה בדיוק קרה שם ברפיח , עדיין לא הצלחתי. אולי תמסור לי וליתר משתתפי הפורום את המקור שלך? תודה.) 2) מתי חוקקה הכנסת את החוק המטיל עונש מוות על זורקי אבנים? (כנראה החמצתי את הישיבה הזאת בצפיה בערוץ 33) 3) האם החוק הזה חל גם על דתיים שזורקים אבנים בכביש בר אילן בירושלים?

תגובה

1. חדשות 2. תחשבי מה יקרה עם אבן יפגע לחייל בראש, שווה לקחת את הסיכון? 3. מה שבטוח זה שעל פעילי השמאל הקיצוני שזורקים אבנים על החיילים שלנו אין חוק כזה.

tomygogo

New member
אלוהים ישמור

אני מסתכל בפורום, קורא הודעות ופשוט נגעל, ואומר א-ל-ו-ה-י-ם י-ש-מ-ו-ר אתם האנשים הכי עוורים שיש בעולם במיוחד את ,ורדה....תקבלי את המציאות כמו שהיא החיילים לא הרגו בכוונה הרי, ואין לך מושג מה הולך שם ... את יכולה להמיר את דתך אם את ממש רוצה אני בטוח שמחבל שנוסע לת"א או לירושלים ,בדרכו לפיגוע, רק עסוק במחשבות כמה צעירים הולכים להיות התינוקות שהוא הולך להרוג...אז מדינה נאורה? תשמרי את זה לעצמך תודה רבה כי פה אין דרך אחרת.....

אimר

New member
הקם להורגך וכו

מפקד המרחב, או מה שלא יהיה התואר שלו, הסביר את זה. הוא אמר שבניגוד לנסיגה מלבנון שבה הצבא הרגיש שהוא ניצח אבל איכשהו הלבנונים הפכו את הנסיגה להודאה בתבוסה, במקרה של עזה צהל יוודא שבמקרה של נסיגה הם לא יוכלו להפוך את הנצחון של צהל לכניעה. כנראה שהוא מתכוון שעד שנצא משם לא ישאר אף אדם בעזה שלא איבד אדם שקרוב אליו בגלל צהל (אני כלל לא בטוח שעוד לא הגענו למצב הזה), כולם יהיו עסוקים באבלות ולא יהיה להם זמן לטעון שהנסיגה היא הודאה בתבוסה. הפסיכופת הזה הוסיף ואמר שאנחנו מנצחים בעזה כמה פעמים כל יום, מה שרק מחזק אצלי את התחושה שההסבר שלי למה זה נצחון דומה מאוד לשלו, קרי, אנחנו הורגים אותם יותר משהם הורגים אותנו, אם נהרוג אותם מספיק נוכל להגיד שניצחנו, כאילו שזאת המטרה. אגב, סחתיין על האופטימיות, "ההחלטה למעשה כבר נפלה, תוך חצי שנה או שנה כבר לא נהיה ברפיח וברצועת עזה בכלל". אני לא יודע מה את לוקחת אבל גם אני רוצה כזה. או שאולי כבר יש לי כזה וזו רק שאלה של מינון.

למעלה