חיילי ראשון לא זכאים לנסיעה ברכבת!

smiley lee

New member
חיילי ראשון לא זכאים לנסיעה ברכבת!

אני חיילת המתגוררת בראשון כבר למעלה ב-12 שנים. הבוקר בעת הנסיעה ברכבת החדשה גילתי להפתעתי שמעתה לא יוכלו חיילים המתגוררים בראשון להשתמש בתחנת הרכבת החדשה אלא בתשלום! על מה ולמה אפליה זו??!! האם אני צריכה להיענש על היותי תושבת ראשון?!?! מבקשת מכל החיילים ומתושבי העיר האיכפתים להצטרף למאבק ולפנות ללשכת ראש העיר כדי למנוע אפליה כזו!!! אשמח אם תצרו איתי קשר.

cobainos

New member
למה שלא תשלמו ?

חיילים זכאים להנחה(שיש רק בקניית כרטיסיה),אבל למה נסיעה חינם?

smiley lee

New member
נסיעת חיילים חינם ולא בהנחה.

החוק של משרד הביטחון קובע שחיילים זכאים לנסיעה חינם באוטובוסים ורכבות! לידיעתך, חיילים נוסעים מכל תחנות הרכבת בארץ ללא תשלום בכלל. כנ"ל לגבי נסיעה באוטובוסים. לא זכאים להנחה - אלא לנסיעה חינם בכל ואל כל התחנות. אני רוצה להבין מה ההבדל ביני לבין חיילים אחרים?! - העיר בה אני גרה??

enbalush

New member
באמת חוצפה

אין "שלמיה" ראשית שאפשר לפנות אליה בתלונה???

אין סיבה שזה יהיה ככה

חיילים משתמשים ברכבת כאמצעי תחבורה העיקרי לבסיסים שלהם. מדוע אנחנו המקבלים מהצבא משכורת רעב של 300 שקל בחודש לסבול ולזרוק את כולה על נסיעות? האם זו לא הסיבה שהונהגה נסיעת החינם באוטובוסים? על מנת שחיילים יוכלו להגיע הביתה בשלום?! ולמה דווקא ראשון?!... יש המון חיילים שנוסעים ברכבת הזו מדי יום, זה פשוט עוול לא נורמלי. לך תדבר עכשיו לקיר, אולי הוא יקשיב...

קיר קמט

New member
אני באמת מקשיב

אתם צריכים לפנות לחמי דורון, הוא ח"כ ונראה לי שהוא יוכל להעלות שם את העניין הזה לסדר היום, או משהו.

izabu

New member
אני מאוד אוהבת את המדינה,אבל...

אבל במדינה שלנ ו וגם בכל העולם יש שחיתות. תמיד העשירים יקבלו יותר והפחות עשירים יאלצו לממן את העשירים. יש שחיתות והיא מסריחה וזה מה שקורה... אולי אם תתלוננו באוזניים אחרות מהפורום, כאלו שיכלו לעשות משהו, כמו נניח ללנצל את העובדה שעוד כמה ימים בחירות ויהיו הרבה מועמדים לרשות העיר שישמחו לפירגון אדיר, אז אולי תפנו אליהם בבקשה לעזור בהתרת הנסיעה חינם לחיילים (ולא יזיק גם לסטודנטים
). אני מאוד אוהבת את העיר ושמחה על הרכבת החדשה, שהנסיעה בה אומנם יקרה מאוטובוס-אבל זה מובן. בהצלחה במאבק.

smiley lee

New member
תודה, אבל...

תודה על התמיכה... אבל אם יש מישהו מכם שיכול לעזור. שאיכפת לו.. שיודע לאן אפשר לפנות. זה פשוט לא יאמן שחיילי ראשון לא יהיו זכאים לנסיעה כיתר החיילים הרגלים רק בגלל מקום מגוריהם.

עזרה

שכל מי שאכפת לו שיכתוב משהו קצר לכתובות הבאות: רכבת ישראל פניות הציבור ת.ד. 18085 ת"א 61180 פקס: 6937443-03 טלפון: 6937409-03 (בימים א'-ה': 08:00-16:00 ) דוא"ל: [email protected] או למשרד הביטחון: [email protected] בבקשה תכתבו...

תות שמח

New member
אין לי מושג מאיפה הבאת את זה...../images/Emo12.gif

אבל זה נראה לי ממש ממש בולשיט. אני נוסעת ברכבת כבר דיי הרבה זמן לבסיס ואף פעם לא שמעתי על הדבר הזה אני חושבת שזה סתם המצאה של מישהו בכל אופן גם מחר אני צריכה להיות ברכבת..ואני אברר בדיוק מה קורה עם זה. זה נראה לי נורא נורא לא הגיוני...

Shark Alarm

New member
גם אני שמתי לב לזה, ../images/Emo26.gif

צה"ל עדיין לא הגיע להסדר עם "רכבת ישראל" בקשר לתחנות "הראשונים" ו"בית שמש" (כזכור, תחנות שנפתחו יחד) לכן, נכון לעכשיו (או יותר נכון מ- 1/11) תהיה נסיעה ברכבת בתשלום.. זה מה שאמרו לי כשכניתי את כרטיס לראשון מבנימינה ב- 33 שקלים חדשים(
) אני מקווה מאוד שזה יסתדר כמה שיותר מהר, או יותר נכון, עד שאני אתגייס... חחחחחח (אגואיסטיות בעיצומה).. אבל בכל מקרה, צריך לסדר את העניין הזה, אין ספק..

למעלה