חיילת מרוצה

חיילת מרוצה

כן כן, אני יודעת, הייתי די בבעסה רצינית לפני היום הגדול, אבל עכשיו כשאני כאן, חושבת על אותם 3 ימים בצה``ל אני מרגישה את הכייף, אני מאוד נהנת שם, כמה שתחשבו, איזו משוגעת נהנת בצבא, אבל כן מתברר שזה אפשרי. אז זהו אני חיילת מרוצה.

למה בכלל התחלנו ללכת ...

היי לך א> אני שמחה שאת כבר לא מבואסת ב> אני רוצה לאחל לך שוב בהצלחה כי ביום שהתגייסת שלחתי איחולים ונראה לי שלא שמת לב ג>אני לא חושבת שאת משוגעת אלא הההפך ד> מי שמסתכל על הגיוס שלך גם על החצי הכוס המלאה יכול להסב לעצמו המון אושר , אף אחד לא מצפה שזה יהיה קל ואם מי שהוא חושב ככה אז יפול אליו טראומה רצינית אז... ה> אני מקווה שיהיה לך גיוס קל ושתזכרי שבכל שחור יש לבן במיוחד ברגעים שבא היאוש על הפרק תבדקי למה זה קרה ולמה בכלל התחלת ללכת ושיתבהרו לפניך הדברים תרגישי הרבה יותר טוב . ו>חברה שלי התגייסה איתך באותו יום ככה שאולי ראיתי אותך בלא הידיעה . לאן שיבצו אותך ? בקיצור שיהיו לך אחלה שנה ו- 9

אמממ טוב יכול להיות

יכול מאוד להיות שראית אותי... אם ראית מישהי עם תיק ירוק מלא בסיכות ביטחון זו הייתי אניייייייייי.... כן החלטתי למלא אותו כדי שלא יחסר לי ובאמת עוד לא חסר לייייייי.....

so

New member
4.4 8- )

אהלן התגייסתי באותו יום איתך, איפה את עושה טירונות? אם במחנה 80 אז תגידי לי גם איזה פלוגה ומחלקה אולי אנחנו ביחד :cool:

אעדכן אותך ..

לא לא , לא אתגייסתי איתך ( אני ב- 18/7 ) חברה שלי התגייסה באותו יום והייתי איתה בלשכת גיוס . עוד לא יצא לי לדבר איתה אבל שאדע פרטים אעדכן אותך .

למעלה