חיילת משוחררת

oranit8

New member
חיילת משוחררת

השתחררתי לפני יומיים ויש לי כמה שאלות : דמי אבטלה רציתי לדעת אם אני זכאית לדמי אבטלה ? ואם כן איך אני מגישה את התביעה ואיזה מסמכים עלי לצרף ? ביטחו לאומי ביטוח לאומי מתי אני צריכה להתחיל לשלם ביטוח לאומי ? אני צריכ הלחכות למכתב כלשהו מהם ? מס הכנסה אמרו לי שאני פטורה ממס הכנסה ? אם כן לכמה זמן ?

WorldCenter

New member
דמי אבטלה ומס הכנסה

אין דמי אבטלה לאחר שיחרור, כל משתחרר מיולי 2007 לא זכאי לדמי אבטלה, בשביל לקבל אותם את צריכה לעבוד חצי שנה אם אני לא טועה ואז את יכולה לקבל. בנוגע למס הכנסה את פטורה בשנה הראשונה אני חושב, תביאי למעסיק שלך את תעודת השיחרור והוא כבר צריך לדאוג לזה.

הקלות במס לשלוש שנים

כל חייל משוחרר יש לו איזה 4.5 נקודות מס אם אני לא טועה וזה לשלוש שנים. עד איזה סכום מסוים של כסף שאפשר להרוויח בשנים האלו, אם נניח אני חייל משוחרר ומרוויח יותר מ5 אלף בחודש אז אני אצטרך לשלם מס על ההפרש מה5 אלף לסכום שאני מרוויח... וחיילות משוחררות זה יותר אפילו, משהו כמו 5.5 אלף... או משהו כזה לא סגור על זה

oranit8

New member
קיצר ולעניין

3 שנים יש לי הטבה מסויימת ואחר ההטבה אחרי 3 שנים ההטבה יורדת נכון ? כמה אני צריכה לשלם מס הכנסה

אני לא יודע מה החישוב

אבל זה עובד באחוזים מסויים מהשכר שלך, אני בטוח שתוכלי למצוא באנטרנט פרטים בנושא, חוץ מזה יש עוד סיבות להקלות במס, כמו לעבודה שאת אישה, אז יש לך הקלות, יהיו לך הקלות על העבודה שאת נשואה והקלות בעתיד על הילדים שיוולדו לך... וכן הלאה...

oranit8

New member
ביטוח לאומי

כרגע אני לא עובדת אמרו לי להגיש טופס דיו וחשבון רב שנתי על מנת למנוע חובות בתקופה שאני לא עובדת ואם אני מתחילה לעבוד אחרי שאני מגישה את הטופס אני צריכה להודיע להם שהתחלתי לעבוד

oranit8

New member
קיצר ולעניין

3 שנים יש לי הטבה מסויימת ואחר ההטבה אחרי 3 שנים ההטבה יורדת נכון ? כמה אני צריכה לשלם מס הכנסה

למעלה