חיילת מתנדבת לקויית שמיעה

sivan 11

New member
חיילת מתנדבת לקויית שמיעה

היי, שלום...אני חיילת שמשרתת בהתנדבות בצבא ואני לקויית שמיעה...יש לי כמה שאלות על התנדבות לצבא: 1. אילו תפקידים יכולים מתנדבים ומתנדבות לצבא (לקויי שמיעה,כבדי שמיעה וחרשים) לעשות בספריות בצבא ? (עורפיים,כמובן..) אני מבקשת מכם רשימה של התפקידים שהם (המתנדבים הללו) יכולים לעשות... 2. אילו קורסים יכולים מתנדבים ומתנדבות לצבא כ"ש (כבדי שמיעה), לק"ש (לקויי שמיעה) וחרשים לעשות במהלך שירותם הצבאי ? אני מבקשת רשימה של הקורסים שהם יכולים לעשות..זה מאוד חשוב לי... ועוד דבר: מתנדבים ומתנדבות לצבא כ"ש,לק"ש וחרשים יכולים לעשות קורס/ים בספרנות (ספרייה) במהלך שירותם הצבאי ? אם כן, מה התכנים שנלמדים בקורס זה ? מהי המשמעת בקורס זה ? באיזה בסיס עושים קורס זה ? כמה זמן נמשך קורס זה ? ועוד מידע (אם יש לכם) על קורס/ים צבאי/ים בספרנות למתנדבים ומתנדבות לצבא לק"ש,כ"ש וחרשים. זה חשוב לי מאוד.. 3. אם מתנדב/ת לקוי/ית שמיעה משרת בצבא שנה (כי הוא/היא אמור/ה לשרת בצבא שנה בלבד), יש לו/ה אפשרות להאריך שירותו/ה בצבא לשנתיים לפחות ? ואם כן, מה היא/הוא צריך/כה לעשות בשביל זה ? 4. אם התנדבתי לצבא בגיל מאוחר יותר (20 או 21), אז בגלל שאני בת, אשתחרר מהצבא בגיל מאוחר יותר ? יש בפורום עוד מתנדבים ומתנדבות (כולל לקויי שמיעה וכבדי שמיעה) שהתנדבו לצבא בגיל יותר מאוחר ? מבקשת עזרה...

o m e r g

New member
היי

בקשר ללקויי שמיעה,אני משרת עם אחת לק"שית,והיא לא בספריה בכלל היא בתפקיד טוב מאוד במודיעין...

SummerSpirit

New member
אממ

אני חושבת שהדרך הטובה ביותר לענות על השאלות שלך היא לשאול את החיילות במדור פרט.

sivan 11

New member
תשובה ל-summerspirit

אני מבקשת שמתנדב/ת ששירת/ה בצבא או משרת/ת בצבא יענה/תענה לי לי על כל השאלות ששאלתי...זה חשוב לי מאוד...לפני שזה יקפוץ דף או דפים...אז, אני אשמח למידע על השאלות ששאלתי...

למעלה