חייל החורף וסוכני שילד

annefan

New member
חייל החורף וסוכני שילד

למי שצופה, האם הפרק האחרון (17) מניח שראיתי את חייל החורף?

subatoi

New member
הבנתי שיש פרק שמספר בערך מה קורה בסרט,

ככה שצריך להזהר ממנו עד הצפיה בסרט, למי שזה אכפת לו.

כנראה שזה הפרק האחרון, אני מנסה לברר בדיוק.

subatoi

New member
אוקיי, כן. מדובר על פרק 17.

פרק 16 ששודר אתמול בארץ עדיין בטוח. 17 הוא הפרק שמניח שראית את הסרט.

ותודה למגיבים ב"עין הדג".

אכמו

New member
הבעיה היא ספויילרים לסרט, לא הבנת הסדרה

כלומר, אפשר בסבבה לראות את פרק 17 בלי לרואת את חייל החורף, זה לא שמשהו לא יהיה ברור, אבל הוא מספיילר את הסרט לגמרי.

subatoi

New member
מה עם פרק 16? הבנתי שמתחילים שם דברים

ויכול להיות שזה גם הורס משהו.

אישית אני אצפה כבר הערב בסרט אז לא תהיה לי בעיה, אבל אם יש עוד מישהו שצופה בקצב של יס ועוד לא ראה את הסרט, אז כדאי להזהיר אותו מהפרק שישודר הערב (16).

אכמו

New member
לא, עם פרק 16 אין שום בעיה

הדברים שקשורים לסרט מובנים רק במבט לאחור.

subatoi

New member

subatoi

New member
כבר אחרי הסרט, עדיין לפני הפרקים, תהיות:

~~
לסרט ~~

הכי מסקרן, מה יהיה הלאה עם סוכנות שיל"ד? דודה וויקי אומרת שהסרט המארוולי הבא יהיה "שומרי הגלקסיה". האם יהיה בו מידע חדש או שהוא מתרחש במנותק מכדור הארץ? ואין עוד סרט אחר עד הנוקמים השני בעוד שנה? זה משאיר המון זמן ללא עדכונים ממה שקורה שם.
מה שיותר מעניין, זה שבינתיים סדרת הטלוויזיה ממשיכה לרוץ. איך הם יסתדרו שם בלי הסוכנות? ממי מקבלים פקודות? מפיורי במחתרת? הם הופכים להיות מבצר מעופף עצמאי, אדונים לעצמם, פיראטים? האם הם יתאפקו שם ולא יעדכנו על התרחשויות פנים-ארגוניות עד שסרטי הקולנוע יעשו את זה? האם אפשר לנהל ככה סדרה? זה מאוד, מאוד מוזר.

תשובות לחלק מהנ"ל אני אמצא ב-16-17, אני יודע. חלק לא.

zuriki

New member
למעשה הסרט המארוולי הבא הוא ספיידרמן

והוא לא מתוכנן כרגע להיות מקושר לעולם האוונג'רס

שומרי הגלקסיה מתרחש בחלל אבל יש כבר שמועות שיש קשר מסויים לעולם של האוונג'רס.אני יודע על דמות אחת שמופיעה שם והופיעה בפוסט קרדיטס של ת'ור (אבל לא אחשוף מי
פשוט תראה את הפוסט קרדיטס ואת הטריילר של השומרים)
יש גם שמועה שתאנוס שהופיע בפוסט קרדיטס של האוונג'רס יופיע או לפחות יוזכר בצורה כזו או אחרת (אבל זו באמת רק שמועה בינתיים למיטב ידיעתי)

מיכאל ג

New member
ספיידרמן זה מסובך

הדמות היא של מארוול, אבל לסוני יש את זכויות ההסרטה ומארוול לא מעורבים בשום צורה שהיא בהסרטה שלו חוץ מהלוגו של מארוול (לא מארוול סטודיוס אלא חברת האב שיוצרת את הקומיקס) בפתיחת הסרט. אז ספיידרמן כרגע לא חלק מהעולם הקולנועי של מארוול.

zuriki

New member
טוב לדעת

מקווה שהסדרה תצליח לשרוד מעבר לשלושה סרטים אמורים להיות גם כמה ספינאופס לא רעים...

למעלה