חייל מגמגם...

giouvany

New member
חייל מגמגם...

אני חייל קרבי שמשתחרר עוד 8 חודשים אני מגמגם ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין : התחלתי עכשיו קורס כזה שיעזור לי לשפר את בעיית הגמגום. הקורס הוא בעצם תוכנת מחשב שמתרגלים איתה וזה מחייב המון שעות תירגול. אני רוצה ללכת למשקית ת"ש ולבקש הת"ש 2 ז"א לצאת הביתה כל סוף שבוע עדי שיהיה לי כמה שיותר זמן לתרגל. מועד השחרור שלי מתקרב ואני רוצה להתחיל לתרגל מעכשיו..נראה לכם שזאת סיבה מוצדקת ויאשרו לי את הבקשה? (בהתחשב בפז"מ שלי ובזה שהגמגום שלי חמור...)

shuky63

New member
האם עברת טיפול בגימגום במסגרת הצבא?

כי מי שעובר טיפול כזה חיבים לתת לו לצאת פעם בשבוע לטיפול,ןאם לא עברת אתה יכול לבקש במקום לצאת לתרגל בבית. מקסימום אתה יכול לשלוח את המשקית ת"ש לפורום וכבר נשכנע אותה.אנחנו פה הרי מבינים עד כמה אתה צריך את הטיפול הזה. איך נקראת תוכנית הטיפול שאתה הולך לעבור???

RobinhooDw

New member
הםם התוכנה המפורסמת

היא עולה 1000 ש"ח אם אני לא טועה [בקירוב] אבל כפי שהבנתי התוכנה היא לא עצמאית, יש איזשהו מורה או מדריך שמבקר אותך מדי שבוע או משהו דומה לזה... בכל מקרה אולי תצרוב לנו ? {בכל מקרה יש לי בערך 20000 תוכנות ומשחקים לא חוקיות על המחשב :} לא שזה חשוב לי אבל הייתי רוצה לדעת למה היא התוכנה היקרה בעולם :} או שתשלח לנו? אף אחד לא צריך לדעת :}

hanhan003

New member
זה לא רק CD

לפי ממה שהבנתי התוכנה כוללת אביזרים נוספים חוץ מ-CD בכל אופן אם מישהו בפורום יכול להוסיף אינפורמציה בכמה ניתן להשיג את הערכה. תודה

giouvany

New member
...........

לא עברתי טיפול במסגרת הצבא....( כי אין לי מתי אני קרבי) זה גם לא יעזור כי טיפול מצריך הרבה זמן ואם אני לא בבית אז אין לי את הזמן הזה....

hanhan003

New member
כמה עולה התוכנה?

אני מבין שרכשת את תוכנת FLUENCY רציתי לדעת כמה עולה ערכה כזאת? ראיתי בשירשור שמישהו זרק סכום של 1000 שקלים האם זה אמיתי? תודה

RobinhooDw

New member
כן תיכנס לכאן ותראה בעצמך

http://www.sts.co.il/DrFluency/order/products.asp זה מהאתר הראשי של התוכנה.

shuky63

New member
אם זה המחיר גם למי שמזמין בארץ אז

כנראה שהוא התיאש מהשוק המקומי ובונה רק על חו"ל.השאלה אם זה המחיר גם לבוגרי הדסה כי נראה לי שהם מרבית השוק שלו בארץ.

קודם כל. מרץ 02 כבוד !!!

שנית כל: אם לא נסית לא טעית !!! תנסה מה יש לך להפסיד. אם לא יעזור דרך משקית ת"ש תנסה דרך הרופאה יחידה או קב"ן !!! נשבר הגב נשבר ה ז' עד מתי מרץ 02 ???!!!

b e ll

New member
זה הדבר הטוב ביותר שיכולת לעשות

בקשר ליציאות ולאישורים אין לי שמץ של מושג, אבל בקשר לכל השאר... זה מה שיוציא אותך מהבוץ. אגב, זה לא מחייב המון שעות תרגול. זה מחייב כשעה עד שעה וחצי ביום בשלושת החודשים הראשונים ואח"כ שימור ותרגול קבועים של כחצי שעה עד שעה להשרשת ההרגלים הנכונים "במערכת". שיהיה לך המון הצלחה, אני מכירה מקרוב את הבסיס לשיטה שלפיה ד"ר פלואנסי עובדת. היא השיטה בה' הידיעה. היחידה שנותנת תוצאות ממשיות ומוכחות. אם תצטרך עזרה או עיצות, אל תהסס לפנות אליי.

למעלה