חייל משוחרר-אחרי טיול ומבולבל ביותר...

סנטה

New member
חייל משוחרר-אחרי טיול ומבולבל ביותר...../images/Emo4.gif

שלום לכולם... אני נמצא כרגע בצומת דרכים שכמות הרמזורים בה מטורפת,כמו הפניות ומעברי החצייה פשוט מגיעים אותי למצב שבא לי רק לצרוח ועל הדרך אני גם חסר עבודה במשך חודש וחצי. ולסיפור עצמו : השתחררתי לפני שנה,לאחר עבודה מזדמנת של מלצר + חלטורות חסכתי את הכסף וטסתי לארה"ב + דרום אמריקה וחזרתי לפני חודש וחצי לארץ...סיימתי עם המסגרת הצבאית,חסכתי לטיול,טיילתי ומה עכשיו ? אין לי מושג . מצד אחד יש עבודה כמתרגל בביה"ס , עבודה עם נוער בתחום חינוכי שמעניינת אותי מאוד מצד שני יש עבודה בתחום מסויים שמעניינת אותי אבל התחייבות לשנתיים - שממש כבדות עלי - להתחייב לשנתיים ? בלי בכלל שאני רוצה להשאר בעיר מגוריי בפריפריה ? (אילת) והמשכורת טובה...אבל ההתחייבות... ועוד עבודה זה לעבור להוד השרון בעבודה בתחום ההדרכה לקבל שכר שאמנם הוא לא משהו תמורת עבודה של 24/7 אבל עבודה מאתגרת ביותר... תוסיפו לזה שאני חושב לטוס בקיץ להדריך במחנות קיץ של הסוכנות היהודית בחו"ל (עשיתי את זה שעברה ונהנתי מאוד) וחושב לחזור בשני....אני חושב לטייל שוב. בקיצור סלט . לא רוצה להשאר באילת אבל לעבור למרכז זה די מכביד ואני לא אחסוך כסף...והשכר דירה ... מרקיע שחקים. פה באילת יהיה לי יותר קל לחסוך אבל העבודה עם הכסף הטוב מבקשת התחייבות לשנתיים ... ואני ממש לא רואה את עצמי שנתיים כאן. ולעבור להוד השרון ? פתאום זה נשמע מפחיד ועוד לעבודה בשכר לא כזה משהו אבל עבודה שאני חושב שתוסיך ותאתגר אותי מאוד. בקיצור - סלט . לגמרי . אני כבר יושב חודש וחצי בבית ולא מחליט מה לעשות אבל רגע האמת מגיע עוד מעט ואהיה חייב להחליט . אה כן,תוסיפו את זה שאני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר השנה ... בקיצור - מישהו פה יכול להראות לי קצה אור ? תודה !

benibam

New member
אח שלי תרגיע...

אתה באמת עושה סלט. קראתי את השורה וחצי שכתבת והרגשתי כאילו יש איזה מלחמה בחוץ. קח את הדברים בפרופורציה. טיילת בדרום אמריקה - יפה לך. עבדת בארצות הברית- למה לא . מלצר - העבודה שהכי אהבתי. תקופה לא קלה אתה עובר . לחזור לארץ אחרי הרבה זמן, להתחיל לחשוב על עבודה , לימודים, דירה ., כל העסק הזה בטוח מלחיץ אחרי שתקופה ארוכה עשיתי רק חיים. אבל תהיה רגוע החיים לא נהיים קלים עם השנים . יש לך עוד התמודדויות והחלטות לא פשוטות צרות כמו שלך אחי - זה גן עדן לפי מה שאתה אומר אתה מתחיל ללמוד אז תכוון את עצמך לכיוון הזה - כסף ללימודים וכל מה שמסביב. אל תדאג אתה סתם בלחץ עכשיו ואתה יודע את זה. אל תיתן לולהשתלט עלייך. תחשוב חיובי (זה לא מה שחשבת בטיול?).

הצעה ריאלית

קודם כל, מזדהה איתך מאוד, אני גם כרגע עוברת משהו דומה.. לא קל לחזור מטיול לטירוף של עבודה, לימודים וכו... ובנוסף יש רצון עז לטרוף את העולם ולהמשיך לטייל.. עצה שלי: אל תתחייב עכשיו לשום עבודה (בטח שלא לשנתיים!!!), תעבוד בחמישה - שישה חודשים הקרובים בעבודה רצינית שמכניסה הרבה כסף, אל תשכור דירה כרגע, וביוני טוס לחו"ל למחנה קיץ, תמשיך לטייל עד אוקטובר ותחזור ללמוד. בהצלחה וקח הכל בקלות

למעלה