חייל משוחרר זקוק ליעוץ דחוף

• פותח הנושא royiS
  • פורסם בתאריך

royiS

New member
חייל משוחרר זקוק ליעוץ דחוף../images/Emo92.gif

השתחררתי מהצבא ב31.12.01 כשאר הגעתי לבקו"ם גיליתי שהשליש של הגדוד שלי, שאיתו היה לי סיכסוך על רקע אישי, על ידי זיוף מסמכים גרם לכך שבתעודת השיחרור שלי לא נרשמה הסמכה שעברתי בצבא שהרכחית לעבודות אבטחה אכותיות מהסוג שתיכננתי לעבוד בהם. פניתי למישרד הביטחון ולאחר חודש הם מסרו לי שלאחר בדיקה " מקיפה ויסודית " הם הגיעו למסקנה על סמך תצהיר שמסר להם השליש ( למרות שמסרתי להם בפניתי שהוא גורם הבעיה) שלא מגיעה לי את ההסמכה המדוברת ושאני למעשה שקרן! לאור זה שאני לא שקרן ובידי היו המון הוכחות לכך שאני דובר אמת פניתי בשנית למשרד הבטחון ובמקביל לנציב קבילות חיילים. לאחר שלושה חודשים ארוכים ומיגעים שבהם נאלצתי לחתום אבטלה מכיוון שללא ההסמכה שנמנעה ממני במירמה לא יכולתי להתחיל לעבוד הודיע לי נציב קבילות חיילים שאני אכן דובר אמת ושהשליש הוא השקרן. לאחר ארבעה חודשים מיום שיחרורי הגיעה לביתי תעודת השיחרור המעודכנת כשאר עד אז הספקתי גם לעשות מילאים ברמלה במיסגרת חומת מגן. אני רוצה לתבוע את צה"ל על כך שבגלל אחג מקציניו שמי הטוב הוכפש וארבעה חודשים לא יכולתי לעבוד ןאת משרד הבטחון על הבדיקה הרשלנית והמזלזלת שלו שבסופה הם לא היססו לקרוא לי שקרן. מכיוון שאינני בעל אמצעים ההיתי מודה מאוד לכל מי שיוכל לסייע לי בבעיה זאת. חשוב לי לציין שיש ברשותי את כל המסמכים המעידים על דברי שכוללים תיקי התכתבות עבי כרס עם מישרד הביטחון ועם נציב קבילות חיילים. תודה מראש רועי! [email protected] 050767320

יא

New member
לחייל המשוחרר

שלום רב, אתה יכול לפנות אל מחלקת התביעות במשרד הביטחון בתביעה בה תפרט את סיפור המעשה עם אותו מפקד. בברכה, יהודה

למעלה