חייל נפצע ממכה חזקה בראשו

s a r a h13

New member
חייל נפצע ממכה חזקה בראשו

כעת הוא מנותח בבית חולים- מצבו מוגדר- בינוני עד קשה. מתנחלים- למה? הרי רבי עקיבא אמר- אני מסכם את כל התורה במשפט אחד: ואהבת לרעך כמוך! זה ואהבת לרעך?! לשבור לחייל את הגולגולת זה ואהבת? המתנחלים האלו שעשו את זה הם כופרים. התורה כולה היא ואהבת לרעך כמוך. והם שונאים אותם- למרות שהם יודעים טוב מאוד שהחיילים האלו שם רק כי הם החליטו לעבור על החוק!! אוף זה מרגיז כל כך!!!

dag16

New member
גרון עמוק

הקשבתי לכל הרשתות, קראתי את כל העיתונים (אולי חוץ מבטאוני החמאס והחיבאללה), ואני שואל - היכן ראית את הידיעה ? היכן היה כתוב שלחייל נשברה גולגולת ? אולעי את רואה מהרהורי ליבך ? אולי המקור זה אותו מקור שטען שהנערים על הגג בכפר דרום שפכו חומצה ? אולי את בת דוחדה של הכתב שדרש חזור ודרוש להעמידם לדין על ניסיון לרצח ? מדוע יש לי הרושם שדעתך על המתנתקחלים לא היתה חיובית במיוחד גם קודם, למה אני מנחש שחיכית כל שידורי ההנחלות, כוססת ציפורניים, מייחלת לפגיעה בחייל/שוטר ?

silverhawk

New member
רק נקודה אחת

הידיעות על החומצה לא היו חסרות בסיס. המפנים הרגישו שהחומר שנשפך עליהם צרב וכאב ולכן הדעה הראשונה היתה חומצה. אני באמת לא חושב שההבדל כזה מהותי בין חומצה לבין חומר כימי אחר הגורם לצריבה (כגון מדללים למיניהם). אבל כן, גם אני הייתי שמח לדעת מהיכן נלקחה הידיעה על החייל.

eretzisroel

New member
לא יודע אם זה אמת אבל מגיע לכל מי

שמגרש יהודי מביתו עונש משמים. אם לא עכשיו אז אחר כך. שמעת על בית ספר קאסם בירושלים? היו על יד הבית ספר שני פיגועים. אחוז גבוה של בוגרי בית הספר נהרגו במלחמות ביחס לבוגרי בתי ספר אחרים. הבית ספר נקרא על שם יהודי שהמיר את דתו. מי שמגרש יהודים מהבית שלם מנתק את עצמו מהעם היהודים. כדאי שכל המגרשים יחשבו על זה.

גם לכאלה

שמרימים יד על חיילים ושוטרים ואפילו מקללים אותם - מגיע עונש משמיים!

למעלה