חייל עוצר טרמפ בציר פילדלפי 🇮🇱💪

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתכם על התמונה?
צפה בקובץ המצורף 116956
אשרינו שהגענו למצב בו חיילי צה"ל יכולים להרגיש בטוחים לתפוס טרמפים בציר פילדלפי. אשרי הצבא ש'איספלט' את הציר לנוחיות ובטיחות כלי הרכב הישראליים שעוברים בו. מי ייתן ובקרוב הציר יתמלא ברכבים ישראלים מלאים במשפחות יהודיות שמחות ומאושרות.

dory30

Well-known member
אשרינו שהגענו למצב בו חיילי צה"ל יכולים להרגיש בטוחים לתפוס טרמפים בציר פילדלפי. אשרי הצבא ש'איספלט' את הציר לנוחיות ובטיחות כלי הרכב הישראליים שעוברים בו. מי ייתן ובקרוב הציר יתמלא ברכבים ישראלים מלאים במשפחות יהודיות שמחות ומאושרות.
לא נורא, חמאס ילמד את הבן גבירים לקח בדרך הקשה. צדיק מלאכתו נעשית בידי אחרים.

משתפרת1

Well-known member
מה דעתכם על התמונה?
צפה בקובץ המצורף 116956

חייל עם נעליים ממש לא צבאיות, ללא קסדה. הייתי בודקת היטב אם זה בעזה או ליד גדר של בסיס צבאי, בסיום איזו תורנות אליה החייל הלך עם צידנית מלאה במשהו צונן לשתות/לאכול.
הכותרת לא נראית לי אמינה. לא נראה לי שהחייל תופס טרמפ, נראה לי כמו רכב שאוסף באופן מתוכנן חיילים והמצולם מרים את היד כדי להבדיל אותו מהשניים שרחוקים יותר ולא צריכים הסעה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מה דעתכם על התמונה?
צפה בקובץ המצורף 116956
תגובות הגולשים הפלסטינים משקפות חשדנות וספקנות. אחד מהם כתב: "זוהי תעמולה ולוחמה פסיכולוגית נגד עמנו". גולש אחר הגיב: "צילום תמונות בכל מקום לא [אומר] שהם יישארו שם

dory30

Well-known member
בתקופתי כחייל (1999-2002): אם חייל היה נתפס לוקח טרמפ שלא מתוך הבסיס בבית אל (ליד רמאללה) או בקריה, היה נשפט על נסיון פגיעה ברכוש צה"ל.

למעלה