חייל שלי/JONI בהופעה חיה כנסו צריך עזרה<<<<<<

חייל שלי/JONI בהופעה חיה כנסו צריך עזרה<<<<<<

LOVE OR IST SEX והחידוש לחייל שלי של מיכל אמדורסקי ל2 הלהיטים האלה היה אחראי כמובן דודי שעשה ניפלאות איזה להיט מטורף זה היה יאלללללללהההה קיצ העלו הופעה של JONI ביוטיוב ואני מחפש את הגירסא של חייל שלי כמו שיש שם לדעתי זה בטוח מיקס של הופעה אבל לכמה נשמות טובות בטוח יש את המיקס הזה לא?! חחח..... לא.. קיצ... באמת אם יש למישהו אני ישמח :]]]]]]]]]]]

ציונעע

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטל שאלה קטנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתה יודע אם ג'וני הזה, זה ניר חחח? כי פעם הייתי אחרי הופעה עם דודי וג'ולה בחוץ והם קראו "ניר תעלה לאוטו". אממ ג'וני זה השם במה שלו כאילו?

TAL BAR ZOHAR

New member
לא !!קצת מידע וואקאליסטי .........<

דודי שרון עובד עם מספר וואקליסטים !! כמו שאתם יודעים חלקם היו להיטי ענק שהצליחו לחצות יבשות ולהגיע למועדונים הכי נחשבים בעולם!! זו הרשימה של הקטעים עם הוואקליסטים מבית היוצר של דודי שרון! מידע לשימושכם ! SARIT- (סולנית להקת המאמות) BE MY MEN JONI - חייל שלי /LOVE ORIST SEX NIR- MUSIC/ WACHING /RUN 2 U KIM- SAFFAM / HARASHO / REIANTAZIA מקווה שזה הכי ברור !! :]

מישו יכול לומר לי אם ג'וני מגיע עם דודי לTLV?

ביום חמישי? או שזו סתם שמועה??

TAL BAR ZOHAR

New member
תומר כנס

ענית לעצמך!! אכן זוהי גירסאת ההופעה של דודי שרון למיקס של חייל שלי ולא משוחרר בשום מסגרת כזו או אחרת כידוע לך גירסאת ההופעה היא בלעדית ןנדיר למצוא סליל זה החיפוש דיי לחינם ! המשך יום טוב טל :]

מישו יכול לומר לי בקשה אם ג'וני מופיע בTLV../images/Emo41.gif

ביום חמישי עם דודי?? או שזאת סתם שמועה?

גם אני לא אהבתי את ההופעה :///

ניפץ לי את העבודה של דודי נשמע קול סקסי סוףףףףףףף ומתברר שזה מתחנגל יותר אשה מאחותי חחחחחחחחחחחחחח אבל השיר הורסססססססססס אין על דודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מלךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה