חיים אחרי סולסיק?

methadonepretty

New member
חיים אחרי סולסיק?

אולה, לפני שבועיים ההורדות בציפור היקרה שלי התחילו להיכשל בצורה עקבית (פרט לאולי אחת-שתיים שהשתעלו על מהירויות אפסיות). אחרי אינספור ריצות ברשת, עדכון גרסאות, דרייברים, פתיחת פורטים ועוד כל מיני ענייני גיקים לא מעניינים, גיליתי שהבעיה כנראה נעוצה בספק האינטרנט שלי, "012- קווי זהב": http://forums.slsknet.org/ipb/index.php?showtopic=19077 http://forums.slsknet.org/ipb/index.php?showtopic=14166&hl דיברתי הערב עם נציג של "קווי זהב", שהפגין תודעת שירות של פרחה בחר"פ ונתן לי להבין שהוא קיבל הוראה לא לספק תמיכה לגבי "תוכנות צד שלישי". בחור זהב! בקיצור, אני די משלים עם הליכתה המצערת של התוכנה שעליה נבנתה תיקיית המוזיקה שלי בשנים האחרונות. לעניין: מישהו יכול להמליץ על תחליף ראוי להורדות של שירים או אלבומים (ל, איך קוראים לזה, מביני עניין)? שמעתי שהרבה היו משתמשים ב-oink עד שהוא הלך, אז אני תוהה לאן עברו כל הילדים המגניבים. תודה!

פרב

New member
קומונה חדשה ללהקת אלמנה שחורה!

"להקת אלמנה שחורה היא להקת מטאל ציוני(הובר מטאל). אלמנה שחורה חרטה על דגלה את המאבק החברתי. השפעות הלהקה מגיעות ממקורות של רגשות שמתורגמים לצלילים ומילים. " אתם מוזמנים לבקר בקומונה שלנו! שיהיה לכם אחלה יום

../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא היית פה, נכון? לי נראה שהילדים המגניבים אבודים. מי בא לFrog Eyes מחר?

methadonepretty

New member
כן, עבר קצת זמן...

אבל אני עדיין לוגם בתאווה את פינת "אלבום השבוע" והויכוחים הזעירים שהיא מייצרת. לוגם ונזכר בימים שבהם שלוליות דם ושיניים היו מפוזרות על רצפת הפורום! הימים שבהם חולוני היה מקיז את מיצי הקיבה של עוברים ושבים, לקול צהלות ההמון, בגלל מילה אחת לא במקום! היום אפשר לסחוט ממנו מקסימום איזה "חלאס עם הניימדרופינג" עייף, וגם זה אחרי ניימדרופינג של חודשים. מישהו חשב ללכת ל-BRMC? יש כרטיסים? ההופעה עדיין מתוכננת? מאז ההודעה עליה היה שקט מוחלט בנושא.

אח, הנוסטלגיה!

מילותיך העבירו בי רעד. רק קארמה חסר. לגבי ברמ"ק אני בטוח הולכת. האמת שלא בדקתי לגבי כרטיסים עדיין. שווה לכולכם לבוא גם.

Get Out

New member
012, 015

גם אני הייתי ב012 וסבלתי מאותם בעיות דומות בכל סוגי הפורטים שאינם הפורטים הרגילים לדוגמא: 80 הנ"ל העבירו אותו ל 015 בטענה שהם אותה חברה, חשבתי לתומי שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ומסתבר שטעיתי לאחר מאבקים רבים ואינספור טלפונים הצלחתי להתנתק ועברתי לבזק וחיי השתנו לבלי היכר ... אולי זה קצת יצא מצחיק אבל החברות הנ"ל "חרא" במלא מובן המילה. ממליץ בחום להתנתק מהם במובן של המלצה! דרך צלחה במאבקכם הצודק!

methadonepretty

New member
015?

גם בעולם ה-IT יש חברות קש, הא? נראה לי שאני אלך על להתנתק מהם. ואני לא יודע אם היה לי את הכוח לעשות את זה בלי שאתה תעבור את זה קודם, פורקי! תודה. אני עדיין אשמח לשמוע המלצות על תוכנות חלופיות, אם למישהו יש.

Get Out

New member
אתה אתה

שלא ימאס לך מלהתעקש איתם אני ממש שברתי את השיניים בשביל להתנתק מהם אני לא חושב שתוכנה אחרת תעזור לך להוריד יותר מהר הם פשוט מגבילים את המהירות למינימום ואגב ההודעה שמעליך מכוונת אליך

MayaTheBee

New member
חסמו אותי משם לפני שזה הלך, אז זה לא

השפיע עליי., ולמדתי להעריך את הסולסיק שוב. קארמה!

למעלה