חיים אל >סוף הדרך- מי ביקש אותו?

חיים אל >סוף הדרך- מי ביקש אותו?../images/Emo13.gif

כי יש לי אותו השגתי אותו סוף סוף חיים אל סוף הדרך- מי שביקש אותו כתבו לי אני מיד שולחת לאי מייל או למה שלא יהיה חוץ מאי סי קיו. נוווווו אז מי ביקש אתך השיר הזה???? ממתינה לתשובה- ילדת החופים- אלין

traker-חבר יקר תיכנס שנייה דחוף!../images/Emo20.gif

אני ממתינה ל אי מייל שלך שוב שהלך לי לאיבוד רשום אולתו לאי מייל שלי בבקשה או לתיב תה מזרים הוא נימחק לי - ע ד שהדתי לך את השיר במאמצים רבים ולא אשלח לך אותו? האי מייל שלי[email protected] דחוף דחוף מיד´ כ שאתה רואה את ההודע ה עדיף שיהיה לך אי מייל ולא הוטמייל כי זה שיר ארוך ותמיד עדיף רק אי מייל לא הוט מייל כי ההטמייל לא מקבל את השירים עד לסוף בבקשה אני מתה לשלוח לך עד שהשגתי במיוחד בשבילך אותו כמה ריצות אילו תדע ..... בשביל השיר הזה גם אני חולה על השיר הזה. ממתינה ד ח ו ף לתשובה שלך תכתוב לי את האי מייל שלך לאי מיל שלי רק תרשו םלי באי מייל שלי שזה אתה טאקר מפורום מיזחרית כי אני חברה בכמה פורמים כאן בתפוז ועוד כל מניי. בבקשה בבקשה רוצה לעשות לך טוב על הלב כל כך חיכית לשיר הזה, ורק עיכבתי אותך לצערי. כוןמחו תמיד איך שאני מסיימת מסיימת.... >>>>>>אוהבת<<<<<<<<<<<<<ילדת החופים---------אלין.

tal kk

New member
ילדת החופים אני ביקשתי../images/Emo92.gif

נשמה אני ביקשתי את השיר אים יש לך אז תישלחי לי אותו לאי מייל האי מייל שלי הוא:[email protected] בתודה מראש טל.

tal-השיר לא יכנס להומייל רק אי מייל

א ז תתקשר לחברה שאתה מחובר אליה יש תמיכה טכנית תבקש מהם לחבר אותך לאי מייל של אאוט לוק אקספרס זה חינם,זה חלק מ ה שירות שלהם נשמה, ניסיתי לשלוח כבר שירים להוטמייל זה חזר אליי בחזרה-כשתפתח אי ממיל תתן לי אותו נשמה או לאי מייל שלי תכתוב אותו[email protected] ואני מיד אשלח לך תעשה את זה אפילו עכשיו נשמה אם אתה מחובר לבזק של זהב אז יש להם תמיכה טכנית 24 שעות והנה לך הטלפון שלהם:5763000-03 מקווה שתחבר אי מייל ולא הטו טמייל רק כמה שיותר מהר. נ.ב- אתה יכול להשתמש בשניהם לקבלת הודעות אתה לא רצ יך למחוק את ההוטמייל שלך גם לי יש הוטמייל וגם כן אי מייל רגיל של אאוט לוק אקספרס. ממתינה לתשובה<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>> אלין.

למעלה