חיים באושר ובאושר...

animtelaviv

New member
חיים באושר ובאושר... ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

זהו, זה קרה!! היה מרגש וגרם לי לדמעות של אושר ושמחה והלב מתפוצץ מאהבה. כמי שהיו שותפים שלי לחוויה שעברתי בחודשים האחרונים בעקבות האימון המעצים שעברתי עם מאמנת אני מוצאת שאני רוצה לשתף אתכם בחוויה שהייתה לי השבוע כשבן זוגי בחודשים האחרונים הציע לי נישואין במעמד כל כך יפה ומרגש. כן, כן, אני מתחתנת!!! לפני פחות מחודש חגגתי 35 ועכשיו זוהי חגיגה כפולה. לכל הרווקות והרווקים שאולי נמצאים במצב שאני הייתי בו לפני מספר חודשים של ייאוש ותסכול מהמצב של "להיות לבד" – אני משתפת אתכם באהבה בכמה עצות והמלצות שנתנה לי המאמנת שלי , מורת הדרך שלי שאני חייבת לה כל כך הרבה. קודם כל היא לימדה אותי להתחבר לעצמות שלי : אני מציעה לכ"א מכם לשבת ולרשום מהם שלושת ההישגים הכי חשובים שלכם בחיים ומשם יבואו כבר העוצמות/ היכולות/החוזקות שלכם. היא לימדה אותי שכמו שלכל מסע צריך לצאת עם צידה לדרך כך גם למסע הזה של האימון ושל ההתפתחות והצמיחה בחיי צריך לצאת עם אוכל ומזון שהם העוצמות שלי. למדתי להכיר מהם הערכים שלי או כמו שאני קוראת להם עכשיו המצפן שלי שמכוון אותי. למדתי גם מהם הערכים החשובים לי בזוגיות ולשמחתי מצאתי בן זוג שאנחנו חולקים את אותם ערכים. אז תשאלו את עצמכם מה חשוב לי באמת?, אבל, באמת בחיים ותפעלו מהמקום הזה. למדתי שאני רואה את העולם דרך המשקפיים הסובייקטיביות שלי ולמדתי לעשות אבחנה בין המציאות לבין הפרשנות שלי ופתאום נגלה לפניי עולם שלם של אפשרויות. לפני שהייתי מגיבה על סיטואציה למדתי לספור עד 10 ולעשות הפרדה בין מה שעובר לי בראש לבין המציאות. בנוסף, בסדנא שלה שבה קיבלתי המלצות והצעות איך להתנהג בפגישה ובמערכת יחסים הבנתי ששיחת טלפון ראשונה עם בחור לא צריכה לקחת יותר מ-20 דקות. בעבר הייתי מנהלת שיחות של שעתיים יוצרת במוחי דמות מסוימת וזה היה כמעט תמיד גורם לי למפח נפש. (נו, באמת מה הסיכוי שזה יהיה בדיוק אותו נסיך כפי שדמיינתי אותו?... ) בכלל, הבנתי גם שפגישה ראשונה מוצלחת עבורי , צריכה להיות בין שעה וחצי לשעתיים כי כמה מידע אנחנו יכולים להכיל על בנ"א אחד בפעם הראשונה? למדתי לדבר בשפה חיובית במקום להגיד מה לא, למדתי לנסח את המחשבות שלי, הבקשות שלי והרצונות שלי במה אני כן רוצה. אצלי זה עבד...תנסו את זה לבד בבית.
שולחת לכולכם חיבוק גדול של אהבה ותמיכה. עכשיו כשאני מסתכלת על הטבעת עם האבן הקטנה שמסמלת עבורי כל כך הרבה אני מבינה שהכל התחיל כשהתחברתי למה שעושה לי טוב, הכנסתי לחיי פעילויות של תשוקה ושמחה (הלכתי לקורס בישול, הצטרפתי למסע אופניים עם חברים, התחלתי לטייל יותר... ) אז, תעשו רשימה של דברים שעושים לכם כיף ותתחילו לצאת ולבלות ולחיות את החיים. אצלי זה עבד ובענק!!! חיבוק גדול ממני אליכם.

מקסימה1

New member
מזל טוב ../images/Emo41.gif

נהדר שמחה בשבילך מכל הלב. איישם את מה שכתבת

ronitlt51

New member
מזל טוב

אכן התברכת במאמנת טובה אבל יותר מכל "זכית" בעצמך. מי יתן ותדעו שניכם לשמר בינכם את התובנות הניפלאות אליהן הגעתם. בברכת מזל-טוב ענק רונית לוי-תלמי

danavadi

New member
מזל טוב והרבה אושר וכמה שאלות...

שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום . תודה על הטיפים וההמלצות אני בהחלט איישם חלק מהם. סיקרן אותי במיוחד מה שכתבת על נושא הערכים. אני גרושה ואחת הבעיות שלנו בזוגיות הייתה שלכל אחד מאיתנו היה סט אחר של עקרונות והבנה של מה חשוב בזוגיות ואיך אנחנו רואים שיתוף ומשפחה. נשמע שיש לך מאמנת טובה מאוד . אני גם מתרשמת מהעבודה שעשית עם עצמך כל הכבוד. אני אודה לך אם תוכלי לשתף איך בחרת את המאמנת שלך.

המון מזל טוב !!!!

שילבת את כל הדברים הטובים ........ וקיבלת מציאות מדהימה ..... תודה רבה על השיתוף

למעלה