חיים כץ35 מראשל"צ התחזה לשוטר ואנס

amickyaa

New member
חיים כץ35 מראשל"צ התחזה לשוטר ואנס

התחזה לשוטר ואנס עובדת זרה- חיים כץ בן 35 מראשון לציון מואשם... כי אנס עובדת זרה מהפיליפינים, לאחר שאיים עליה שיקח אותה לתחנת המשטרה כיוון שלא היה ברשותה אישור עבודה. הוא אילץ אותה לנסוע עמו במכוניתו ואנס אותה תוך שהיא מנסה להתגונן מפניו....

E M S

New member
תגובה!

מהיכרות באמת אישית עם חיים כץ לא משנה מהיכן אני מכיר אותו זה לא הביפור בטח קראת את זה במעריב... הסיפור הוא אחר לגמרי מדובר באדם טוב לב באמת בן אדם שבחיים לא רמז מינית למישהי אף פעם והיה לו הכל מדובר ככל הנראה באי שפיות זמנית אינני מקבל את מעשיו אך! מה שנכתב בעיתון "מעריב" השבוע חצי מהדברים שם אינם נכונים ואינם קרו כלל... אז לפני שבאים ואומרים דברם על בסיס מה שקוראים בעיתון זה לא ככה... ודבר נוסף חשוב עד שבנאדם לא הוכחה אשמתו דינו כחף מפשע!!! אני מתעב את מה שנעשה לאותה בחורה אבל האמת שעד כמה שידוע וידוע לי זה היה מעשה מגונה ולא אונס ביחסים מלאים... ובקשר למה שאמרתם שהוא אמרר שייקח אותה לתחנת משטרה זה בככל לא נכון... הוא אסף אותה לטרמפ בכלל ומה שהיה משם והלאה זה משהו שאינני יכול לפרט כרגע אבל אם תקראו עיתון מעריב של יום רביעי תדעו חלק ממה שכתוב שם נכון בנוגע לאיך שנעשה סדר הפעולה

NoWords

New member
../images/Emo46.gif איך לעזאזל

"בנאדם טוב לב" כל כך יקח בחורה טרמפ ויעשה בה מעשים מגונים
גם אם זה "רק" מעשים מגונים - זה לגמרי חולני ולא בסדר

cold fire1

New member
טוב קודם כל,

מכל השיחות עם אנשים שמכירים אותו (אנשים קרובים אלי ואליו) נאמר לי שהוא באמת "טוב לב" לפי מה שהוא הגדיר ושאם אומרים שכל אחד הוא אנס פוטנציאלי אז הוא האחרון שבאנשים ויחשבו שיעשה כזה דבר, וכנראה קיבל טוויסט במוח. אבל הוא עשה מה שהוא עשה, ולדעתי על כזה דבר מגיע עונש חמור ביותר

למעלה