חיים מזויפים.

חיים מזויפים.

בכל פינה בעולם. ישנו ילד קטן ואמיתי. הילד הזה הוא חלק שלי. הוא יושב בביתו או ברחוב. יושב ושותק,מהרבה סיבות. הוא שומע אנשים מדברים. אחד אחד,כולנו מזויפים. מעמידים פנים מלוכלכים. כל כך מפחדים ורועדים מבפנים. מרוב פחד אנחנו נראים חזקים. אבל כולנו עלובים מבפנים. כולנו מפחדים מאותו הדבר,מהחושך האכזר. מהבדידות ההורגת. מהמציאות החונקת. מלהגיד את האמת בפנים. כולנו מפחדים מאותם האנשים שעלינו גדולים. לכל אחד יש סוד מפליל ועמוק. ואתה מפחד שידעו אותו כי אז אתה שמוק. אתה חי חיי חברה נפלאים. אך מבפנים את מת, אתה פוחד מהרבה דברים. כמו נחש חנק שיושב על הגרון. כל לילה אתה הולך איתו לישון. מפחד להתעורר בבוקר חנוק. אך אם תתעורר חנוק. לפחות תמות גם במציאות. כולנו מזויפים. אבל רובנו פשוט שותקים.

thesurvivor

New member
תחושות נוראיות

כן אנימכיר את התחושות הללו . זה כאב שלא ניתן לשאת אותו לפעמים . כאב שנראה שלא יגמר . כולם אומרים שיש דרך מוצא . אבל זה לא תמיד תלוי רק בנו . כשאין כוח אז לא עושים דבר . חיבוק תחזיקי מעמד השורד

וואי זה כל כך

נכוןןןןןן גם לי יצא לא פעם להסתכל ככה על העולם.. לכן אני משתדלת להגיד את מה שאני חושבת

gidiyon

New member
ישנה דרך

שאותה לשמחתי חוויתי, לאחר שלריצפה הוטחתי, שם שכבתי ודיממתי, וחום גבוה קיבלתי, שלושה שבועות של חום, ובכי,עמוק,אל שורשי הכאב, כל אטום בגוף רוטט, מקיא את כל הסחי, וסולח למי שאני, ולמי שאי פעם פגע, משחזר,וממציא גירסה חדשה שמיטיבה איתי. לכל ארוע כזה או אחר שהיה. עד שיום בהיר נגמר הכל, ומצאתי עצמי באור הרך, מוגן,שקט,אמיתי,ומחייך. ועם ערוצים פתוחים ונקיים כמו זכוכית שקופה אל מול שמש כתמים חפה. וניקיתי את כל הסביבה שמשכתי אליי כי ביקום ישנו חוק: אתה ממגנט את הדומה לך, ולכן ניקיתי הכל, עצמי, סביבתי,ואפילו ביתי החלפתי. ועכשיו גיליתי כוחות. תמיד ידעתים אבל רק עכשיו גיליתים. הכוח לרפא,(אני מרפא מחלות) הכח לאהוב, לאהוב עד אלוהים וחזרה. לאמור תמיד אמת,עם חיוך גדול. האומץ להתבונן,ולקבל באהבה את עצמי. ופתאום אני מוקף חברים שכמותי,(חוק המגנוט) פניהם לאור,שקופים ,הילרים,מתקשרים, רוחשיי טוב.מלאכים בלבוש אדם חפי רוע.זוהי עכשיו סביבתי. זכור כי זיוף היא דרך, וחרא של סביבה היא דרכך, אבל דרך אפשר להחליף. להגיע לאור שלך ולהיות שם מוגן. אני עברתי את זה על בשרי ואני בפה מלא אומר:זה אפשרי! שלכם:גדעון אבינערי מפורום תקשור והתפתחות רוחנית.

למעלה