חיים מסופש לסופש

on and on

New member
חיים מסופש לסופש

טוב לי בסופשים. אני רואה את חבר שלי, יש לי הפסקה מהעבודה, מפגשים עם חברות שעסוקות בדרך כלל כל השבוע...
אני מצפה לסופשים האלה כל השבוע... הרבה יותר מכל אחד אחר.
וכשנגמר סופש אחד... אני ממתינה בכיליון עיניים לאחר...
השבוע שלי ארוך, משעמם, מפוצץ לי את המוח ובמיוחד - בודד...
העבודה שלי סבירה, האנשים שם סבירים... אבל אחרי שש בערב, נגמרים לי החיים. יש לי זמן פנוי. יותר מידי זמן פנוי. חמש שעות של לא לעשות כלום ולהרקב מול הטלוויזיה או באינטרנט. ואני לא אוהבת את זה.
אני צריכה קצת חברה. משהו שיכניס בי אש מבפנים... משהו שיגרום לי לרצות להתעורר בבוקר... משהו שאני אצפה לו כל היום...
חוגים כמו אירובי או חד"כ לא זורמים (באים לשם בעיקר זקנים), חוגים בתחומי העניין שלי (אומנות) סוג של לא קיימים בסביבת המגורים שלי (הקצה של המדינה)... לימודים כרגע זה לא רלוונטי. ושוב - כאמור, כל החברים שלי עסוקים בעניינים שלהם במהלך השבוע. האנשים מהעבודה הם לא חברים... אני מאבדת מהר מאוד עניין בספרים וסרטים...
אני לא מוצאת את המקום שלי...

אני חיה מסופש לסופש לסופש... עוצמת את העיניים בכל הזמן שבאמצע ומחכה שהימים יחלפו...
ומשהו פה - לא נראה לי בריא... מה עושים?

לאחרונה גמ'ני חיי כמעט ככה .. יש לי צרות מפה ועד לצד השני של הגלקסיה והחיים לא ממש מחייכים אלי ככה שגמ'ני מרגיש נאחסה במשך השבוע וככה יוצא שאני מצליח ל"נשום אוויר" רק בסופשים ולהנות מהילד

וואו את מתארת פה בדיוק את מה שקורה לי

ואנחנו בערך באותו הגיל, אני בת 24.
אז הינה את לא היחידה שזה מה שקורה לה.
גם אני תמיד מחכה לסופ"שים וגם החברים שלי תמיד עסוקים כל השבוע ורק בסופ"ש יש את הזמן הזה וגם בו לא מספיקים לעשות הכל.
אין לי כל כך פתרון בשבילך..
אבל אולי תנסי יותר ליזום להיפגש עם חברים שלך ולמצוא איתם יחד זמן שהוא פנוי באמצע שבוע אחרי העבודה ולהגיד להם שממש ישמח אותך אם תיפגשו אפילו לכוס קפה בקניון או סתם לקפוץ לבית שלהם לבקר.
אמרת שאת ממש אוהבת אומנות אם את ממש אוהבת את זה אז למה שלא תתעסקי בזה בבית בזמן הפנוי? תקני חומרים, ספרים ופשוט תזרמי עם זה ממה שאני יודעת אומנות וציור יכול להעסיק אותך הרבה זמן אם את מאוד יצירתית, בכללי את יכולה לקחת את זה לעולם משלך.
אני מעבירה את הזמן אחרי העבודה בעיקר בצפייה בסדרות, שומעת מוזיקה שמרגיעה אותי, נחה ונהנת מהשקט.
חוץ מזה תמיד אפשר לשמור על קשר מרחוק בטלפון, הודעות, פייסבוק, סקייפ עד שנפגשים בסוף שבוע.
אין מה לעשות אנחנו בגיל כזה שתמיד מחפשים את עצמנו ונמאס לנו מהר מדברים אז אני לא חושבת שזה משהו שהוא לא בריא, כולם ככה בגיל הזה את לא היחידה תאמיני לי.
מה שאני יכולה לומר לך שהזמן שלי בבית פשוט טססס אפילו שאני לא עושה כלום, אין דברים כאלה.

תשמחי שאלו החיים שלך כי יש כאלה שאין להם את השגרה הזאת, שגרה זה דבר בריא.
איך אומרים צריך לשמוח ותמיד לחייך כי זה מה שיש

מקווה שעזרתי אם בא סתם לדבר את מוזמנת לכתוב לי במסר

שיהיה יום ושבוע נפלא- נמתין יחד לסופ"ש

einat162

New member
The story of my life ...

מה שכתבת מתאר גם אותי אחד לאחד.
אני מנסה לצאת לטיול רגלי בחוץ ככה שאני אהיה עייפה (יותר) ואשן טוב יותר.
לפני כמה חודשים (למידה איטית
) קניתי רולרבליידס והתחלתי לצאת להחליק (ללמוד איך היה חלום ילדות). אם יש לך פארקים מוארים ליד הבית עם שבילי אופניים זה ה-דבר.
אויל שווה לך לשקול לחפש חד"כ או חוגים במרחק רחוק יותר מ"ליד הבית" (גם בקצה של המדינה יש ערים ומושבים אחרים קרובים).

xft6

New member
להגיד לא לטלוויזיה והשתעממות מול המחשב

תנסי ולאחר כמה .ימים תראי איך את מוצאת תעסוקות חדשות

spaysi8

New member
למצוא מה לעשות במהלך השבוע..

חוגים למשל..
תחביבים..
לנסות להתנתק מהטלויזיה שכה שואבת אותנו (גם אותי)..

למעלה