חיינו עם העובדת הזרה

vella

New member
חיינו עם העובדת הזרה

שבת שלום מזה שבועיים העובדת עימנו בבית. הדבר הראשון שעשיתי ללא בעלי היה יום מנוחה עם חברות מחןץ לעיר.הצלחתי להנות ביום זה היות ואחד מבני לא עבד באותו יום והיה זמין לכל בעיה וקושיוהיו רבים כאלה. בעלי מתחיל להתרגל עליה וגם אני. הפחד מפני אדם זר הגר בביתך ומסתובב לך בין הרגלים לא קיים כלל. העובדת מאד נעימה ובשעות שאינה נדרשת עולה לחדרה.אני מתחילה להרגיש מעט הקלה וההרגשה היא טובה. יחד הם זאת אני עדיין מרגישה שאיתי הוא מאושר ושמח וקשה לי מאד שלא להיות עימו בכל רגע פנוי שלי.ועל כן אני מרגישה מאד מאד עייפה. אני מקוה כי אמצא את הזמן הפנוי לעצמי. ולה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ולה יקרה ברכות לקבלת העובדת הזרה

טוב עשית שיצאת ליום כייף עם חברות. זה מאוד חשוב לצורך מילוי המצברים ולבריאות הנפשית שלך. אני מבינה שדי התרגלתם כבר אל העובדת והעובדת התרגלה אליכם, ובעיקר שבעלך מתחיל להתרגל אליה. יחד עם זאת זה רק טבעי שתרגישי שהוא מעדיף להיות איתך ושאיתך הוא מאושר ושמח. אבל את חייבת לדעת שאת לא עוזבת אותו. את הרי איתו בבית ובזמנך הפנוי את נמצאת איתו. אבל, הימצאות העובדת הזרה מאפשרת לך גם זמן לעצמך. תוכלי לצאת לפעמים, להיפגש עם חברות, אפילו לבלות מפעם לפעם, כי בלי העובדת הזרה החיים שלך (ושלי ושל כולנו) הרי עצרו מלכת. מרגע שמאובחנת המחלה הארורה הזו, החיים שלנו נגמרים. אין לנו אפשרות בכלל לדאוג לעצמנו, אלא אם כן יש לנו עובד/ת זר/ה. אני מאוד מקנאה בך על הפריבילגיה הזו. האם בעלך מבקר במרכז יום בנוסף לעובדת הזרה או שהעובדת באה להחליף את מרכז היום? כי אני למשל, מעדיפה שיוד ימשיך לבקר במרכז היום על פני האופציה להשאיר אותו בבית עם עובדת זרה. אז אני דוחה בכלל את המחשבה ואת ההתארגנות לקראת צעד כזה כל זמן שהוא מסוגל לצאת מהבית. אבל אם יש אפשרות (בעיקר כספית) להמשיך במרכז היום וגם לממן את העובדת הזרה, זה המצב האידיאלי בעיני. ולה יקרה, קבלי חיבוק אמיץ וחם ואני בטוחה שתמצאי את הזמן הפנוי לעצמך בלי ייסורי מצפון, כי את צריכה להיות חזקה בשבילו והעסקת העובדת הזרה תעזור לך לדאוג לעצמך ולטפל בעצמך ולהיות חזקה...

ולה יקרה , שבוע טוב

אני כל כך שמחה שבינתיים הכל בסדר והעובדת מתאימה ומסתדרת היטב בבית. זה כל כך חשוב. טוב לשמוע שלקחת לעצמך יום כיף והלואי שתמשיכי כך כדי למלא מצברים. זה ברור שהכי טוב לו איתך כי את היום גם אשתו וגם תחליף אמא ועלייך הוא סומך ורק את מבינה אותו הכי טוב. אך את תראי שעם הזמן הוא גם יתרגל אליה ואת תרגישי פחות נקיפות מצפון כשאת יוצאת מהבית כי הוא יהיה בידיים טובות. אני מאחלת לך שעם הזמן תמצאי לך עיסוקים אחרים לנפש , דברים שרצית לעשות אך הדחקת הצידה בלית ברירה והלואי שפעילויות אלה יתנו לך מרץ חדש ותקוות חדשות לעתיד. נשיקות ממני וחיבוק ענק , שיהיה שבוע טוב והמשך מוצלח עם המטפלת , טובה

למעלה