חיישן דופק גרמין 500 מעפן

עופר194

New member
חיישן דופק גרמין 500 מעפן

שעון חדש סוללה חדשה החלפתי רצועה רק נותן קריאות דופק לא מחוברות למציאות.
נקנה בחו'ל .
בעיה ?????

steiff

New member
בעיה מוכרת...

לוודא שהחישנים על הרצועה לחים והמגעים בין המשדר לרצועה יבשים.
וגם ככה לפעמים המערכת מתחילה לעבוד כמו שצריך רק אחרי שהלב מתחיל לעבוד כמו שצריך ואתה מתחיל קצת להזיע.
אין לי הסבר של ממש, אבל אני סובל מאותה בעיה.

yairza

New member
בעיה מוכרת ברצועות של גרמין. פתרתי אותה לפני

כשנתיים ע״י שימוש ברצועה של פולאר. אין בעיה לחבר את המשדר של גרמין על רצועה של פולאר וזה עובד מצויין.

steiff

New member
איזה משדר של פולאר?

המשדרים של ג׳רמין עובדים בשיטת ANT+ ושל פולאר בשיטות אחרות. עד כמה שידיעתי משגת אין ביניהן תאימות.
המשדרים של Sunto עובדים גם הם בשיטת ANT+, ולפחות ״על הניר״ אמורים להיות תואמים לכל מכשיר שפועל בשיטה הזו (כולל ג׳רמין). לא ניסיתי.

הנסיון שלי עם המשדר מעיד על אחד מהשניים:
כאשר אני לובש אותו אני מרטיב קצת את משטחי החישה. המשדר מתחבר למקלט. אני בטוח בכך משום שכאשר אני נוגע בו או מקיש עליו, המקלט מציג ״דופק״. אבל כשאני רוכב, בדקות הראשונות המקלט מציג דום לב מוחלט. אחרי כמה דקות רכיבה, בערך באמצע העליה הראשונה, הדופק במקלט מתחיל לטפס, ובסיום העליה, כשאני מכוסה כבר גם בשכבה דקה של זיעה, המקלט מציג דופק נכון.
לכן להערכתי או שמדובר בבעיה במשטחי החישה, או שמדובר בבעיית מגעים בין הרצועה למשדר. (או שמדובר במיסוך קליטה באזורים בנויים?).

מעניין שכאשר רכבתי לפני שבועיים בערבה המשדר והמקלט עבדו היטב כבר מהדקה הראשונה.

yairza

New member
לא כתבתי משדר כתבתי רצועה של פולאר ועוד כתבתי

שעליה מרכיבים את המשדר של גרין. הבעיה היא ברצועה (ב99% מהמקרים) ולא במשדר עצמו, אלה אם כן אזלה בו הסוללה.

עופר194

New member
החלפתי סוללה לחדשה החלפתי רצועה לרצועת פולאר

אותה הבעיה ללא שינוי בתחילה מראה דופק תקין ואז מראה דופק שאינו מחובר למציאות.המשטחי חישה לחים וואלה באמת שיגע אותי.
השאלה האם קיים פתרון או שפשוט אכלתי אותה ולגרמין לא אתקרב לעולם.ממה שקראתי בפורומים בחו'ל הבעיה אכן מוכרת אך לא מצבעים על פתרון קיים.

yairza

New member
המסקה היא שהמשדר עצמו פגום וצריך להחליפו. אם

הוא חדש אז כמובן תחת אחרות. יכול לקרות לכל חברה, קרה לי בפולאר לפני שנים רבות ולא קרה לי בגרמין 500 או 510 שיש לי בשנים האחרונות.

למעלה