חיי האהבה שלי

JackRabbit

New member
חיי האהבה שלי

מה שלומכם?
אני בן 25, מחשיב את עצמי כבחור שנראה טוב, מטפח את עצמי לעיתים קרובות, איש שיחה נעים ולא ביישן. אני לא חושב שיש לי בעיה עם עצמי מהבחינה הזאת ומהסתכלות על אחרים אני יודע שאני כריזמטי, יש לי פאשן לחיים.
העניין הוא שכבר תקופה ארוכה אני רואה שבחורות מתחמקות ממני או לא מוצאות בי עניין אחרי דייט ראשון (למרות שלעניות דעתי הוא הלך טוב), או שבחורות מבהירות לי שהן לא רוצות איתי קשר רציני (טוב, זה קורה לעיתים הרבה פחות קרובות אבל אלו 2 האופציות היחידות מהשנים(!) האחרונות)
אני לא מרבה לצאת כי אני עסוק מאוד בעסק ובלימודים, אבל כשיוצא לי להכיר בחורות הן כאילו מקבלות עלי רושם שונה אחרי שאנחנו יושבים ומדברים במשך שעה. אולי אני אומר משהו לא בסדר, אולי אני מקרין משהו לא טוב, מה שכן אני לא הבחור לשפוט את עצמו כי אני לא אובייקטיבי מספיק.
אני עובד עיצות. אשמח לשמוע לעצתכם

תודה ושבת שלום :)

מה זה בחורות?

1? 2? 10?
יכול להיות אתה אומר דברים שגורמים להם לחשוב שאתה לא רציני?
מספר על בחורות אחרות?
שאין לך עבודה נורמלית?
שאתה לא לומד כלום?
מתלבש רע?
עושה גרפסים/פלוצים?

JackRabbit

New member
תשובות

לא אחת ולא 2, אני ממש לא מקרין חוסר רצינות, להפך. אני די פתוח עם הכוונות שלי אבל אני לא נוטה לדסגס בזה יותר מדי כי זה לא נשמע טוב.
אני מספר על בחורות אחרות כדי לספר סיפור אחר, לא כדי לספר עליהן. את חושבת שזה לא משהו שעושים?
יש לי עבודה מצוינת ואני סטודנט למדעי המחשב.
אני מתלבש בסדר גמור לעניות דעתי :)
לא עושה שום דבר גס באמצע דייט, להפך. נשאר ג'נטלמן at all times.

אבל שוב, אני לא אובייקטיבי.

Survivor Man

New member
אני לא חושב שתקבל כאן תשובות של ממש,

אולי רק נקודות שיאירו את עיניך. חוות דעת אובייקטיבית צריך לקבל מאנשים שמכירים אותך במציאות, לא דרך פורום של אנשים זרים שאפילו לא יכולים להתרשם ממך פנים מול פנים.

כמה נק' שאולי כדאי שתשים לב אליהן: סגנון הלבוש שלך, סגנון הבחורות שאתה יוצא איתן (אולי יש משהו משותף לכולן שתוקע לך מקלות בגלגלים), הנושאים שאתה מדבר עליהם, משהו חסר בטחון שאתה משדר או לחילופין עם אובר בטחון.

JackRabbit

New member
אליה וקוץ בה

אמנם אתה צודק, אבל אני די בטוח שדעה של חברים היא לא דעה שתופסת גם לבחורות שיוצאות איתך, כי אני מתנהג מעט שונה עם כל יצור :)
מה שכן, אף אחד לא רוצה לספר למישהו אחר למה הוא לא מספיק טוב בשבילו. לא הייתי רוצה לשים את עצמי בפינה של "ספר לי למה אתה לא מעוניין לצאת איתי שוב" ולכן לא אשים מישהו אחר בפינה הזאת. עם כמה שזה מדגדג לשאול, אני די בטוח שלא אקבל תשובה אמיתית ממילא.

יש לך ידידה טובה

או חבר טוב שיכולים אולי לפתור את החידה?

ולגבי דיבור על בחורות אחרות-
בהתחלה עדיף להמנע. אף אחד לא אוהב סיפורים על האקס/ית.
גם אם מישהי שואלת אותך בפירוש עדיף לא להרחיב בעיניין.

שלום

חפש קשרים לא בדייטים ולא באופן מלאכותי, אלא במסגרות שמעניינות אותך ומתוך אהבה וחיבה. אז הבחורות יישארו אתך, ותיהנה יותר מהקשרים.

JackRabbit

New member
היי

לא הבנתי כל כך את כוונתך. מה הכוונה לא באופן מלאכותי? הקשרים שאני מחפש הן מהסיבות ומהמקומות הנכונים

תשובה

לא ליצור קשרים רק כדי להכיר וכדי שיהיה לך קשר, אלא ליצור קשרים כי אתה מכיר מישהי ומחבב אותה. בנוסף לא ליצור קשרים עם זרים, אלא במסגרות כמו חוגים וכאלה ואז תכיר את האדם יותר זמן.

Nessa12

New member
מסקנה:

אל תשב ותדבר איתן שעה.
למה?
כי כשאתה חופר לה או היא לך (לא משנה כרגע),
אתם כבר שמים את כל הקלפים על השולחן..
ואז למי יש בכלל עניין להפגש שוב?
כלומר, תשמור לך כמה קלפים בשרוול.
חבל שהבחורות יגלו את כל הפאקים אצלך (ואתה אצלן) כבר על ההתחלה

תלוי על מה הוא מדבר אתה

אם נוצר עניין משותף, אפשר להמשיך בו ככל שרוצים. גם שעה. צריך לבדוק אם התפתח עניין, ואם לא אז צריך לבנות את היסודות שיצרו אותו בעזרת מציאת נושאים משותפים והתעניינות רגשית.

יש סיכוי

שאתה פשוט לא מעניין, על אף שאתה בטוח שאתה כזה?

כי אתה יכול להיות מטופח, לשלם בסוף הדייט ואפילו להיות אחלה של סקס,
אבל זה לא תמיד מספיק

צוענייה מה ההערה הזאת?

לא יפה להגיד לאדם שהוא לא מעניין, כל אדם מוצא עניין באנשים אחרים לפי העדפתו. לכל אדם יש עולם משלו. התחשבי ברגשותיהם של אנשים ואל תגידי להם דברים מעליבים כאלה.

אני מבינה שלך

יש הרבה יותר סבלנות ממני לחוסר עניין

בכל מקרה,
כוונתי הייתה לא לבדוק את יופי המסגרת, אלא מה נמצא בתוכה.
ולכן, זה לא משנה עד כמה הוא יעטוף את עצמו בדיזלים, או ב"פאשן לחיים", בסופו של דבר יש תכל'ס.
וכל עוד הוא לא מעניין\מתאים (הקף את התשובה הנכונה)- זה גם לא ימשיך.

wild orchid

New member
אולי אתה עף על עצמך יותר מדי בלי לשים לב?

פעם, לפני הרבה זמן הכירו לי מישהו שחפר בדייט ללא הפסקה ובעיקר על כמה הוא טוב, כמה הוא מוצלח, כמה הוא כריזמטי וידה ידה ידה. כבר בסוף הדייט הודעתי לו שאני והוא זה לא זה. אולי גם אתה מתנהג בסיגנון?
אפשרות נוספת שאתה לא באמת מעניין כמו שאתה מאמין.

הייתי מציעה שתנסה לברר איזה רושם אתה יוצר על אנשים. רצוי שאלה לא יהיו אנשים שמכירים אותך הרבה זמן אלא כאלה שרק פגשו אותך. אירועים חברתיים בהם אתה מכיר מישהי חדשה יכולים להיות הזדמנות טובה לכך.

למעלה