"חיי קסם"

so charming

New member
"חיי קסם"

מי שמכיר את הספר הנפלא הזה, רציתי לשאול אילו ספרי המשך יש לו (חוץ מ"9 הנשמות של כריסטופר צ'אנט"). אמרו לי שיש לו הרבה המשכים... מי שלא קרא- ספר פנטזיה מומלץ מאוד, של דיאנה וויין ג'ונס. לחפעמים הסיפור מייאש קצת באמצע- אבל הכי חשוב בספר הזה הוא לא להפסיק באמצע- כי הסוף שווה, ומסביר את כל הקטעים המעצבנים

farseer

New member
ובכן,

לא, אין הרבה ספרי המשך, רק שלושה, והם באנגלית. רק אזהרה, פחות אהבתי את ספרי ההמשך מאשר את "חיי קסם" ו"תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט". ובכן, ניתן לרכוש את הספרים בתור ספר אחד עבה הקרוי "The Chronicles of Chrestomancy 2" והוא מכיל את הספרים "The magicians of caprona" המספר על איטליה ועל שתי משפחות קוסמים יריבות. הגיבורים הם ילדים של שתי המשפחות שנאלצים לשתף פעולה על מנת להשמיד את הרוע בעיר, ותוך כדי כך מגלים דברים מדהימים,ו"witch week" שאהבתי יותר והוא מספר על עולם שבו שורפים מכשפות. הגיבורים הם מספר ילדים בפנימייה המגלים את כוחות הקסם שלהם, על החשדות, הפחד והרדיפה. אל דאגה, בשני הספרים יופיע קרסטומנסי, הלא הוא כריסטופר צ'אנט. ישנו גם הספר "mixed magics" המכיל אסופת סיפורים קצרים וחביבים וביניהם אף סיפור על חתול. את הספר הנ"ל כדאי לקרוא אחרי שקראת את הספרים הקודמים בסדרת קרסטומנסי בגלל שישנם כמה גיבורים חוזרים.

Britush

New member
מאוד אהבתי את הספר הזה,

אבל לא ידעתי שיש לו המשכים! *מתרגשת* טוב, אני רושמת לעצמי את השמות, ואם אבא שלי יסכים, בעוד שעה בערך נהיה ב"צומת ספרים" (היי, מצאתי את האפיקומן, מותר לי לבקש משהו!
), ו - את ההמשך אתם כבר יודעים.

Britush

New member
רק שאלה -

הספרים מוגדרים בתור ספרי נוער? (שאדע איפה לחפש
)

farseer

New member
אני חושבת שכן..

אני הזמנתי בסטימצקי בגלל שרובם עדיין לא תורגמו, אבל אם את מדברת על "תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט" אז עדיף פשוט לשאול את המוכרים. הם יודעים איפה נמצא כל דבר, והרבה פעמים אני מעדיפה לשאול מאשר להתרוצץ בחיפושים (אני אוהבת להסתובב, אבל זה מתסכל לחפש...). אבל בקשר לחיי קסם - זה ספר מדהים.

למעלה