חיי

mrFimo

New member
חיי ../images/Emo107.gif ../images/Emo53.gif

יש לי חבר שגר במושב, לפני משהו כמו חודש איזה איש הוריד כלבה ליד הבית שלו ונסע, הכלבה (לדעתי לברדורית גזעית) חמודה ממש, מאולפת (יושבת ונותנת יד לפי פקודה) הייתה ממש רזה ומלאאאאאאאאאאה קרציות ענקיות!!! זה ממש נורא, נתנו לה אוכל, ולאט לאט היא שמנה טיפה (לא הפכה לשמנה אבל לא הייתה רזה חולה כמו שהיא הייתה קודם) אבל בעית הקרציות לא נגמרת, כבר ריססנו אותה פעמיים עם החומר נגד קרציות, ותלשנו את חלקן אבל מדובר בכמות אסטרונומית של קרציות ענק... מידיי פעם הכלבה הולכת הצידה ומייללת קצת (לדעתי מכאבי הקרציות, השאלה מה עושים? הכלבה חייה בחוץ בחופשיות, אין לנו כסף לקחת אותה לווטרינר וגם בשום אופן היא לא תיכנס לרכב עם כל הקרציות עליה... בנוסף כל התכשירים הרציניים לטיפול בקרציות (אמפולות וקולרים) עולים הון... יש פתרון פשוט לדברים כאלה? כמה עולה לקחת כלבה כזו לוטרינר לטיפול בסיסי? איזה חיסונים היא צריכה לעבור, האם הוא יוכל לדעת אם היא מעוקרת או דברים כאלה??? יש למישהו\י רעיונות לאיך הופכים אותה לכלבה שלנו מחוץ לבית בלי לקשור אותה (הבית לא מגודר) במושב? תודה על התגובות...

בתור התחלה

הייתי ממליץ לפנות לרופא/ה הרשותי של המועצה בה מדובר. הדבר הראשון שכדאי לבדוק הוא אם יש לה שבב. נכון שמישהו זרק אותה במושב, אבל אנחנו אפילו לא בטוחים שאלו הבעלים שלה. וגם אם כן - לפחות שיקבל קנס, ואפילו הייתי מנסה להשית עליו ולו חלק מהתשלום. דבר שני, אין ברירה אלא ללכת לוטרינר, כלבה כזאת היא מועמדת ודאית ללקות בקדחת קרצית, ויש למנוע את הדבר ככל האפשר.

למעלה