חיכינו חיכנו סוף סוף הינה בא..

חיכינו חיכנו סוף סוף הינה בא..

מאמר על מיץ הנוני.. נאוה פרנס טרחה וכתבה מאמר מרתק בנושא מיץ הנוני, כל מה שרציתם לדעת והתביישתם לשאול , מחקרים, סיפורים, אופן שימוש - הכל במאמר.. תהנו.. ולנאוה המון המון
. מאמרים נוספים יתקבלו מכולכם בברכה יעל

קיבלתי עדכון של מחירים... ../images/Emo10.gif

עליית הדולר הגיעה גם לנוני... (לא חשבתי אפילו שזה יכול לקרות... כמה נאיבית אני יכולה להיות
) אז... יעל, כדאי לעדכן במאמר המתאים... מחיר בקבוק לצרכן: 310 ש"ח נאוה

בקבוק מכיל ליטר.

אבל... אפשר למהול אותו כדי לכוון אנרגיות לאיברים ספציפיים זה מאפשר להוריד את הכמויות ההכרחיות... המינון מאוד אישי - תחזוקה לאדם בריא - בקבוק לחודש בערך לאדם שיש לו בעיות - כל גוף מכתיב את הכמות: הגוף ממש דורש כשהוא זקוק ליותר ומשדר רוויה כשקיבל את שלו... נאוה

סליחה, ועם כל הרצינות..

אני מבינה שאת מאוד מאמינה ביכולות שלו, אבל 310 ש"ח לבקבוק? מה יש שם? זהב? יהלומים? קצת פרופורציות אנשים!!!

לא אני קובעת את המחירים

ובכל זאת, המחיר כולל: המחיר הבסיסי של החברה (בדולרים) + משלוח (בדולרים) + מכס (12% - אם זכור לי נכון - הנוני נחשב למזון ולכן משולם עליו מכס שאינו משולם על תוספי מזון...) + מע"מ (17%) + ??? - בטח שכחתי משהו... חשוב לזכור שהדולר מטפס כבר זמן רב וזו פעם ראשונה שהמחיר עולה - מאז שהמוצר הגיע לארץ לפני כמעט 4 שנים... ושכל האחוזים שמשולמים משולמים על סכומים שקליים גבוהים יותר - כל אחד ואחד מהפרמטרים המרכיבים את המחיר - עלה! בכל מקרה, זה המחיר שנקבע - אני רק השליח
נאוה

הדולר פחות רלוונטי כאן

אני מניחה שהמחירהיה נמוך ב-20 או שלושים ש"ח לפני עליית הדולר וזה עדין לא עונה לשלאה שלי, האם יש בבקבוק הזה יהלומים. מאוד מזכיר לי הסיפור כא את ההתלהבות מהרבהלייף בזמנו.. התלהבות שהתבררה כפארסה.. אולי זו רק אני, אבל תכשירי פלאים קיימים באגדות ומעיינות נעורים אין במציאות.

המחיר לפני העליה: 287 ש"ח

או קיי, ה"אני מאמין" הפרטי שלי... אני עוסקת בריפוי מעל 20 שנה. לאורך השנים פגשתי המון מוצרים ואף השתמשתי בחלקם. אני חשדנית מטבעי. מעולם לא נתתי לאחרים מוצרים שלא בדקתי אני משתמשת בעצמי, אם אפשר נותנת לקרובים אלי - אם אפשר קוראת וחוקרת כמה שאני יכולה ולכל אורך הדרך, שומרת על שפיות. אני אוהבת למשל ללמוד מדר´ הול - אחד הרופאים שכותב על הנוני הסיבה: הוא מתייחס לנוני בשפיות... לכל אורך שנות עבודתי חיפשתי מוצר שיכול להוות בסיס שיקומי לגוף. ניסו לגייס אותי להמון חברות: הרבלייף, סאנריידר, פוראבר ליבינג, קלורד, אינטרה, ניקן ועוד... ואיכשהו, מצאתי את התשובות בנוני... אני משתמשת בנוני כבר מעל 3 שנים. הנוני לא מרפא אבל בהחלט מהווה תומך נהדר לכל טיפול מעודד את הגוף לפעול למען עצמו ולטווח רחוק - מסייע לשיקום מערכות ואברים... זו התנסותי המאוד מפוכחת ממנו את יכולה להיעזר בניסיוני או לדחות אותו מכל סיבה שהיא העובדות הן, שעם הנוני, הצלחתי, כמרפאה להגיע לתוצאות שלא הצלחתי להגיע אליהן בדרכים אחרות. רוב הרופאים והמרפאים שעובדים עם הנוני מדווחים על שיפור ניכר באחוזי ההצלחה שלהם. את חשדנית? יש שתי אפשרויות: אחת לבדוק את העניין שניה היא לוותר עליו, ללא בדיקה עבורי, הנוני שווה כל גרוש. הוא עשה נפלאות בחיי ובחיי האנשים סביבי... אגב, לפני הנוני השתמשתי באינטרה העיכול שלי היה נהדר ובכלל, המוצר עשה רושם טוב. השתמשתי במוצר 3 חודשים. לא רשמתי אותו כמעט לאף אחד (רק לאנשים צעירים ובריאים) חיפשתי מידע שיאפשר לי לדעת מה התוצאות שאני מצפה לקבל... לא מצאתי
באותה תקופה חוויתי חוויות קשות של דופק מהיר וחזק מאוד כתבתי מכתב פרידה מהבן שלי מתוך מחשבה שקיצי קרב... כשהתחלתי לקחת את הנוני תכננתי לקחת את שניהם... אבל... הפסקה שעשיתי ל- 3 שבועות (לא היה לי בקבוק) הביאה לירידה בעוצמה ובתדירות האירועים. ביום שחזרתי לקחת - היה התקף חזק!! הפסקתי מיד עם האינטרה. עם הנוני, התופעה נעלמה תוך שבוע... אבל את כל הסיפור סיפרתי לך כי בירכתי על כך שלא רשמתי את המוצר לחולי לב ולחץ דם גבוה... כאמור, זו חוויה מפחידה עם הנוני אני פועלת בזהירות כי הוא עובד חזק על הכבד וניקוי הכבד כרוך בריאקציות שאינן נעימות (כאבי ראש, בחילות, פריחה) הנוני מלא חיוניות ולכן ככל שאנשים חולים וחלשים יותר, עדיף שינהגו בו במשנה זהירות... בשימוש נכון, הנוני הוא מוצר מופלא חסרונותיו: המחיר, הטעם (לאנשים מסוימים) חוסר יכולת הגוף לאגור את החומרים הייחודיים שהוא נותן לגופנו החובה להחזיקו בקירור... מקווה שזה עוזר לך יותר... נאוה

כמו שאמרת - אני בוחרת באפשרות השניה

ולו רק בגלל שמעיינות נעורים אמיתיים לא קיימים במציאות.

מי הרופא?

אני חייב להבין משהו. מזה בדיוק "ככל שאנשים חולים וחלשים יותר, , עדיף שינהגו בו במשנה זהירות... " - מי בדיוק קובע את המינון ? ננסה 2 טיפות ואם יש פריחה נוריד לטיפה אחת? איך המינון נקבע ועל ידי מי? איפה אפשר להשיג את הפרי עצמו? ואיפה יש רשימה נוספת של מפיצים ברחבי הארץ? תודה.

הרופא נקרא: דר´ הול

תרגום של ספר שלו ושל מכתב תגובה שכתב אפשר לקבל ממני באי מייל הסבר: כשאדם מתייבש במדבר, אם ישתה ככל שצמאונו מבקש - הוא יכול למות... לכן, כשאדם מתייבש, שמים לו מים על השפתיים, נותנים לו נוזלים לאט לאט, ללקק, ללגום... כך גם עם הנוני... תהליך ריפוי נכון, "מחזיר" סימפטומים, לניקוי הכבד יש ריאקציות כמות גדולה מדי של נוני יכולה לגרום לתהליך חזק מדי גוף חלש - לא יעמוד בריאקציות ריפוי חזקות צריך גם לזכור, את הקשר בין גוף ונפש... אדם חולה או חלש, נמצא במצב זה כיון שכוח החיים שלו נחלש אם אנחנו רוצים "להחיות את הגוף" עלינו לטפטף את החיים לתוכו בקצב שהוא מסוגל ורוצה לספוג ולכן... תפסת מרובה - לא תפסת!!! רשימה של מפיצים תוכל לקבל במשרדי היבואן בת"א הטלפון נמצא במאמר שכתבתי. והסבר מדויק לגבי מינונים - אני מצ"ב מסמך הסבר שכתבתי... מקווה שהוא יבהיר בטיפות אני משתמשת במקרים קיצוניים בלבד... נאוה

למעלה