חיכיתי וחיכיתי אבל נתוש לא פתחה אז אני:

ZiV GiLbOa

New member
חיכיתי וחיכיתי אבל נתוש לא פתחה אז אני:

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? היום, יום שלישי בשבוע, 27.11 שנת 2007. י"ז בכסליו, החודש השלישי בשנה העברית שנת תשס"ח. עדכונים: - בעקבות פיצוץ במו"מ בין המורים לאוצר, תבקש הממשלה מבית הדין להוציא צווי מנעה למורים. המורים מצידם מכריזים שאם יוצאו נגדם צווי מניעה, יתפטרו. - חשד חדש- בעל פיצוציה מכר סמים לנערים. בפיצוציה נמצאת בתל אביב וסוג הסמים הינם חשיש וחגיגת. גיל הנערים- 15 עד 17. - היום הגדול הגיע, ועידת אנאפוליס יוצאת לדרך, באופיטמיות מעטה ופסימיות גדולה. נקווה לטוב!! - היום הוצא דו"ח בו התגלה כי 20 חיילות אושפזו השנה בעקבות אנורקסיה.רק בריאות!! - היום המאנצ'יז פתוח כמו בכל יום. היום מוכרות שתי בנות לא מהפורום: אחותי תאומתי- שיר גלבוע ובר. מוזמנים לקנות!! - אני מזכיר- מי שיכול להגיע ביום ראשון למאנצ'ז נא לסמן בשרשור המתאים לכך עם הכותרת "לילה טוב לכולכם" שנכתב על ידי, עבדכם הנאמן. יום מצוין לכולם!!

Sophieee

New member
שלום,שלום.

במתנ"ס המאנצ'יז,כן? ואני אוכל לומר אם כן או לא,בתנאי שאני אדע באיזו שעה.

dirty look

New member
אוח../images/Emo122.gif

אין לי כוח
אבל אני יבוא כי זה מפגש פורום כזה, לא?

אולי נעשה את זה ביום רביעי? כאילו מחר?

גם ג'קו, גם מאנצ'יז, וגם מפגש חח
אבל כעיקרון אין לי בעיה ביום ראשון :) צהרים טובים, ואני לא חושבת שייצא משהו מאנאפוליס.

פשוט לא הייתי בעיר היום ../images/Emo9.gif

צודק זיו , אבל אתה רואה למה קבלת צבע אדום ? כי אני יודעת שאני יכולה לסמוך עליך שתשמור על הפורום
יום ראשון סבבה , רק בואו נקבע שעה , כי בין 5 ל- 7 זה שעתיים ואם כל אחד יבוא בשעה אחרת - איך ניפגש ?

JAMES DEAN

New member
אני מציע אחרי 7 שכל עניין המאנצ'יז יגמר

ניפגש כולנו בארומה בקניון. מה דעתכם?

אני לא ממש יודעת ^^" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני צריכה לשאול את ההורים שלי.. ואני גם לא ממש יודעת אם הם יסכימו... אז אולי פשוט תעשו את זה ב19:30, ככה שכל החבר'ה שבמאנצ'יז יספיקו להתארגן ולבוא לקניון. אני אשתדל לבוא, ואני הודיע לכם ^^"

למעלה