חיכיתי וחיכיתי...

Rain88

New member
חיכיתי וחיכיתי...

עד שלא הייתה לי ברירה אלא לקחת יוזמה. אנשים! חוויות מההרצאה השאמאנית? אמנם מספר המשתתפים היה לא רב, אבל למישהו חייב להיות משהו לאמר. ואולי אח"כ גם אני :)

graciella

New member
חוויות מהרצאה

כמו תמיד אני נהנית מאד מפגישת כל חברי וידידי וגם להכיר פגאנים חדשים. נכון, לא הינו הרבה, אבל היה פורום די נכבד. תודה רבה לטרה ודוב אשר הגיעו בשבילינו במיוחד מהדרום הרחוק!!! המפגש היה מעניין מאד, באמת, כייף להקשיב למדריכים השולטים בחומר, טרה מכשפה סופר דופר, פתחה לנו בקלפים אינדיאנים של חיות ולפי הבנתי היו לה כמה קליעות בול מענינות מאד. דוב כמובן גדול, גדול בכל כיוון שר לנו כמה שירי עוצמה מלווה עם התוף, . בקיצור ההסברים לגבי מהי דרך השמאן, על השמאניזם הכנעני שעדיין בהתהוותו, על דרך העבודה השמאנית והפגאנית ועוד היו מעוררי עינים ומחשבה.

November rain

New member
בהחלט :)

טרה ממש הרשימה אותי, וגם השירה של דוב פשוט נפלאה. היה ממש נחמד בסך הכל, וחבל שלא הגיעו עוד אנשים מהפורום..

מיכל328

New member
שלום

היה לי חבל מאד שלא הגעתי.. גם די נעלמתי מהפורום והסיבה היא מאד פשוטה - סוף הסמסטר הגיע ועימו המון המון מבחנים ועבודות! יש לי המון לחץ בלימודים לכן לא הגעתי למפגש ואני בקושי כבר משוטטת לי באינטרנט... בשאיפה ורצון רב אני אגיע למפגש של פברואר שכן עד אז אני אהיה כבר אחרי רוב המבחנים והלחץ ירד באופן משמעותי! אני מאד שמחה שכל מי שהגיע נהנה! מיכל

Emilio Exavier

New member
אני מצטער שלא באתי

לצערי ההגעה שלי לפגישות לא תלויה רק בי... אבל אני מקווה שכל מי שהגיע נהנה.

למעלה