היי נגוהות יקרה ../images/Emo13.gif
תודה על הטיפ. מסכימה איתך. לצערי אני מהמזניחות הסדרתיות, וכשכבר כן נכנסת ל"מוד בריאותי" בוחרת באופציות הטבעיות (פירות הדר לדוגמא) להשלמת הויטמין C. את ראשית המודעות לבעיה שלי עם זה , גיליתי לפני כשנה, כשהייתי בצלילה ועלה כאן לדיון נושא ה"כחולים והורודים" (פרוזאקים למיניהם) מה שהריץ אותי ישר לחנויות הטבע כדי למצוא תחליף טבעי לחיזוק הגוף והנפש (פחדנית אני - נלחצתי מתופעות הלואי..) המפגש ההוא נתן לי מושג על רמת המחיר של הדברים האלה, הויטמינים (
) מה שנורא חבל. בנזוגי סיפר לי שבארה"ב זה מאד זול, ואין ספק שעוזר בהחדרת תרבות השימוש הקבוע בויטמינים. יכולה לספר לך בצער שעם כל הרצון - ממש לא לתקציב שלי כרגע תוספות ויטמינים מעדיפה לחפש אותם בתזונה יומיומית. (גם אם לא בערכים המרוכזים שיש בבקבוקים ההם שעולים 250 -300 שקל אחד..) מה שלומי הבוקר? ממש לפי התכנית
אחרי שאמש נכנסתי מסטולית מחום ורועדת מקור למיטה, הבוקר הוכרזתי רשמית באזני בני הבית כ"אמא חולה" - התעוררתי סתומה. לגמרי, כולל ענן גדול של צמר גפן במוח. נתתי לאיש את האוטו, תרמתי תרומה צנועה מהרגיל להכנות הבוקר ולפני שיצאו והותירו אותי כאן עם הפיג'מה ועטופה במעיל (בבית, איזה קור כאן בבוקר) הודיתי בחיבוק לבנזוגי החמוד שאיפשר את זה. בטח עוד יומיים אני כבר אהיה בסדר
, למרות שהפעם זה מתקדם לאט מהרצוי - אולי כי אין לי סבלנות לבלות את הבוקר במיטה, נראה לי לא לעניין כשיש כאן כל כך הרבה דברים לעשות בבית. ושוב תודה על הטיפ, ויום נעים.