חיכיתי כל החורף

רעוּת

New member
חיכיתי כל החורף ../images/Emo113.gif

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר
? לְמה אין לכם חשק? מה אנשים אומרים לכם הרבה? מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? מה מכביד עליכם? אתם אוהבים להצטלם
? מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים
? "הכל יכול להיות..?" מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? ובערך-עכשיו לפני שנתיים? מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? אוהבים תינוקות
? אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר
? "Can't forget the things you never said?" לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא
? מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם
?

SheIIy

New member
פעם ראשונה שאני עונה על זה..

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? כן, למרות שאני לא נהנית. לְמה אין לכם חשק? לעבוד. מה אנשים אומרים לכם הרבה? שאני חולת נפש. מה מכביד עליכם? הבוסים שלי. אתם אוהבים להצטלם? ממש לא. אבל כן אוהבת לצלם... מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים? לגו. "הכל יכול להיות..?" כן. קצת מסובך, אבל כן. מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? עבדתי/ישנתי/אכלתי. זה בערך מה שקורה בשנה האחרונה, מאז שהפכתי לרובוט. ובערך-עכשיו לפני שנתיים? בטח ישנתי בדירת שירות בבנימינה
מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? בימים האחרונים - מרעיונות לאיזו תמונה שאני רוצה לצלם. אוהבים תינוקות? רק כאלו שאחים שלי מביאים לעולם עם בני זוגם. אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? מחכה, כל השנה מחכה. חבל שאין כאן יותר ממה שהיה בסופ"ש האחרון. אני לא אוהבת את השיר הזה.

Dafi the Mighty

New member
הלו

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? לרוב הימים טסים מבלי שאפשר לשים לב. אבל אני בכל מקרה בתקופת מעבר (לא גיל המעבר...!), אז אני מעדיפה שהם יעברו! לְמה אין לכם חשק? לא יודעת. יותר מדי עבודה ופחות מדי כיף. פשוט התחושה היא שאין משהו טוב באמת שקורה. רק מחכה כל הזמן. ואף אחד לא בא, וזה כבר מאוחר. פשוט לא קורה שומדבר מעניין או מסעיר, הכל כרגיל, וזה משעמם אותי. ומוציא חשק. מה אנשים אומרים לכם הרבה? אנשים שונים אומרים דברים שונים. אין משהו ספציפי שאני שומעת הרבה. מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? פצע! אבל מה קורה אם נפצעים אחרי החתונה? או בחתונה? מה מכביד עליכם? מחשבות וביקורת עצמית גבוהה. דייייי. אתם אוהבים להצטלם? תלוי. לפעמים כן ולפעמים לא, אבל זה כיף להסתכל בתמונות, אז צריך לעשות את זה לפעמים. מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים? חרב צעצוע. ורובוט מדהים. ובובת פנתר ורוד. וואו, היו מלא צעצועים שווים. "הכל יכול להיות..?" אם תרצו. אבל באמת. מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? המ, סביר להניח שעבדתי. ובערך-עכשיו לפני שנתיים? טרק בניו זילנד
היה ממש טוב! כן, נראה לי שבדיוק התחלתי אחד. או שהייתי ממש לקראת. בכל אופן, הייתי בניו זילנד ושם היה טוב. מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? שאולי לא יהיה בסדר. אוהבים תינוקות? ממש לא. מחכה שאחיינית שלי תהיה בת 5 ואז אני אתחיל להתייחס אליה כראוי. אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? לא כזה אכפת לי, מקבלת את המצב. למרות שאני כבר מתגעגעת קצת לשמש. נראה לי שלא ראיתי אותה 3 ימים. ז"א לא כמו שצריך. "Can't forget the things you never said?" אני בד"כ אומרת. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לארץ אחרת. מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? שמחה ואופטימיות. דיכאון הידד! :)

DeepThoughts

New member
הכל יכול להיות

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? כשנמצאים בתוך היומיום זה לאט.. אבל במחשבה לאחור הזמן טס.. לְמה אין לכם חשק? ללכת לעבודה מה אנשים אומרים לכם הרבה? "חיכיתי חצי שעה על הקו" מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? היום מה מכביד עליכם? כאב אתם אוהבים להצטלם?כן מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים?לא נראה לי שהיה לי "הכל יכול להיות..? מקווה שרק דברים לטובה " מה עשיתם עכשיו לפני שבוע?אותו דבר ובערך-עכשיו לפני שנתיים? למדתי מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? ממחשבות שאין להם תכלית, את הנעשה אין להשיב.. אוהבים תינוקות? כן, מרחוק בינתיים אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר?שהוא ייגמר "Can't forget the things you never said?" אוקי לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? למקומות חמים יותר מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? אממ פילוסופי משהו

רעוּת

New member
.I'll fake it through the day

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? לא לְמה אין לכם חשק? לסמסטר שמתחיל מחר, ללעבוד 7 ימים בשבוע שוב ועדיין להיות במינוס לפני שהשנה תיגמר, לימי הולדת של אנשים מתים, לימי הולדת של אנשים חיים, למשפחה שלי, ללחיות
מה אנשים אומרים לכם הרבה? "אמג, לא צוחקים על (נא להשלים לפי ההקשר המתאים:השואה/מלחמת לבנון/עזה/משבר הטילים בקובה/סבתות מתות)"
מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? הכל מה מכביד עליכם? הבנק אתם אוהבים להצטלם? לא מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים? היתה לי בובה של ליידי מהיפהפיה והיחפן שקבלתי מאח שלי ליומולדת בגיל 6, וגם אהבתי לשחק בברביות. הייתי כזאת טומבוי גרועה, למרות שאהבתי לשחק כדורגל
. "הכל יכול להיות..?" אולי מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? הייתי בחופש
ובערך-עכשיו לפני שנתיים? הייתי שמחה
מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? היום נסעתי באוטובוס והיה איש מפחיד אחד שכל הזמן נעץ בי מבטים, אז לא הצלחתי להשתחרר מהמחשבות של איך הוא עוקב אחריי לסמטה אפלה בשכונת פשע שהייתי בדרך אליה ואונס אותי. ואיך שזה יהיה באשמתי כי אני טיפשה ולא סומכת על האינטואיציה שלי. אבל בסוף הוא ירד לפניי מהאוטובוס. גם קרה לי פעם משהו די דומה, רק בלי האונס בסוף, כי היה לי גז מדמיע
. אוהבים תינוקות? אהא. הם מושלמים
לפני שהעולם מקלקל אותם וזה. אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? שייגמר. אני שונאת שקר לי
"Can't forget the things you never said?" בעיקר אותם לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? למי אכפת
מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? את מי שהייתי לפני שנתיים, או משו כזה. ולמה אתם לא עונים
זה אפילו לא שאלון כזה מדכא הפעם

ואולי, אתה פה חסר לי...

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? השבוע ספציפית כן, כי ישנתי מלא [הכי טוב להיות חולה]. בכללי... בד"כ היום עצמו לא עובר כזה מהר, אבל כשאני מסתכלת אחורה נראה שהזמן טס. לְמה אין לכם חשק? חניכים!!!!!!!!!!!!! מה אנשים אומרים לכם הרבה? שאני צינית מידי. אופס. מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? עצב. מה מכביד עליכם? כרגע אני חולה ושרירי החזה מכבידים עליי את הנשימה
בכללי, רגשות. אתם אוהבים להצטלם? ככה-ככה... בעיקר תלוי בסיטואציה. אבל זו התקדמות, כי פעם ממש שנאתי, אז אין כמעט תמונות שלי מאיזור הבת מצווה עד י"ב ככה. מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים? זה היה כ"כ מזמן שאני לא זוכרת
"הכל יכול להיות..?" אולי. לא יודעת. מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? טיפלתי בנפגעי מכות גדנ"עים
ובערך-עכשיו לפני שנתיים? סביר להניח שהייתי עם האקס. מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? על הרגשות המכבידים. אוהבים תינוקות? אוהבת בדיחות תינוקות
אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? מחכה!! אני מתה על החורף, למרות שכרגע הוא לא בא בטוב. "Can't forget the things you never said?" לפעמים יותר מאת הדברים שכן נאמרו. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לדרום, דה. מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? אזרחית.

תמרוש5

New member
..

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר?כן! ואני לא מספיקה כלום וזה נורא מציק. לְמה אין לכם חשק? לערוך. (מזל שעוד יומיים ודי.) מה אנשים אומרים לכם הרבה? בלהבלהבלה. מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? כל מה ששוכחים. מה מכביד עליכם?חוסר וודאות. אתם אוהבים להצטלם?לא! מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים?ברביותP: "הכל יכול להיות..?" לא בטוחה בזה. מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? ערכתי. ובערך-עכשיו לפני שנתיים? הייתי בבצפר או משהו. מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? ממחשבות על דברים שהייתי רוצה שיקרו אבל לא קורים. אוהבים תינוקות? לא!! אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? שונאת חורף. איזה כיף שיש שמש היום!!! "Can't forget the things you never said?" אהא. ובלע. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? מממ.. מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? את מי שהייתי פעם?

פעם ראשונה גם לי

מרגישים שהימים שלכם עוברים מהר? בספיד לְמה אין לכם חשק? לחזור לשגרה אחרי חודש בתאילנד מה אנשים אומרים לכם הרבה? תתחתני מה עובר בסוף (או לפחות עד החתונה)? הנ"ל מה מכביד עליכם?עודף משימות אתם אוהבים להצטלם? לא מה היה הצעצוע האהוב עליכם כשהייתם קטנים?וללה לא זוכרת "הכל יכול להיות..?" בהחלט מה עשיתם עכשיו לפני שבוע? כיף בתאילנד ובערך-עכשיו לפני שנתיים? אותו דבר כמו עכשיו (אוך...משעמם) מאיזה מחשבות אתם לא מצליחים להשתחרר? מצליחה להשתחרר מהכל (סתם..) אוהבים תינוקות? מאד אתם בדר"כ מחכים לחורף, או מחכים שהוא ייגמר? תלוי - בקיץ או בחורף? "Can't forget the things you never said?" את שומעת אותי? לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? למקום חם יותר, ולוקחים את האגם איתם מה אתם כבר לא מצליחים לזהות בכם? ביישנות

למעלה