חיכיתי עם ההודעה הזו עד הרגע האחרון

agness_666

New member
חיכיתי עם ההודעה הזו עד הרגע האחרון

אבל.... אין ברירה, צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחיל לארוז, אז.. עד שאחזור, מאחלת לכולכם רק טוב, אני בטוח אתגעגע ותודה לסהר, לרחל - נשמה, לאביר ולכולכם על התמיכה. מאגנס, שכבר מתגעגעת...

{{{{{{{{[אגנס}}}}}}}}

לכמה זמן את נוסעת? איפו תהיי-תוכלי להתחבר מאינטרנט מידי פעם בהמשך? לספר לנו מה קורה? אנחנו בטוח נתגעגע, ומאחלת לך רק טוב. האמת שאני לא בענינים לאן אמרת בעבר שאת צריכה לנסוע(אולי תזכורת?) תחזרי מהר הביתה, למשפחת סהר!!!!! שבת קסומה מרחל-נשמה

agness_666

New member
רחלושששששששששששש

טוב, הייתי חייבת עוד הצצה קטנה באתר....... אני נוסעת ל 10 ימים, ומאוד מקווה שתהיה לי גישה לאינטרנט, אבל זה לא בטוח. מקוה לראות ולטייל כמה שיותר. אני אספר חוויות בהמשך. חוצמזה, נשמה, מאחלת לך ולכל משפחת סהר שתהיו שמחים בריאים ומאושרים. וימבה
אגנס. נ.ב. מקוה שאחרי שאחזור נוכל להפגש. אני מתה להכיר אותך, ואת כולם.

agness_666

New member
אה, שכחתי עוד משהוא....

עדכנתי את הכרטיס האישי שלי, והוספתי את כתובת האימייל. אתם מוזמנים לכתוב, מקוה שאוכל להתחבר מחו"ל ולענות. [email protected]

agness היקרה!

דרך צלחה!
וכולנו כאן נתגעגע אלייך מאוד עד שתחזרי. נטע

הי נטע

תשמעי משהו משונה.. שלחתי לך מייל אתמול עם הכתובת rumi וענתה לי מישהי בשם רומי כהן... חוץ מזה אני מקווה שהמצברוח שלך השתפר קצת כי אתמול ושלשום מאד הדאגתני. נ.ב. נסיעה טובה גם ממני לאגנס!

היי יורם!

כן, דברים משונים קורים לפעמים עם האינטרנט... מוזר, איך זה קרה שהמייל שלך הגיע לכתובת אחרת... אולי זה מה שקורה כשפותחים שני אימיילים באותו אתר. אגב: קיבלת את המייל שלי, ששלחתי לך לפני יומיים, אם אני לא טועה? ובקשר למצברוח: יש עוד קצת שרידים מהכאב, אבל כבר יותר טוב. זה פשוט בא והולך. בכל אופן, תודה על הדאגה. ביי נטע

lance-knight

New member
אגנס יקרה ../images/Emo48.gif

נשתה לכבוד דרך מוצלחת וחזרה טובה. שיהיו לך חוויות נעימות. אנחנו פה נתגעגע עד לרגע שנוכל לשמוע ממך.
אלי. ו
לך חמודה.

למעלה