חיכיתם לו.... טור מספר 3 ../images/Emo176.gif
שלום חברים וחברות! איך עבר הסופשבוע שלכם? אני נהנתי...יצאתי למסיבה (ביום חמישי. כבר תשמעו פרטים) יצאתי לדייט עם בחור חמוד נורא
(ביום שישי) וביום שבת שרצתי כל היום בחוף הים התל אביבי והעמוס למדיי (בערסים)
"את עם בגד הים המזעזע לצאת מהמים!!!". אז ככה, ביום חמישי הייתי במסיבה במועדון תל אביבי "הגת רימון". יש להם סלקציה קשה (במיוחד בקטע של הגיל) אז אני סבורה שמעטים מכם יודעים על מה אני מדברת. אבל אני כבר מגיל 15 מסתננת למקומות כאלה כך שעוד לא אבדה תקוותכם בעיניין. ותמיד כדאיי לנסות בכל זאת (או להכיר מישהו עם פרוטקציה...הו! יש לכם כבר מזל בקטע הזה אתם מכירים אותי
). אוקיי אז נכנסנו למועדון. הדבר הבולט הראשון ששמתי לב אליו הוא החולצות היפניות מסטן. אותם גם ראיתי עמוסות על המדפים בחנויות בתחנה המרכזית בתל אביב וגם בשנקין, לך תתווכח שם עם מישהו על מה אין ומה אאוט, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות... קירקס אחד גדול. אבל שווה. כמו כן, ראיתי גם חגורות סטן (יקרות נורא...עולות כל אחת לפחות 50 ש''ח..) מכנסיים מסטן והכל, מסטן. יקר, אבל יופי של צבעים ורכות שמאפיינת רק כלבלבים מתוקים ונייר טואלט של לילי.. על הבנים ראיתי חולצות טריקו עם כתוביות מהסוג שמוציאות פוקס וTNT. ראיתי חולצה משעשעת ביותר שכתוב עליה F%CK ME, IM FAMOUS! זה היה משעשע.. בעיקר על הבחור הזה. שלא הייתן נוגעות בו עם לייזר...
ובקשר לאביזרים, הדיסקית- אאוט. חרוזי סבתא עדיייייןןןןןן אין!!!
מזל גדול כי זה אחד הדברים החמודים יותר באופנה היום לדעתי... גם צמידי פלסטיק בצבעי גלידה הולכים. אה, וגם הרשתות למיניהם שהולכות ומתמעטות...אבל בכל זאת נחמד לצאת איתן. לא נורא, בקרוב המעצבים מחו''ל ידאגו כבר לחדש לנו את המלתחה ואז גם היצרנים הישראלים ידאגו שיהיה לנו משהו חדש ללבוש... לסיום, רוצה לספר לכם שהפירסומת של מירי (מתי היא כבר באה?!?) תפסה, וספרתי 4 בנות על החוף עם בגד הים (השאווווההה) הזה...זה אומר, שאתן לא קונות אותו! הוא הופך לנחלת הכלל. וחבל. קנו בגד ים מקורי יותר...וגם יפה ואיני. שרופה על כל אלה שקראו ונהנו...
שלום חברים וחברות! איך עבר הסופשבוע שלכם? אני נהנתי...יצאתי למסיבה (ביום חמישי. כבר תשמעו פרטים) יצאתי לדייט עם בחור חמוד נורא