חילול קברים

י צ ח ק י

New member
חילול קברים

עשרות חרדים הפגינו בכביש חוצה ישראל על חילול הקברים שנעשים במקום והמשטרה עצרה כמות נכבדת של חרדים שהפגינו על חילול הקברים זה פשוט חוצפה שאין כדוגמתא לחלל קברים
איפא שמענו דבר כזה
זה שערוריה מה שקורה במדינה שלנו תתארו לעצמכם שהממשלה תחליט לסלול כביש בהר המנוחות ואת כל המצבות יחריבו ויסללו שם כביש זה רק בממשלה כזאת אני בטוח שעם החרדים היו בממשלה לא היה קורה דבר כזה ואני לא מבין למה רק החרדים צרכים להפגין
זה אמור לכאוב לכולם האם לחילונים לא איכפת שמחללים את הקברים
פשוט בושה וחרפה

Vdrums

New member
איפה הם הפגינו?

ואני מתכוון למקום ההפגנה פיזית. ויש לך איזה לינק לכתבה על הנושא?

ESU Boscorelli

New member
אני מקווה מאוד שהיו

להם מספיק אזיקים! אם לא הייתי מביא את שלי

מתנדב

New member
בוסקו אתה מה זה הפכפך....

אותם חרדים עשו צבא, אז אתה לא אמור לשנוא אותם בצורה כזאת, ומהודעותיך נראה שהנך שמח בעצירתם...

ESU Boscorelli

New member
שמח בהחלט

אין זה קשור כרגע לחרדים או חילוניים, ההשקפת עולם היא לא רק על נושא אחד, אדם לא משנה מה הוא ברגע שהוא הפר את הסדר והחל בבאלגן כמו הפגנה יש לעצור אותו ובמקרים מסויימים להשתמש בכוח ואני בא לשבח את המשטרה שעשו כך

ESU Boscorelli

New member
בהחלט

אבל כמובן גם יש הגדרה לכל דבר וקווים אדומים כמו שמותר לדבר אבל לא הסתה אותו הדבר מותר להפגין אבל לא לחסום כבישים או לזרוק אבנים אתה רוצה תעמוד בצד עם שלט ואל תפריע מבחינתי זאת הפגנה מעל לזה ואתה עצור

מתנדב

New member
בוסקו, אבל תבין דבר אחד....

בקברים האלו קבורים אנשים, אתה יודע איזה צער ופגם אתה גורם לאותם משפחות שאחד ממשפחותיהם קבורים שם ומחללים את קברותיהם?, זה בזיון וחרפה...

ESU Boscorelli

New member
אני לא ראיתי שום בן

משפחה בא ומתלונן, חוץ מזה בסופו של דבר כל הארץ תתמלא קברים הרי אנחנו לא כזאת מדינה גדולה ואז איפה נחיה? בים?

מתנדב

New member
נו אז מה אתה רוצה לעשות?

אז מה אתה חושב לעשות עם הנפטרים? ואתה לא ראית אף בן משפחה שמתלוננת, אז זה אומר שמבחינתם זה בסדר? אולי הם לא יודעים מזה?

ESU Boscorelli

New member
הם לא יודעים את זה????

הם לא יודעים איפה הבינם שלהם קבורים? המצב עצוב... ושוב כל התשובות שלך זה התחמקות במקום להתמודד עם המצב ולתת תשובה מה שאתה ורוב הדתיים ששמתי לב זה מתחמקים ולא עונים אז חאלס במקום להתחמק אם אין לך תגובה אמיתית עם תשובה לרשום אז אל תגיב פשוט במקום לענות בשאלות

מתנדב

New member
בוסקו, תתפלא לשמוע....

ואני יספר לך סיפור אמיתי שקרה, באשקלון היה תקופה שונדליזם הרסו קברים, והמשפחות לא ידעו מזה בכלל אחרי שנה שהם הגיעו לקבר הם גילו את זה, אז תתפלא לשמוע שלא תמיד הם יודעים מייד... ואין כאן כל התחמקות, הסברתי לך כבר במסרים...

ESU Boscorelli

New member
בסדר קורה לפעמים

וכן אתה עדיין מתחמק... חוץ מזה צריך כבישים אין ברירה אחרת על כל סלע מסכן נתלונן... אנחנו לא עשירים בשטח

מתנדב

New member
בוסקו, אני מבין את העצבים שלך....

אם אתה חושב שצריך לחלל קברים בשביל בניית כבישים, אז אין לי יותר מה להגיב לך חסר שטחים ריקים במדינה? שזה הפתרון היחידי שנותר?

ESU Boscorelli

New member
יש לך פיתרון יותר טוב?

אני אשמח לשמוע... אבל כנראה לא קראת את הכתבה שבתי הקברות מפוצצים...

ESU Boscorelli

New member
וכפי שידוע לכולם

אין בכביש 6 מדרכה ככה שאם מפגינים אז חוסמים את הכביש מין הסתם ועל זה עוצרים

למעלה