חילונים בדרך אחרת מתמודדים למועצת העיר

ATAF151

New member
היא בדרך שלה

יש לה ביקורת על כולם:
על בילסקי: "כשבילסקי התמודד לראשונה הייתי מאד פעילה במטה שלו. כשהוא נבחר הוא עשה ברית עם הדתיים. אמרתי לו שלא ייתן להם את החינוך, ואני לא אשכח את המשפט שאמר: ''הכי חשוב שאהיה ראש עיר''. אבל זה לא הדבר הכי חשוב, אם השותפים שלך הם קניג ועזרזר. במבחן התוצאה, בילסקי התרפס. "

על חופרי: "חופרי, מצדו, לא שינה את המצב, למרות שהיו לו חמישה חברי מועצה של מרצ."

על גליק: " את איתן גליק פגשתי, אבל לא שמעתי אותו מתייחס לנושא, ולכן אני לא יכולה להתייחס אליו בהקשר הזה''

על מרץ: "בשיתוף פעולה עם מרצ, רוב משאבי העיר הלכו לדתיים ולא לחילוניים."

על גינזבורג: "'בעיניי לא אתי להיות סגן ראש עיר, שותף לראש העיר, ולתמוך באופן פומבי במועמד היריב. בכל אופן, לטעמי איתן היה צריך לעזוב את תפקידו."

אוי היא מצחיקה

כזכור, בבחירות הקודמות התמודדה פולישוק לראשות העירייה בראש רשימת ''דרך אחרת'' והצליחה להכניס מנדט אחד למועצה. ''זו אותה רשימה שרצתי קודם, ובעצם הוספנו את המילה 'חילונים'''.

נזכיר את העובדות, בבחירות הקודמות רשימת "דרך אחרת - מימד" היתה משותפת לפולישוק ולנציגה דתית, לאה הלפרין.
היה ביניהן הסכם רוטציה שפולישוק לא עמדה בו.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/343/600.html

אז בוא ונראה:
פולישוק חברת כנסת במפלגה אנטי דתית, שינוי.
פולישוק רצה לבחירות המקומיות בשיתוף עם סיעה דתית.
פולישוק רצה לבחירות המקומיות כאנטי דתית.

מענין מה יהיה בבחירות הבאות, פולישוק רצה במסגרת מפלגה חרדית?

למיטב הבנתי

פולישוק . לא מגרדת את אחוז החסימה.... היא פשוט לא
הוכיחה עצמה בקדנציה שנגמרת...

ATAF151

New member
לא מדויק

פולישוק היתה שותפה למפלגה דתית ליברלית מאוד שהיתה בעבר חלק ממפלגת העבודה.

ארזS

New member
לא מדוייק

הצחקת אותי

היא מחפשת עגלה כדי לעלות עליה.
זאת לא היתה שותפות אמת.
היא פשוט מבזבזת את זמנה.
אבל זכותה !

עומר247

New member
ממש ככה

ולא נשכח שהיא ישבה כמעט כל הקדנציה באופוזיציה ובלבלה את המוח ואז פתאום קפצה לקואליציה ויישרה קו
בדיחה

ATAF151

New member
כך אתה יכול להתייחס לכל אחד

גם על מרץ ולמען התושבים אתה יכול להגיד שהם היו בקואליציה ויישרו קו ופתאום קפצו לאופוזיציה והתחילו לבלבל את המח.
הליכוד היה בקואליציה אז באופוזיציה ולאחר מכן שוב בקואליציה.
נציג העבודה מהווה אופוזיציה בתוך הקואליציה והוא בכלל הולך להתמודד ברשימה אחרת.

למעלה