חילופי זוגות... כן
או לא

switch

New member
חילופי זוגות... כן../images/Emo35.gif או לא ../images/Emo35.gif

אנחנו חברים כבר שנתיים והכל נהדר! הסקס - פעמיים שלוש בשבוע. (דרך אגב - זה מעט???) סקס, כמו שאמרתי אנחנו לא מקיימים כל יום וכשכן מקיימים אז לפעמים נהדר ולפעמים פחות. היינו רוצים קצת יותר ריגושים. אני לא העלתי את הנושא כמובן (אם עדיין לא הבנתם - אני בת הזוג...) אבל הנושא הועלה - האם ללכת למסיבת חילופי זוגות או לא? רעיון נוסף שהועלה ע"י בן זוגי (ואני דווקא פתוחה ומתלהבת מרעיונות כאלה) הוא הוספת פרטנרית למיטה. האם הנסיון מראה שזה מוסיף לזוגיות או שזה רק גורם למתחים והורס את מה שהיה? מה דעתכם? תודה :)

מתולתלת

New member
לדעתי

ממש לא לא רצוי להכנס לכל השטויות האלה עוד לפני הנישואים תסתפקו בעצמכם

איש-ילד

New member
יש לכם את זה?

היי. לעניות דעתי אין תשובה מוחלטת לשאלתך, דבר שיכול להיות פנטסטי ולהוסיף לזוגיות אצל האחד יכול להיות בעייתי אצל האחר. יש בחילופי הזוגות משהו אדיר, משהו חוויתי שבאותה מידה שיכול להוסיף לקשר כך גם יכול לפגוע. על מנת שיתקיים ולו סיכוי שהחוויה תעבור ללא נזקים ואז היא תתרום בוודאי לזוגיות, יש צורך במבנה נפשי מסויים, בכנות ותקשורת בריאה, בבטחון רב ביותר בקשר, בהבנה וקבלת הצרכים של בן/ת הזוג, ברגישות הדדית של האחד כלפי השני, ביכולת פירגון אדירה וביכולת לנתב את הקינאה שנוצרת למקומות חיוביים. יש לכם את זה????

ברונטית

New member
ואני סתם ככה תוהה לעצמי

אם אחרי שנתיים של חברות אתם מחפשים כבר להכניס למיטתכם צלע שלישית - מה תעשו אחרי שנתיים של נישואין? תכניסו עוד אחת? תכניסו עוד זוג? האם לא מוטב להשקיע בקשר המיני בינכם? לחפש ריגושים, חידושים??? לי נראה שבסיטואציה הקיימת, יכול אירוע כזה להזיק יותר מאשר להועיל.

אלה_ה

New member
לא מזמן היה דיון בנושא

עם קישור לכתבה, באדיבות המוסקיטר.

למעלה