הגלצניקים הם כמו האליטות אם זאת הפריוויליגיה שהם מקבלים שרק אותם מכניסים לתחנות רדיו,
אתה צודק לגמרי,הם הרסו את הכל,לכל מקום הם חייבים להידחף,כל תחנת רדיו הם נכנסים והורסים,שדרני רדיו ועורכי מוזיקה מקצוענים מאוד רוצים להיכנס לתחנות רדיו ופוסלים אותם כי הם לא עברו הכשרה בתחנות רדיו גלצ וגלגלצ,כמו דיקטטורת רדיו לגמרי
הדבר היחיד שיצא טוב מהתאגיד זה כאן 11,שם באמת נעשה שינוי לטובה
כל השאר ביצוע גרוע,כאן 88 וכאן גימל ,צריך להחזיר את התוכניות שהיו בתחנות הישנות של רשות השידור,במצב הנוכחי הייתי סוגר את שתיהן,כי הן העתק הדבק של גלגלצ
אלדד קובלנץ נכשל ובגדול עם התחנה כאן 88,היא לא מצליחה להמריא ברייטינג ונותרה עם אותם אחוזי רייטינג 8.7% בלבד כמו בתחנת 88FM הקודמת שנסגרה
השינוי שבוצע ב88 הוא מיותר,יש כבר יותר מגלגלצ אחת,אקו 99FM,רדיוס 100FM,לא צריכים עוד תחנה נוספת כזאת
גלגלצ היא תחנת רדיו שהתפשטה כמו מחלה מסוכנת,אין לי ספק שהיה צורך לסגור את התחנות רדיו של הצבא לפני שנים,אולי זה היה מונע העתקת הפלייליסט השחוק של גלגלצ למקומות אחרים,אבל זה כבר קרה וזה הגיע לכל מקום,גם לרדיו תל אביב (למרות שמדובר בתחנה המשדרת 90% תוכניות מלל ודיבורים),אקו 99FM
אחת השורות הכתובות על אלדד קובלנץ אדריכל הפלייליסט השחוק בויקיפדיה
משנת
2009 עד
2011 ניהל חברה עצמאית שהקים למתן שירותי ייעוץ בתחום האופטימיזציה, שיווק ותוכן בתקשורת. במסגרת עבודתו כיועץ היה אחראי על בניית לוח השידורים החדש ב
טלוויזיה החינוכית, ובניית הקו המוזיקלי והאריזה הרדיופונית החדשנית של תחנת הרדיו
אקו 99 FM. החל משנת 2009 הוא מרצה בחוג ל
תקשורת ב
מרכז הבינתחומי הרצליה.
הוא העתיק את הפלייליסט השחוק לאקו 99FM
אגב כבר אין כל כך קשר בין השם של התחנה אקו,השם של התחנה נקבע בין היתר כדי להמליץ על טיפים ירוקים ושמירה על איכות הסביבה,כבר לא כל כך משדרים טיפים,אפשר לשנות את השם של התחנה אם כך
רוב התוכניות מ88FM הישנה נדדו למקומות אחרים,חלק אחר מהן נדחקו לשעות מאוחרות שכבר אין זמן וכוח להאזין
גליה גלעדי,גלית גורא עיני ברדיו מהות החיים
בועז כהן באקו 99FM
טל השילוני בכאן תרבות
משה מורד עדיין בכאן 88 ותוכנית אחרת בכאן תרבות
חלק אחר מהתחנה הקודמת נאלצים להתמודד עם המגבלות של הפלייליסט בתחנה כמו אבנר גורלי,וגם רוני ורטהיימר,ועוד
אני שמח שהעיפו והדיחו את אלדד קובלנץ מתפקיד מנכ"ל התאגיד,הקארמה עשתה את שלה
אם ימונה מנכ"ל חדש שכן ירצה לשנות ולהחזיר את מה שהיה קודם,זה עדיף על המצב הנוכחי